Marcelo

A Real Madrid egykori nagyjai.
BBeno

Re: Marcelo - 12

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 16., csütörtök 9:05

ha nincs a hulyesege akkor lehozzuk 2-1re. 2-2nel vege volt fejben es fizikailag is. botrany gyenge 2. felidot mutattunk csak meg kellett volna 11 perc koncentracio.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R-l@nch
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2018. augusztus 16., csütörtök 8:58

Azt hiszem fájó ezt kijelenteni, de Marcelo pályafutásának reneszánszát látjuk. Már tavaly is voltak erre utaló jelek, de idén sztem végleg ki fog ez jönni. Alulmotiváltság, fejben lelassult nagyon, védekezése a korábbiaknál is rosszabb, a poén, hogy előrejátékban még így is a legjobbak között van folyamat. Ez Benz-Bale és Asensio kritikája is persze. Ideje keresgélni balbunkó fronton is :kivagyhe:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 8:14

Imádom a palit, de már rendszeresen több a bohóckodás, mint a komoly teljesítmény. Szerintem előjött belőle a brazil, ők nem bírják sokáig a csúcson. :roll:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. augusztus 16., csütörtök 8:05

V. Mester 77 írta:Ott egyáltalán mit akart? :(
Juvehoz elmenni....

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 16., csütörtök 7:58

Ide nem ír senki? :kivagyhe:

Egész meccsen elszórta a labdákat, fent vagány köszi akart megint, és hátul meg szívbaj volt.

Aztán a 79. percben felfújta a már leereszteni kezdo matracot. Ott egyáltalán mit akart? :(
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2018. augusztus 14., kedd 23:20

A jövője:

“Nem azért vagyunk itt, hogy a jövőmről beszéljünk, csak a Szuperkupáról beszélek.”
hat ebbol nekem az jon le, hogy van esely a tavozasara. kulonben mondta volna, hogy termeszetesen marad...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 12., vasárnap 18:45

hunmadridista írta:
Zidane’98 írta:Vajon menni Juve vagy nem menni?! :hmmm:
Iszonyat belesz.rt a tegnapi meccsbe...Perezzel való tali a díjátadón sem vetít sok jót előre...
Ezt már most többen írtátok, és bár én nem láttam, de ha többen is ugyanúgy látjátok ezt a testbeszédet akkor lehet benne vmi... :-(
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ :goat: :goat: :goat: +1(+1) :workout: x5

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. augusztus 12., vasárnap 18:41

Zidane’98 írta:Vajon menni Juve vagy nem menni?! :hmmm:
Iszonyat belesz.rt a tegnapi meccsbe...Perezzel való tali a díjátadón sem vetít sok jót előre...

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 12., vasárnap 18:21

Vajon menni Juve vagy nem menni?! :hmmm:
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ :goat: :goat: :goat: +1(+1) :workout: x5

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 12., vasárnap 17:59

szegények nincsenek megbecsülve és fizetéstől fizetésig élnek. azért a hülyeségeket hagyjuk. mindig is a támadók többet kerestek mert többet is hoztak be. aki meg nem tudja megbecsülni a helyzetét ott nem a fizetéssel van a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 12., vasárnap 17:55

Akit nem motivál a Real Madrid meze, címere, stadionja, vagy hogy a nevét skandálja több ezer ember, azzal nem lehet mást kezdeni, csak kinyitni előtte az ajtót. Persze én nem konkrétan Marcelora gondolok, mert van amikor tök logikus új szerződésről tárgyalni, de akkor mutassa meg, hogy nem csak beleszarok stílusban tud futkározni

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 12., vasárnap 17:34

wZoLee7 írta:Ez az anyagi dolog olyan, hogy valaki most jön, a jelenlegi piac szerint jobb fizetést kap. Valakinek most jár le a szerződése kap egy jobbat, neki is jön majd a tárgyalás, ő is kaphat jobbat, nem úgy működik h xy-nak van x fizetése, te kb egyenrangó vagy, van még 3 éved hátra a szerződésből de jó fejek leszünk emeljük meg most...ilyen nincs
Ezt (meg)értem amit leírtál, de én a játékost is megértem, hogy hogy szaladgáljon így motiváltan a pályán pláne 30 éves fejjel és ennyi tömérdek tapasztalattal a háta mögött?! Én mindig igyekszem magam beleképzelni az adott játékos helyzetébe magam. Persze csak annak aki megérdemli :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 12., vasárnap 17:22

Ez az anyagi dolog olyan, hogy valaki most jön, a jelenlegi piac szerint jobb fizetést kap. Valakinek most jár le a szerződése kap egy jobbat, neki is jön majd a tárgyalás, ő is kaphat jobbat, nem úgy működik h xy-nak van x fizetése, te kb egyenrangó vagy, van még 3 éved hátra a szerződésből de jó fejek leszünk emeljük meg most...ilyen nincs

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 12., vasárnap 16:51

Írta vki hogy furcsa volt a testbrszéde az elnökkel, a bernabeu kupa átvételekor, én em láttam így megkérdezem ezt többen is így láttátok? Amúgy ha így volt teljes mértékben megértem, mert most már Béla-Benz-Kroos-Modric-Ramos fizuja kiemelkedik és Marci is bőven tett annyit mint a fent említettek ha nem többet, akkor miért van Ő egyedül anyagilag megkülönböztetve???!!! :sly:

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 4., szombat 22:14

kodo írta:Miert erzem azt hogy tavozni fog a nyaron? :'(
Furcsa èn nála pont az ellenkezőjét érzem, rengeteget mosolyog, nevet és nagyon laza. Ha épp váltani készülne feszültebb lenne vagy legalábbis komolyabb. Egyáltalán nem foglalkozik az újságírói pletykákkal lehet rajta látni. :salute:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 4., szombat 22:03

Miert erzem azt hogy tavozni fog a nyaron? :'(

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 17., kedd 20:15

Kerlon írta:Ja, Ramos meg inkább megkérte Pilar kezét. :D
Végre vmiben nem Cr után megy :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 17., kedd 19:59

Kerlon írta:Ja, Ramos meg inkább megkérte Pilar kezét. :D
így 12 gyerek után már nem mind1? :mrgreen:
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 17., kedd 19:56

Ja, Ramos meg inkább megkérte Pilar kezét. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 17., kedd 19:46

Nem lehet hogy csak Vini miatt ment be, hogy mentorálja az első napján? :'( :roll:

Vissza: