Engem csak statisztikai alapon érdekel,hogy ki az,aki ellene van,és nem igazolná le. Ugye két opció van: valaki vagy leigazolná őt,vagy nem. Ez egy eldöntendő kérdés,az nem érdekes,hogy valaki mást képzel el oda,vagy nem illik bele a rendszerbe (hozzáteszem,fingunk sincs,Ancelotti mit talált ki... szerintem már vagy két hete intézi a Real Madrid ügyeit,és tuti,hogy már összebeszélt Perezzel,hogy kire számít,kire nem a következő szezonban. Szóval,nem kell aggódni,a mi edzőnket Ancelottinak hívják,és csak azért nem hivatalos,mert még a PSG-vel nem intézték el a formalitásokat.egészsen más az hogy ne hozzuk mert szar, vagy ne hozzuk mert a stílusa nem feltétlen passzol ide és baszott drága.
de jegyzetelj csak. ha jön akkor utána remélem legalább jól játszik és akkor majd savazhatod a fórum háromnegyedét.
Bale-lel nagyon sokat fogunk nyerni,egy formában lévő Di Mariaval miket művelt ez a Madrid a széleken,atyaúristen,akkor egy Bale mit fog?!

Egy kis vagy középcsapatban könnyű kiemelkedőnek lenni. Nyilván nem Bale lesz a sztárunk,hanem CR,de attól még simán benne van,hogy Madridban teljesedik ki,és nem a 2012/13-as szezon volt neki a csúcs. Szerény és alázatos fiú,szerintem imádni fogják őt Madridban,és bár jelenleg nem bír nagy marketing értékkel,lehet,hogy sztárrá válik majd Spanyolországban,köt pár szerződést ezzel-azzal,eladnak pár mezt,és máris nem olyan vészes a helyzet,pénzügyek terén.egyébként pedig igaza van. ha idejön és céer alá játszik akkor nem ér fel a csúcsra egyénileg, csapatban már lehet. ha meg nem játszik céer alá akkor meg csapatban nem valószínű hogy felér a csúcsra, egyénileg meg biztosan mert cr jobb nála.
Ez csak az én eszmefuttatásom.
Jut eszembe,ha el tudjuk hozni Thiagot,az nagyszerű volna,kell egy jó fizetés a gyereknek,amiből telik majd neki mindenre,fizetni kell a Barcelonának,amennyi a szerződésében van,és akkor nem tudnak mit tenni.
Khedirát páros lábban rúgnám ki,egy eurocentet sem várnék érte,a felszabaduló fizetését egy az egyben átcsoportosítanám CR fizetésemelésére...

Szerintetek,ha megvesszük Thiagot,azzal lemondunk Iscoról,vagy fordítva? Magyarul,vagy az egyik,vagy a másik érkezik,vagy lenne-e értelme mindkettőt megvenni?