James Rodríguez - 16
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: James Rodríguez - 10
ja, majd hernan gomez vagy kicsoda mondja el egy zidane-nak, hogy játszatnia kéne a gyereket.
sztem utóbbi több "world-class playert" látott testközelből, el tudja dönteni, mi kell.
szerencsére van még szeme a focihoz 1-2 embernek a világon.
sztem utóbbi több "world-class playert" látott testközelből, el tudja dönteni, mi kell.
szerencsére van még szeme a focihoz 1-2 embernek a világon.

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hernan Gomez (Kolumbia ex szovetsegi kapitanya)
I'll give James some advice. It's best for him to go to another team because it's been shown that the man doesn't want to play him. He's a world-class player and he would have to go to another team. It's a very personal concept, he's our idol and we want to see him play, but this 'boss' won't put him in. I don't like it.
I'll give James some advice. It's best for him to go to another team because it's been shown that the man doesn't want to play him. He's a world-class player and he would have to go to another team. It's a very personal concept, he's our idol and we want to see him play, but this 'boss' won't put him in. I don't like it.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Zizoura csak hallgat..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olyan embert kell hozni, akit ZZ el tud képzelni a rendszerébe és tudni fog használni. James nem ilyen, nem hiszem hogy ez egy nyár alatt megváltozik, el kell adni 60-ért a MU-ba. Nekünk meg venni valakit, de ha Perec megint vérszemet kap, akkor megszoptuk.
- András93
Mert egy komplett felkészülési szezon még vissza van?G. V.tinho írta:lehet hogy te várnál, de láthatóan Zizou egyáltalán nem számol vele...
akkor meg egyrészt minek maradna önmaga szempontjából, Zidane meg a csapat szempontjából szintén?

Perez pedig nem kis pénzt szórt el rá.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
lehet hogy te várnál, de láthatóan Zizou egyáltalán nem számol vele...András93 írta:Azért én még várnék az eladásával. Egyáltalán nem kell mindenáron eladni, attól is függ kiket szeretnénk hozni, kikben gondolkozik a vezetőség. EB-n lesz valami kiugró teljesítmény, aztán Perez megint elkattan.![]()
Szóval, Bale topikjában egy éve csak azt lehetett olvasni, hogy meg kell tőle szabadulni. A komplett fórum eladta volna, most meg ő a jövő embere. Kissé gyorsan változnak egyes emberek véleményei.![]()
Szóval csak annyit szerettem volna, hogy én hiszem, hogy hasznára válhat még a csapatnak. Nem kell mindjárt egy gyengébb szezon után elküldeni valakit.
akkor meg egyrészt minek maradna önmaga szempontjából, Zidane meg a csapat szempontjából szintén?
- András93
Azért én még várnék az eladásával. Egyáltalán nem kell mindenáron eladni, attól is függ kiket szeretnénk hozni, kikben gondolkozik a vezetőség. EB-n lesz valami kiugró teljesítmény, aztán Perez megint elkattan.
Szóval, Bale topikjában egy éve csak azt lehetett olvasni, hogy meg kell tőle szabadulni. A komplett fórum eladta volna, most meg ő a jövő embere. Kissé gyorsan változnak egyes emberek véleményei.
Szóval csak annyit szerettem volna, hogy én hiszem, hogy hasznára válhat még a csapatnak. Nem kell mindjárt egy gyengébb szezon után elküldeni valakit.

Szóval, Bale topikjában egy éve csak azt lehetett olvasni, hogy meg kell tőle szabadulni. A komplett fórum eladta volna, most meg ő a jövő embere. Kissé gyorsan változnak egyes emberek véleményei.

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Érzi o is hogy szorul a hurok, utobbi 3-4 nyilatkozatábol legalabbis. Elotte meg ment a puffogas. Nincs maradása.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk ebbe a kényszer csere is benne lehetett... De igaz mennie kell!Sierra írta:Remélem nyáron megválunk tőle.Sokat sejtető, hogy még csereként sem lépett pályára.
Remélem nyáron megválunk tőle.
Sokat sejtető, hogy még csereként sem lépett pályára.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Álmomban kettőt lőtt pár perc alatt, mondjuk én is a pályán voltam, szóval kb. ennyi az esély a mai duplára.
Ha beáll, akkor remélem mindent bele fog adni.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Süti
doncsontos írta:
asszem az első gólját pont az ATMAnak lőttenem mintha számítana
Akkor igazán stílusos lenne, ha az utolsót is a matracosoknak tenné el.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ráadásul jobbaldoncsontos írta:asszem az első gólját pont az ATMAnak lőttecsabi* írta:remélem nem játszik, atma ellen semmit nem ér se kezdőkent se csereként beállva... meg amúgy más ellen sem nagyonnem mintha számítana

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
asszem az első gólját pont az ATMAnak lőttecsabi* írta:remélem nem játszik, atma ellen semmit nem ér se kezdőkent se csereként beállva... meg amúgy más ellen sem nagyon

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem nem játszik, atma ellen semmit nem ér se kezdőkent se csereként beállva... meg amúgy más ellen sem nagyon

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
max a meccs után a piroslámpás negyedben.sebydani írta:A fiúka ma gólt rúg.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A fiúka ma gólt rúg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk folyamatos rotálás mellett megnéznék még egyszer Madrid mezben egy fullos DM-et!ziro4vr írta:60+DM?

Egy francia bajnokságban is állat statjai lennének. Szóval lehetne ott is kiskirály.dzsi91 írta:Szerintem ő itáliában lenne nagy király.Ahol Pirlo 50 évesen is sztár volt és ahol Higuáin legenda lehet.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ő itáliában lenne nagy király.Ahol Pirlo 50 évesen is sztár volt és ahol Higuáin legenda lehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams