Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 16., szerda 16:28

erdekesseg, hogy ahol en multheten dobtam egy kis aprot 7.0 x-ert a tovabbjutasotokra, most mar csak 5.5x az odds, es a bet365 is lejjebb vitte mar mint multheten.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon. :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 16., szerda 15:41

Nálam ma a jövő évi tagságért játszanak. Ki lehet esni ami valószínű is mert nagy a hátrány bár nem lehetetlen. DE otthon aki ezt most nem érzi át, nem érzi magáénak az nem tudom mit akar ebben a csapatban. Ez már nem Carloról szól mert úgyis jön Xabi. De itt vannak a játékosok akiknek ma olyan szinten kell megdögleniük a pályán mint egész évben egyszer sem. Ez most bl kiesés, otthon, hátrányban. Most lehet mutatni, hogy én tagja vagyok a csapatnak és mindenemet kiteszem erre a 90 percre. Nem ígérgetni meg posztolgatni nehéz hanem teljesíteni azokat. Hibázni mindenki hibázhat itt nem erről van szó de akinél a mai után csak felmerül, hogy sétált, lötyögött, alibizett annak igencsak rezegnie kell a jövőnek. Itt hagyomány a mentalitás és senki nem szeretné ha ez megtörne. Ki lehet kapni de szántsák fel a Bernabeut ma, én csak ennyit várok. Aki ehhez túl nagy sztár annak kívül tágasabb.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 15:28

J. Dee írta:3-0 és 11-esekkel tovább megyünk?
Mekkora esély van arra, hogy 0 gólon tartjuk az Arsenalt? Nem is emlékszem mikor volt clean sheet meccsünk érdemi ellenfél ellen.

Akkor viszont 4-5 rúgott gól kell? Egy 4-1 talán?
Utoljara clean sheet a BL-ben a Brest ellen volt a csoportmeccsen. :D Az osszes tobbi BL meccsen kaptunk legalabb 1 golt, igy szinte ma is boritekolhato.

3-0-t nem latom magam elott, 4-1-et meg a szerzett golok miatt nem.
Akiknek iden 4 vagy tobb golt rugtunk:
-Espanyol
-Osasuna
-Sevilla
-Las Palmas
-Minera
-Celta Vigo
-Real Sociedad
-Dortmund
-Salzburg

Hat egyik sem Arsenal szint. :D Egyedul a Dortmund sorolhato az erdemi csapatok koze ezek kozul. Szoval iden nem megy a nagyok ellen, igy ma se szamitok semmi jora. Remenykedni persze lehet, hatha megint sikerul a csoda. De meg 3 golt is nehez elkepzelni azzal a helyzetkihasznalassal ami iden jellemzi a csapatot (foleg Bampet).

pepethespecialone
Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. április 16., szerda 15:12

hehetheoriginal írta:
Én nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.
mert itt csak az számít igazi szurkolónak és madridistanak, aki szirupos csopogos ajvekolasos lazalmokkal teli nyalonckodassal van megáldva, az ilyenek előszeretettel írnak e/2 személyben az adott játékos topikjaba pl boldog szülinapot kívánva neki, és hasonló gyerekded édes dolgok :lol:
Uuuuncsi! :roll:
Ma továbbjutunk, ezen felbuzdulva a srácok a szezon végére felszívják magukat és jöhet a triplázás! "Itt hallottátok először!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 14:58

hehetheoriginal írta:
Én nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.
mert itt csak az számít igazi szurkolónak és madridistanak, aki szirupos csopogos ajvekolasos lazalmokkal teli nyalonckodassal van megáldva, az ilyenek előszeretettel írnak e/2 személyben az adott játékos topikjaba pl boldog szülinapot kívánva neki, és hasonló gyerekded édes dolgok :lol:
Inkabb ez, mint az allando fostenger, amit te nyomatsz az itt lattatok eloszor, es mindenki takarodjonakurvaanyjaba dolgokkal. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 14:57

Az most más téma, jó? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 16., szerda 14:56

hehetheoriginal írta:
Egy Pato topicban nagyot mentel volna te is :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 14:52

thereisonly1ronaldo

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 16., szerda 14:48

Igen, szurkolni fogok elejétől a végéig, és elképesztő lenne ezt megfordítani.

És ezzel együtt ha a földön maradok, akkor ebben a csapatban nem látom ennek a realitását számos okból, a fizikális állapotunk, az edzői munka, egyéni formák stb.

Vagy onnan is érdemes megfogni a kérdést, hogy mi az az eredmény amiben a legjobban lehetne bízni?

3-0 és 11-esekkel tovább megyünk?
Mekkora esély van arra, hogy 0 gólon tartjuk az Arsenalt? Nem is emlékszem mikor volt clean sheet meccsünk érdemi ellenfél ellen.

Akkor viszont 4-5 rúgott gól kell? Egy 4-1 talán?
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 14:40

hehetheoriginal írta: Fokatestu csucsoriszaju labda zsonglőr kerlon mondokajat adom
Irnod sem kellett volna negativ.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 14:39

Fokatestu csucsoriszaju labda zsonglőr kerlon mondokajat adom
thereisonly1ronaldo

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 16., szerda 14:28

Realista24 írta: Kezdesnek megelegszem annyival, hogy nem maradunk az oltozoben, es nem kapunk golt az elso 5 percben :lol:
Vagy ha vezetés szerzünk, nem kapunk hármat és játszunk úgy mint a gimisek az ovisok ellen :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 16., szerda 14:23

Jövök rontani a levegőt:

Nyer ma is az Arsenal miközben végig erőlködjük a mérkőzést.

Csapatunkat nem tudom mikor láttam utoljára felpörögni, ellenfelet a kapujához szögezni, főleg úgy, hogy még az eredményes is legyen. Mintha idén saját magunkat ringattuk volna kényelembe és megnyugvásba közben meg frusztráltak a sztárjaink is hol az egyik, hol a másik állíttatja ki magát.

Mindemelett már-már teljesen érdektelenül ülök le a meccseinkre, aztán egy komoly idényt vártam...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 16., szerda 14:20

Ilyen szarok úgy a jatek minden elemeben konstans hónapokig nem tudom mikor voltunk. Nyilvan drukkol az ember a csapatának de en tisztes helytallast kerek más nem realis

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 14:09

nyilván szerencse is kell.
belingem piros a 3. percben :kalapos:
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. április 16., szerda 14:01

Az a baj ezekkel a remontadazasokkal, hogy ezek nekünk nem így mennek, hogy felkeszülünk rá. Az elmúlt években mindig meccs közben alakult úgy, hogy nagy csoda kell, nem a meccs előtt voltunk úgy.

Amúgy szerintem benne van a csapatban a fordítás, egyáltalán nem tartom lehetetlennek,, nyilván szerencse is kell.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 13:47

Kezdesnek megelegszem annyival, hogy nem maradunk az oltozoben, es nem kapunk golt az elso 5 percben :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 13:46

nem tudja, hogy sikerulni fog-e megforditani vagy sem, csak azt, hogy mindent meg fognak tenni erte.
:lol:
Vicc.
Nyilván.
Mint az összes idei elclasicon ugyebár... :lol:
thereisonly1ronaldo

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2025. április 16., szerda 13:44

Realista24 írta: Carlo is elmondta, hogy nem tudja, hogy sikerulni fog-e megforditani vagy sem, csak azt, hogy mindent meg fognak tenni erte. A jatekosok is nagyjabol ugyanazen a velemenyen vannak.
Ennyi a lényeg, de akkor látni is szeretném. Nem a sétálgatást, a közönség hergelését, a tanácstalanságot, az előrebaszott vak labdákat, a passzív labdakergetést meg a sírást.

Az utóbbi 1-2 évben minden meccs elé úgy ültem le, hogy értem és látom én, hogy szarul játszunk, nem dominálunk, nincs elképzelés és a sztárjátékosoktól kis túlzással annyi várható, mint a Space Jam-ben az ellopott tehetségű Charles Barkley-tól.

Ennek ellenére mindig volt bennem a reménynek egy halovány kis lángja, hogy ilyen minőségű játékosok szórakoztató, domináló, és ezek mellett eredményes focit fognak játszani. Az esetek többségében ezt a kis lángocskát a csapat és Ancelotti a lehető leggyorsabban kioltotta, eltaposta és szanaszét köpködte, tudatva ezzel, hogy az elkövetkezendőkben ne nagyon merjen újra megjelenni. :mrgreen: Az eredményesség legalább megmaradt.

Itt vagyok a meccs előtt, újra a lánggal és az irracionális reményekkel. Ha csodára nem is számítok, a csapaton újra a küzdést akarom látni végre és azt, hogy elmondhassák magukról, valóban mindent megtettek a továbbjutásért.
.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 13:43

ateeemadrid írta: Nekem kicsit túl lett tolva a remontadazás, tipikus lenne, ha rögtön gólt kapnánk. Ilyenkor pont az underdog szerep, meg a lehetetlen helyzet miatt jött az extra sokszor, most meg ott tartunk lassan, hogy ez egy nyitott párharc.
Miert, egyebkent eldolt mar a parharc?
Ahogy kapunk harmat, ugy rughatunk is harmat...ne felejtsuk el, hogy ket gol pontrugasbol jott, amire nem nagyon volt precedens korabban, illetve konnyebben fel lehet ra keszulni, hogy ne tortenjen meg ujra.

Nyilvan ezek mellett meg rughattak volna golokat, de hat ezert van nalunk a vilag legjobb kapusa, hogy lehuzza a rolot ujra es vegre.

A vilag legjobb tamadoi kozul tobb nalunk van, ideje ezt bizonyitani is. Foleg, ha Ceba ott lesz kozepen.

Minden adott ahhoz, hogy megoldjak a feladatot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: