Isten lássa lelkem,véletlenül se szólnék bele,de Di Maria szélső,Modric meg középpályás...És ki kezdett volna helyette? Ne gyertek Modric-csal, mert neki nem helyette, hanem mellette kellett volna tolja egész szezonba. Di María kárára...

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 11., szombat 16:56
Isten lássa lelkem,véletlenül se szólnék bele,de Di Maria szélső,Modric meg középpályás...És ki kezdett volna helyette? Ne gyertek Modric-csal, mert neki nem helyette, hanem mellette kellett volna tolja egész szezonba. Di María kárára...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 11., szombat 10:01
És ki kezdett volna helyette? Ne gyertek Modric-csal, mert neki nem helyette, hanem mellette kellett volna tolja egész szezonba. Di María kárára...Danny Smith írta:akkor is bérelt helye volt a kezdőben, amikor szart se csinált!
HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 10., péntek 21:05
Köszönöm! Elfogadom a kinevezést!besteve7 írta:Olyan jó, hogy fórumon van a Real Madrid következő edzője, aki már betéve tudja a jövő évi felállást, távozókat, új szerzeményeket.Danny Smith írta:Úgyhogy a jövő évi 4-3-3-ban a támadó hármas szélére kerül, vagy a kispadra...inkább utóbbi.
Én jelenleg csak abban bízom, h Mou eltakarodik, és jön egy új edző, aki újra egyé tudja varázsolni a keretet, akik képesek egymásért küzdeni, szívüket kitenni a pályára. Míg ez nincs meg, lehet itt Neymar, Bale, Falcao egyszerre a pályán, siker nem lesz.
Remélem az a zöld vigyorgó fej egyet jelent a cinizmussal.hehe írta:vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago ()
szóval van választási lehetőségünk, simán lehet erősíteni a kp-t.
özil meg egy ideális világban max a cserepadra kapaszkodhatna fel.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 10., péntek 9:27
mi? sahin? az általam felsorolt játékosok is egylábas, gyöklassú játékosok frissen műtött térddel?besteve7 írta:Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy nincsenek itt, és valahogy Vidalon kívül az összes többivel úgy járhatunk, mint anno Sahinnal, hiába volt ő is a következő évek kp-s reménysége valahogy nem jött ki. Nincs rá garancia hogy fél, egy év után már a fórum 70% ócsárolná mind a két lábát :-)hehe írta:vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago ()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 9:17
Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy nincsenek itt, és valahogy Vidalon kívül az összes többivel úgy járhatunk, mint anno Sahinnal, hiába volt ő is a következő évek kp-s reménysége valahogy nem jött ki. Nincs rá garancia hogy fél, egy év után már a fórum 70% ócsárolná mind a két lábát :-)hehe írta:vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago ()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 10., péntek 9:04
vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago (Eszterke írta:Jaj, az álmodozó. Összesen van ilyen lehet hogy tényleg csak HÁROM a világban, és ebből egyet már elhappoltak a bajorokDanny Smith írta: Ezért kell oda 3 labdaügyes, két lábas![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 8:54
Olyan jó, hogy fórumon van a Real Madrid következő edzője, aki már betéve tudja a jövő évi felállást, távozókat, új szerzeményeket.Danny Smith írta:Úgyhogy a jövő évi 4-3-3-ban a támadó hármas szélére kerül, vagy a kispadra...inkább utóbbi.
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 10., péntek 8:26
Jaj, az álmodozó. Összesen van ilyen lehet hogy tényleg csak HÁROM a világban, és ebből egyet már elhappoltak a bajorokDanny Smith írta: Ezért kell oda 3 labdaügyes, két lábas
HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 9., csütörtök 22:56
Nem kellene sokat védekeznie, inkább csak letámadnia. Labdavesztésnél pedig visszatámadni, hajtani az ellenfelet! Özil ezt nem teszi meg. Nyugodtan megnézheti bárki. Ha elveszik tőle a labdát, kicsit azért odapiszkál hogy ne legyen olyan látványos a semmittevése, aztán simán elviszik mellette.Kerlon írta:4231 egyet játszik mind a két csapat. Egyszerűen ott csapat védekezés van. Aztán az érdekelne a legkevésbé egy támadótól, hogy mennyire tud védekezni, ennyire erőből Di Maria egy zseni. Mindennek normális szisztémán kellene alapulnia, de hát...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 22:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 22:24
Bayern, mivel Kroos(alapban o a 3.) serult most igy Muller van kozepen akit lehet annak venni. Dortmundnal igaz, h Gotzet tettek kozepre, de jobban is vedekezik mint Ozil. Nem tudom mi az amit nem ertesz meg..... Modric jobban teljesit ha egeszen fel van tolva a tamadok moge..marmint magahoz kepest. Oziltol meg nem lattem egy olyan meccset vmirevalo ellenfel ellen, ahol egesz meccsen hiperaktiv lett volna(csuszott maszot).Kerlon írta: Miért kéne 3 belső középpályással játszani? Se a Dortmund, se a Bayern nem játszik 3 belső kp-val. Csak azért írom, mert velük példálózol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 22:14
Miért kéne 3 belső középpályással játszani? Se a Dortmund, se a Bayern nem játszik 3 belső kp-val. Csak azért írom, mert velük példálózol. És ha érkezik még 15 ember? Akkor hova rakod a maradékot? Kész tény, hogy az összes érkező jobb Özilnél? Szerintem ez a számotokra fix, de pl. nálam ott sántít a dolog, hogy tegnap Fabinhot, már a jövő évi keretbe raknátok, amikor beállt egy buli meccsre 15 perc erejéig a 9 emberrel játszó Malaga ellen. Aztán az is kiderült, hogy Arbeloa szintjét már üti, aki rendelkezik két EB és egy VB címmel... Ennyit az elfogultságról.numberone1 írta:es akkor a kp-t meg hagyjuk olyannak amilyen. Lehet, h bele illene....De az alap, h kell ket kozepso kp a Dortmund lefociszta a kp-t,mit tenne velunk egy Bayern. Ha erkezik egy tkp Bale v Neymar es ket kozepso kp akkor hova rakod Ozilt? Max rotalni lehetne 2 poszton, de hogy alap kezdo legyenmocsok írta:mondjuk én meg azt nem értem ,hogy hogy lehet akkora böszmeséget mondani, hogy özil nem érzi a kis területen való játékot. nagyon is belepasszolna egy olyan csapatban, ahol benzema,marcelo, modric,cé és neadjisten neymar akar vele focizgatni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 21:44
35-ért,na neeem...én vagyok az egyik legnagyobb kritikusa,de 40 alatt semmi képp.Azért neki a marketing értéke sem rossz.matador írta:A rövidpasszos kis csiki-csuki játékot érezné. Ha a baljára jön a labda. Erre pedig egy kiscsapat ellen van csak lehetőség figyelni. Én eladnám, ha valaki robbantana érte egy 35 millert, de mondjuk 25 helyett inkább itt tartanám 12. játékosnak. Persze a 10-es mezt mindenképp le kell róla rángatni. Kiscsapatok ellen remek fegyver lenne, de ha Modric elől veszi el a helyet a jövőben fontos BL-meccseken, akkor mehet a bumm a fejbe.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. május 9., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 18:31
es akkor a kp-t meg hagyjuk olyannak amilyen. Lehet, h bele illene....De az alap, h kell ket kozepso kp a Dortmund lefociszta a kp-t,mit tenne velunk egy Bayern. Ha erkezik egy tkp Bale v Neymar es ket kozepso kp akkor hova rakod Ozilt? Max rotalni lehetne 2 poszton, de hogy alap kezdo legyenmocsok írta:mondjuk én meg azt nem értem ,hogy hogy lehet akkora böszmeséget mondani, hogy özil nem érzi a kis területen való játékot. nagyon is belepasszolna egy olyan csapatban, ahol benzema,marcelo, modric,cé és neadjisten neymar akar vele focizgatni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 9., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 17:51
Te Sergio Bukfencet is többre tartod mint a fórum nagyrészesőt, megkockáztatom, hogy én pl többre tartom, mint a fórum nagy része.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 9., csütörtök 17:37
ezt a középutat (most konkrétan özil megítélésében) egyébként én a saját ismerettségemre vetítve a barcások, és egyéb, nem real madrid szurkolók (mu-sok,arsenalosok,stb.) körében vettem észre.középút alig van
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 9., csütörtök 17:32
az alatta lévő pár sort nem konkrétan neked szántam, csak úgy általánosságbanElőször is: nem ez alapján a meccs alapján vonok le messzemenő következtetéseket. Egyszerűen csak nem ez az első eset, hogy felmerül, hogy jobban mozog szélen. Ez tény.
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 9., csütörtök 17:29
Először is: nem ez alapján a meccs alapján vonok le messzemenő következtetéseket. Egyszerűen csak nem ez az első eset, hogy felmerül, hogy jobban mozog szélen. Ez tény.___Samy___ írta: most akkor carvalhonak is szélen kéne játszania, mert 11-esbe játszik? vagy én ezt nem értem
tény, hogy özil jobban érzi a földön a játékot, modriccal, benzmával, cé-vel meg essiennel, de nem hinném, hogy ebből a meccsből messzemenő következtetést kéne levonni
persze jól szemléltette a dolgot, mikor bejöttek az argentinok, nem is volt játék utána
Nézd, szerintem te sem látod reálisan. Nem először írom, de azt hiszem utoljára: a fórumozó vagy védi, vagy mereven gyűlöli ezt az embert, középút alig van. Nem csak az egyik, vagy a másik oldalnak kell ezen, meg a stíluson, ahogy néha értekezik, elgondolkodnia. Persze és természetesen tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára.hehe írta:ezt az embert hogy a rákba lehet védeni
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem