Pihentetni kell pár embert és bejáratni is párat. Illetve új felállást kipróbálni.

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 15., vasárnap 12:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. április 15., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 15., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 15., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 15., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 12., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 11., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. április 11., szerda 12:49
Ez a Bajnokok Ligája. 4 meccsünk van hátra. Itt nincs kísérletezgetés, pihentetés. A legjobb 4-3-1-2/4-4-2 (ugye a Case-Kroos-Modric kp-s és a Asensio-Lucas szélsős felállásokra gondolok) felállásokkal kell nekimenni.wZoLee7 írta:Ma felküldenék egy szokatlan kezdőt, amiben sok futás és letámadó mezőny játékos lenne. Védelem az adott, én nem kockáztatnék Theoval. Középre Modric-Kova-Kroos lenne, eléjük Isco és LV, centerbe CR. Kp-n előnyben lennénk, sebességünk is lenne, a kiugratásaikat meg cseszhetik, a belsővédőink nagyon gyorsak. Kontránál meg a felsoroltak közül jelenleg mindenkit labda biztosabbnak érzek mint Benzemát, és hát sebességben sem hiszem, hogy Benzivel olyan sokkal gyorsabbak lennénk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 11., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 3., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 3., kedd 10:16
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. április 3., kedd 9:38
Á dehogy, csak taktikai szavaztam volnaRealista24 írta:Csak nem a diktatúrára gondoltál?reeed_ati írta:
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 3., kedd 7:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 3., kedd 7:08
Csak nem a diktatúrára gondoltál?reeed_ati írta:
Én azt gondoltam senki nem fog rányomni, mondom tőlem kap egyet, ne álljon szegény nullán.
Karimon agyaltam még, de mondom ő meg rengeteg szavazatot fog kapni, mindenki tudja miért, de már bánom, hogy nem a franciára nyomtam, nem lehet visszacsinálni?.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. április 3., kedd 6:44
Marcelo inkább a joertelemben bohóc a csapatban.
Nézzétek meg hogy kommunikál a legfontosabb meccseken a társaival és főleg a közönséggel. Igazi Kapitány, nem is kérdés.Marcelon nekem most is furan hat ez a szerep. Tul bohokas nekem neha a fazon.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. április 3., kedd 0:54
Én azt gondoltam senki nem fog rányomni, mondom tőlem kap egyet, ne álljon szegény nullán.H.E.H.E. írta:na ki lehetett az?Süti írta:Aki a Más opciót választotta, az miért adná oda Theo Hernandeznek?![]()
aki bélának adná, az fejtse már ki
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 2., hétfő 21:30
na ki lehetett az?Süti írta:Aki a Más opciót választotta, az miért adná oda Theo Hernandeznek?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 2., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 2., hétfő 20:59
Gyere ki a hóra, adok egy kötényt.Kerlon írta:Mivel focizom jó régóta - bár megye 1nél feljebb nem mentem-, de azt látom a csapaton belül, ha van egy ember, aki irányít a szájával is és elfogadják a többiek, akkor tök mindegy ki a CSK. Viszont szerintem a legideálisabb az, ha egy védő vagy mélységi középpályás a CSK. Ők átlátnak mindent hátulról. Kapusnak meg soha nem adnám.
Modric és Kroos nálam kérdés nélkül lehetne, de CR is, mert őt meg viszi a mentalitása. Ramos viszont a szememben itökéletes CSK.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 2., hétfő 20:08
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem