Igen, ő mondta. Azt hiszem úgy volt, hogy olyan név, akire talán senki sem gondol.zt ki mondta perez?
Mától elkezdenek pörögni az események
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 7:43
Igen, ő mondta. Azt hiszem úgy volt, hogy olyan név, akire talán senki sem gondol.zt ki mondta perez?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 25., kedd 0:12
messi neve még egyszer sem jött szóbaRealjoe írta:Én is emlékszem egy ilyen rövidhírre itt, amiben erről beszéltezt ki mondta perez?
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 25., kedd 0:04
Én is emlékszem egy ilyen rövidhírre itt, amiben erről beszéltezt ki mondta perez?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 24., hétfő 23:57
de itt lenne esélye kupákra a poolban nem. azért ha nem csak a médiát nézzük, akkor ez neki nagyon nagy előrelépés lenne.legendary írta: Nem azért, de az angol sajtó finomabb, mint a spanyol, pláne a Madrid-környéki, ami tényleg rendkívül agresszív. Cseberből vederbe kerülne ilyen szempontból.
ezt ki mondta perez?Los Blancos írta:Azért azt ütne. Mondta valaki(talán Perez nem emlékszem), hogy lesz olyan igazolás amire kb senki sem számít. Na ez AZ lenne.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 24., hétfő 23:49
Az angol lapok gyakran újratöltik ezt a hírt, de igazából most nem olvastam semmit.madridronie írta:+ Ma ismét bedobták a Garay-MU. házasságot (20 milla körül) és az abból csurranó közel 10 millát, ami a Real Madridot illetné ez esetben!akkor még viszonylag olcsón le lett vajazva a dolog, eddig még nem is költöttünk annyira sokat
még egy kondogbiát várok a közel jövőben
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 23:41
+ Ma ismét bedobták a Garay-MU. házasságot (20 milla körül) és az abból csurranó közel 10 millát, ami a Real Madridot illetné ez esetben!akkor még viszonylag olcsón le lett vajazva a dolog, eddig még nem is költöttünk annyira sokat
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 24., hétfő 23:38
szerintem az U20-as VB után őt is elkönyvelhetjük___Samy___ írta:akkor még viszonylag olcsón le lett vajazva a dolog, eddig még nem is költöttünk annyira sokat
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 23:36
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 23:34
Kabaré...Ezt olvastad már?![]()
A Marcán 24+3 opciót olvastam, máshol 30-ról, 30 körüli árról írnak. Szerintem 30+ semmiképpen sem. Olvastam olyat is, hogy játékos nem lesz bevonva végül, meg mintha olyasmi hír is lett volna, hogy Cherysev bekerülhet a bizniszbe.egyébként isconak mennyi lesz az ára? a 24 milla, vagy a 30+?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 23:31
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 23:21
Ezt olvastad már?Így nem sikerült újfent hamis, ferde árat feltüntetni, illetve lehet, de még így is érdekesen illik a nevelünknemveszünk szemléletbe, főleg, hogy nincs egy értelmes középső védőjük.
Igen, sanszos; de amíg nem biztos én nem zárom ki teljesen.Thiago nem fog érkezni. Maga miatt.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 24., hétfő 23:11
Modric és a védekezőközéppályás mellé.Most tegyük fel, hogy rámennénk Thiagora. Jönne is. Hova rakjátok be?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 24., hétfő 23:02
Ezért nincs rá esély szerintem.Csak és kizárólag Thiagon múlik /na meg persze Perez tökösségétől, illetve Ancelotti kívánságától/! Az viszont tény, hogy jelenleg sokkal közelebb érzem a MU.-hoz, de a remény hal meg utoljára!
Thiago azért nem egy Figo, hogy megérje odaszarni a Barca lábtörlőjére.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 24., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 22:52
Értem az érvelésed, nagy igazság, tiszteletben is tartom; de nem értek vele teljes mértékben egyet!Perez JM után inkább rendezné a viszonyt a két klub között,egy ilyen húzással,amivel effektíve "ellopja" a tehetségüket,még ennél is jobban mérgesítene a helyzeten(holott ennél már nem kellene jobban)....és ugye nincsen már a "pajzs" akibe bele lehet rúgni,akire lehet fogni.
Kit érdekelnek az ilyen fröcsögések? Ahogy Figo esetében, úgy itt is nagy ívben sz@rnék ezekre!legyen,nekem senki sem ugasson 10 éven át,hogy ennyire vagytok képesek,megvenni valakit,kivásárolni valakit.........pfffejj.
Csak és kizárólag Thiagon múlik /na meg persze Perez tökösségétől, illetve Ancelotti kívánságától/! :Đ Az viszont tény, hogy jelenleg sokkal közelebb érzem a MU.-hoz, de a remény hal meg utoljára!Thiago, Isco...nyami![]()
2% esélyünk van rá kb.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 24., hétfő 22:35
Azért azt ütne. Mondta valaki(talán Perez nem emlékszem), hogy lesz olyan igazolás amire kb senki sem számít. Na ez AZ lenne.Látod RMCF, ezért napi téma Thiago, mert Pérez így nyilatkozik róla.
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 24., hétfő 22:30
Ez itt a lényegCsak itt állandóan megfelejtkezel arról, hogy itt most nem eladásról van szó, hanem egy szerződési záradék érvényesítéséről, pont úgy ahogy anno Figó esetében is történt (szerződés adta kivásárlási jog)!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 22:30
madridronie írta:Csak itt állandóan megfelejtkezel arról, hogy itt most nem eladásról van szó, hanem egy szerződési záradék érvényesítéséről, pont úgy ahogy anno Figó esetében is történt (szerződés adta kivásárlási jog)!Lehet,de tényleg van aki elhiszi? Vagy van olyan aki elhinné pl hogy mi eladnánk ikert a barcának? Vagy jesét? Vagy varanet?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem