Mert ez eddig carlo foci..
És vini total 0... Nico, doku vonal

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. június 18., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 18., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 18., szerda 21:57
Kérdéses Xabi bele akar-e nyúlni, vagy ő is erőltetni fogja a két brazil szélt, mert a név kötelez.wZoLee7 írta:Epp irni akartam h Carreras nagyon kell, ennel csak jobb lehet. Elobb Vinicius meg jo h nem futott el a labdas ellenfel elol. Full sotetseg a bal oldalunk sajnosELSiete írta: Nálam Fran, Vini sima sell.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 18., szerda 21:57
Senkit ne zavarj meg tenyekkel.MarioCirolo írta:100%os passz pontossag, legtobb megnyert parharc es legtobb elszenvedett szabalytalansag.hehetheoriginal írta:
es tucsameni
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 18., szerda 21:57
Egy tucat alkalommal passzoltak neki fel, egyszer se tudott megfordulni vele.MarioCirolo írta:100%os passz pontossag, legtobb megnyert parharc es legtobb elszenvedett szabalytalansag.hehetheoriginal írta:
es tucsameni
HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 18., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 18., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 18., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 18., szerda 21:55
100%os passz pontossag, legtobb megnyert parharc es legtobb elszenvedett szabalytalansag.hehetheoriginal írta:es tucsameniELSiete írta: Nem érdekel, hogy első meccs, szerintem a két brazil mindenhez is kevés.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 18., szerda 21:55
Es nem ért meg neked 10milliot hogy ne lucas vasquezt nézd?hehetheoriginal írta: de rateszek egy lapattal, 50 millioba van a fullatlagjanos maszti meg trent, de kp es balhatved gatya tovabbra is
és megy a séta, ezaz srácok
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 18., szerda 21:55
Epp irni akartam h Carreras nagyon kell, ennel csak jobb lehet. Elobb Vinicius meg jo h nem futott el a labdas ellenfel elol. Full sotetseg a bal oldalunk sajnosELSiete írta: Nálam Fran, Vini sima sell.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 18., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 21:53
de rateszek egy lapattal, 50 millioba van a fullatlagjanos maszti meg trent, de kp es balhatved gatya tovabbra ishehetheoriginal írta:what?Eleg csak megnezni Trent allapotat, leginkabb o tukrozi legjobban a keretet.
hát liverpoolban volt 1 héttel ezelőttig, mirol beszelsz, mi koze van hozzank meg a tobbi jatekoshoz?![]()
btw 10 milliot fizettunk ezert![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 18., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 21:52
es tucsameniELSiete írta: Nem érdekel, hogy első meccs, szerintem a két brazil mindenhez is kevés.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 18., szerda 21:52
de kiforgatod az ember szavait. egy szóval nem mondtam semmit űrfociról. valami változást vártam. kis erőfeszítést. Inzaghi is most vette át és egyenlőre jobban játszanak mint mi. Huijsen és Tchouameni a legjobbjaink egy al hilal ellen. amit mindenki hiányolt valami szervezett séma előrefele vagy csak labdakihozatalhoz. biztos, hogy jobbak lesznek év közben. ez a mai attól még nem lesz jobb és én csak a mairól beszéltem eddig is.realmadrid95 írta: Kis tulzassal egy het telt el, nem egy szezon. Aki focizott mar elete soran, az tudja, hogy az eronlet nem jon meg ennyi ido alatt. Xabi jateka leginkabb arra fog epulni, ugyhogy kar volt varnod ilyen hamar az eredmenyet. Arrol nem beszelve, hogy egy kifacsart keretet kapott, szeptemberben vegen, ha ugyan ez lesz, teljesen igazad lesz, igy viszont nonszensz tole azonnali gigafocit varni.
Eleg csak megnezni Trent allapotat, leginkabb o tukrozi legjobban a keretet.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 18., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 21:50
what?Eleg csak megnezni Trent allapotat, leginkabb o tukrozi legjobban a keretet.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 18., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 18., szerda 21:48
RaúlCF írta:egyáltalán nem erről van szó. Xabi az edzőnk és kész. nem kell megmagyarázni sem. Inzaghi is most vette át a csapatot és eddig jobban játszottak. én továbbra is a csapatnak szurkolok és nagyon vártam már az első meccsünket. egész héten ment a sebesség, intenzitás nyilatokzat és eddig nem ezt adták vissza. most toltak egy szép kontrát amit sikerült befejezni. ebből kell több. Rodrygo is mondja hogy nem akar elmenni és küzd, szóval kicsit nagyobb csörtét vártam tőle is.realmadrid95 írta: Van egy olyan erzesem, hogy eg benned a bosszu, amiert sokan kritikat fogalmaztak meg Ancelottival. Ez nem most lesz urfoci, honapok kellenek, mire atadja azt a csapatnak, amire szuksege van. Nem jo a mai, de nem is rosszabb, mint egy tavalyi la liga meccs.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem