3 napra rá meg jött a válogatott meccs...

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 4., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 4., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 4., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. június 4., szerda 22:11
és ezzel megint meg menekül pintér.ferni írta:Hát sírok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ilyen kamubüntetővel verjük csak Albániát![]()
![]()
![]()
tényleg csak a kéziben vagyunk jók, most is abból lett a gól
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 4., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 4., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 4., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 4., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 4., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 4., szerda 19:39
Bocsi, nem akartam személyeskedni, nem konkrétan rád gondoltam.Santi írta: És ezt a sírnak szöveget meg hagyd inkább, azt írtam, hogy sajnálnám, nem hogy sírnék miatta. Egyébként is egy Fradista nem sír, csak a lilák: "sírnak a parasztok"
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 4., szerda 19:38
nevetséges... remélem semmi...Anis írta:Adamo a belga Antwerp-ből jött - ami nem tudom akkor épp első vagy másodosztályú volt?!BBarni írta:!Egy olyan bajnokságról beszélünk ahol Adamo Coulibaly az egyik legjobb csatár volt és ő honnan is jött és milyen mutatókkal?
de Tuyp is 2-3x-os holland2 gólkirály volt és láthatjuk az mennyit ér...
Sami öccse elhozható lenne a Stuttgartból, itt alapember lenne!realistahuni írta:Nem kell egy jó Khedira nektek Barni?![]()
DVSC csatára Sidibe is már 33 éves és alapember volt (10 góllal), Kulcsár is 31 már. tehát a DVSC-re is ráférne egy kis fiatalításos erősítés.Ferencváros írta:Illetve ha egy Mészáros 33 évesen a bajnokcsapat gerince tud lenni, szerintem a némettel sem lesznek gondok. Persze kérdéses, hogy tényleg jön-e.
"Leonardot a magyar válogatottba" kezdeményezéssel mi a helyzet?![]()
simán beférne, alapember is lenne, és a Gera, Huszti vonal kikopásával (ilyen-olyan okokból) szükség lenne egy kötetlenül mozgó irányítóra!
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 4., szerda 19:34
Ezt nem így kellene nézni, mert nyilván azt az időszakot számoljuk, mióta Albert is volt, előtte nyilván nem nevezhették el Albert stadionnak, mert nem volt kiről, de neki is inkább a visszavonulásától számoljunk, szóval 115 helyett olyan 40 évből 7 évig nevezték Albertnek.Ferencváros írta:a Fradi fennállásának 115 évéből 7 éve nevezik csak Albertnek
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 4., szerda 18:01
Ezt annyira butaságnak tartomSanti írta:BBarni írta:Hát sajnálnám, ha nem Albert stadion lenne
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 4., szerda 17:56
Groupama Aréna? Hát sajnálnám, ha nem Albert stadion lenne, de ha ez kell a bajnoki címekhez és az EL/BL csoportkörhöz, akkor legyen. Viszont, ha az erre kapott milliók (milliárdok?) után se érünk el semmit az elkövetkező 3-4 évben (bajnoki címek és stabil BL résztvevőnek lenni nálam már eredmény lenne) akkor nagyon csalódott leszek.BBarni írta:Holnap pedig bejelentés a stadionnal kapcsolatban, bár már szinte minden kiderült!
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 4., szerda 17:56
Hát engem egyik sem érdekel.Anis írta: Svájc, Franciaország, Németország, Olaszország válogatottja mind "hazai"?![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 4., szerda 17:53
Svájc, Franciaország, Németország, Olaszország válogatottja mind "hazai"?Ferencváros írta:Ha már a klubcsapatainkba alig van magyar játékos,-amit egyáltalán nem bánok- legalább a válogatottunk legyen már magyar.
Ferencváros: a Groupama lehet a stadion névadója (NSO)BBarni írta:Holnap pedig bejelentés a stadionnal kapcsolatban, bár már szinte minden kiderült!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 4., szerda 16:51
+ Lauth azert nemet valogatott is volt, Tujp mesze volt a holland valogatottol.Azért a holland kettő messze van a német2-től.Már maga a holland 1 is gyenge...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 4., szerda 15:00
Azért a holland kettő messze van a német2-től.Anis írta:
de Tuyp is 2-3x-os holland2 gólkirály volt és láthatjuk az mennyit ér...
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem