Amugy ez nagy otlet, legalabb a sok kis proli karomkodni tanuljon meg rendesen

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 8., szombat 11:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 8., szombat 11:34
mac-en nekem az 1-től balra:DM1Ö írta: Hehe, fórumozás mellett már tiktokon is oktatod a helysirást?![]()
Ha már helyesirás, angol billentyűzeten hol van a hosszú i?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 8., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 8., szombat 8:56
Online rendeléshez sok helyen biztosan, de étteremben pl hogyan?gutihaz14 írta: fel tudod hasznalni
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 8., szombat 7:35
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. február 8., szombat 3:43
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 2., vasárnap 21:07
Nika91127 írta:Hali!filatáska írta: Valami fasza, kompakt otthoni fúrógép ötlet korrekt áron? 5-10 cm mélységig tudjon mondjuk.![]()
Ezek az alap otthoni gépek, ha jól rémlik "színkódoltak". A naracssárga a gagyi, a zöld a standard, a kék kicsit jobb, vagy utolsó 2 fordítva. De aztán lehet ez urban legend
https://www.praktiker.hu/muszaki-gep-sz ... k/p/419246
Nekem ez van, standard felhasználásra oké.
Az ambulanciánkon egy akkus parkside gép teljesít mostoha körülmények közt 4 éve.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. február 2., vasárnap 17:52
Én otthonra (sőt a melóba is) Lidl-s Parkside gépeket veszek. Nem mondom, van amivel volt baj (nagy flex pl), de 3 év garancia és simán cserélik.filatáska írta: Valami fasza, kompakt otthoni fúrógép ötlet korrekt áron? 5-10 cm mélységig tudjon mondjuk.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 2., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 2., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 2., vasárnap 16:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 2., vasárnap 16:30
Hali!filatáska írta: Valami fasza, kompakt otthoni fúrógép ötlet korrekt áron? 5-10 cm mélységig tudjon mondjuk.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 2., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 1., szombat 18:56
Hát, morfin származékot csak indololt esetben, a midazolam meg békés szerBencze írta:Koszi. Talan hatasosabb lesz a kartevoirtok altal kirakott repellentnel…realmadrid95 írta:
Az egyik szakmam a ragcsaloirtas, igy tanusithatom, hogy a patkanymereg nem irtja ki oket, raadasul nem is szabad ilyenben gondolkozni.
https://otthonicuccok.hu/Egyeb/10db-Tus ... X4QAvD_BwE
Nem szep, de ha szerelsz fel az erkely “pofa reszere” ilyet, biztos hatekony lesz. Idovel le is szerelheto, a mokus olyan, mint a nyest, ha beazonositja, hogy a te erkelyed nem biztonsagos, illetve nem tud felmenni konnyeden, akkor megy a kovetkezo helyre.
Sry, szulinapozasrol jovok.![]()
Nika, inkabb kuldj valami hydromorphone es midazolam koktelt, az biztos mukodne![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 1., szombat 18:52
Mindig lebecsülod a madridomot...'shutterisland írta: hat nem tudom magyarorszagon mennyire letezik mokusveszely, meglepne ha itt ebben sokaknak lenne tapasztalata.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 1., szombat 18:36
Koszi. Talan hatasosabb lesz a kartevoirtok altal kirakott repellentnel…realmadrid95 írta:Az egyik szakmam a ragcsaloirtas, igy tanusithatom, hogy a patkanymereg nem irtja ki oket, raadasul nem is szabad ilyenben gondolkozni.Bencze írta: Mokusok ellen valami tuti megoldas? Mu bagoly es kulonbozo nem mergezo szerek nem hasznaltak. Legpuska nem jatszik. Lassan megeszik az erkelyemet a szemetek… ahogy olvastam patkanymereg nem irtana ki oket
https://otthonicuccok.hu/Egyeb/10db-Tus ... X4QAvD_BwE
Nem szep, de ha szerelsz fel az erkely “pofa reszere” ilyet, biztos hatekony lesz. Idovel le is szerelheto, a mokus olyan, mint a nyest, ha beazonositja, hogy a te erkelyed nem biztonsagos, illetve nem tud felmenni konnyeden, akkor megy a kovetkezo helyre.
Sry, szulinapozasrol jovok.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 1., szombat 18:16
Az egyik szakmam a ragcsaloirtas, igy tanusithatom, hogy a patkanymereg nem irtja ki oket, raadasul nem is szabad ilyenben gondolkozni.Bencze írta: Mokusok ellen valami tuti megoldas? Mu bagoly es kulonbozo nem mergezo szerek nem hasznaltak. Legpuska nem jatszik. Lassan megeszik az erkelyemet a szemetek… ahogy olvastam patkanymereg nem irtana ki oket
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 1., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 1., szombat 17:52
Én úgy hallottam, a csillagászati távcsőtől rettegnek.Bencze írta: Mokusok ellen valami tuti megoldas? Mu bagoly es kulonbozo nem mergezo szerek nem hasznaltak. Legpuska nem jatszik. Lassan megeszik az erkelyemet a szemetek… ahogy olvastam patkanymereg nem irtana ki oket
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 1., szombat 17:42
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem