Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 24., hétfő 13:50

Pipita írta:Nézhetetlenül játszott a Zidane-csapat, úristen, jó tudni, kösz az infót. :lol: :lol: :lol:

Volt jópár unalmas bajnokink, de azért remélem a BL meccseinket nem aludtátok át az elmúlt 3 évben.

A Man Cityt leszámítva szembejött Európa össze túlfújt, "végsőgyőzelemrelegesélyesebbcsodacsapata". Mindet úgy mostuk le a pályáról, hogy öröm volt nézni. Momentumaik voltak 180 perces párharcokban. A döntőkben pillanataik se, esélyt se hagytunk senkinek. Csapatot olyan jól, olyan szervezetten, olyan tökéletesen játsznai, mint a Zidane csapat, nem láttatok az elmúlt három évben, mert egyszerűen nem láthattatok. :lol:

Sajnálom ha őszintén úgy emlékeznek emberek a Zidane-érára, klubunk 12 évtizedes történelmének második legsikeresebb korszakára, mint "az éra, amikor nézhetetlen volt a játékunk," mintha a Zidane-csapat valami Mourinho vagy Chelsea féle buszozós, gusztustalan favágó nézhetetlen mocsok lett volna.

Elképesztő dolgokat tanul itt az ember nap mint nap.
City is jött szembe, le is térdeltek ők is, a többit adom. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. szeptember 24., hétfő 13:09

En mindkettőt akarom :-(

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 24., hétfő 12:19

rashidm írta:Már ne haragudj, de ki a tökömet érdekli a spanyol bajnoki cím ha bl-t megnyerheti?
Mondjuk engem :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. szeptember 24., hétfő 11:57

Jim írta:
wZoLee7 írta:Aza baj hogy ilyen hangok madridban is vannak, iden szerintem inkabb egy bajnoksag orientalt csapat leszunk.
ez miért baj? :hmmm:
kevés bajnokságot nyertünk mostanában, nem lennék szomorú
ha a bl helyett spanyol bajnokok lennénk :salute:

Lopi játékával amúgy is könnyebb lesz a bajnoki cím, mint a bl győzelem szerintem
Már ne haragudj, de ki a tökömet érdekli a spanyol bajnoki cím ha bl-t megnyerheti?

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 24., hétfő 10:57

wZoLee7 írta:Aza baj hogy ilyen hangok madridban is vannak, iden szerintem inkabb egy bajnoksag orientalt csapat leszunk.
ez miért baj? :hmmm:
kevés bajnokságot nyertünk mostanában, nem lennék szomorú
ha a bl helyett spanyol bajnokok lennénk :salute:

Lopi játékával amúgy is könnyebb lesz a bajnoki cím, mint a bl győzelem szerintem

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 24., hétfő 10:12

Nézhetetlenül játszott a Zidane-csapat, úristen, jó tudni, kösz az infót. :lol: :lol: :lol:

Volt jópár unalmas bajnokink, de azért remélem a BL meccseinket nem aludtátok át az elmúlt 3 évben.

A Man Cityt leszámítva szembejött Európa össze túlfújt, "végsőgyőzelemrelegesélyesebbcsodacsapata". Mindet úgy mostuk le a pályáról, hogy öröm volt nézni. Momentumaik voltak 180 perces párharcokban. A döntőkben pillanataik se, esélyt se hagytunk senkinek. Csapatot olyan jól, olyan szervezetten, olyan tökéletesen játsznai, mint a Zidane csapat, nem láttatok az elmúlt három évben, mert egyszerűen nem láthattatok. :lol:

Sajnálom ha őszintén úgy emlékeznek emberek a Zidane-érára, klubunk 12 évtizedes történelmének második legsikeresebb korszakára, mint "az éra, amikor nézhetetlen volt a játékunk," mintha a Zidane-csapat valami Mourinho vagy Chelsea féle buszozós, gusztustalan favágó nézhetetlen mocsok lett volna.

Elképesztő dolgokat tanul itt az ember nap mint nap.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 24., hétfő 8:25

Aza baj hogy ilyen hangok madridban is vannak, iden szerintem inkabb egy bajnoksag orientalt csapat leszunk.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. szeptember 24., hétfő 1:22

Remy írta: Hozzáteszem, egy valóra vált álom volt az elmúlt 5ből 4 esztendő. Ennél több nincs a futballban, ki lett maxolva. :salute:
Az az egy szezon sem volt csufos, sot az elso feleben talan az egyik legjobban jatszo csapatot lathattuk. Kar, hogy jottek a serulesek es elfogyott a csapat tavaszra. De ha ez es Benitez :roll: kellett ZZ-hez, akkor megerte.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 24., hétfő 0:36

Van, akinek semmi nem elég, álomvilág, amit soha nem fog megkapni.

Hozzáteszem, egy valóra vált álom volt az elmúlt 5ből 4 esztendő. Ennél több nincs a futballban, ki lett maxolva. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. szeptember 24., hétfő 0:23

Szomoru milyen gyorsan felejtenek az emberek.
Ez igaz CR-re és Zidanera is.
Nem volt szep jatekunk. Jezusom. Gyonyoru focit toltak a sracok Zizou alatt is. Az hogy szenvedtunk sokszor igaz. Mint minden csapat. Ideje lenne felfogni és kimászni a fifa18bol.

Az meg a masik hogy van internet rengeteg archivum. Nezzetek vissza a meccseket.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 24., hétfő 0:15

kierkegaard írta:Nekem ez az oldala se jött át igazán. Mondjuk vele kapcsolatban egyáltalán nem tudok objektív lenni. Átment nagyon unszimpatikusba egy idő után és az utolsó szezonján csak kimaxolta ezt.
kierkegaard írta:én nagyon örültem neki mikor lelépett.
nem nagyon értem, hogy 3 egymást követő BL győzelem + egy rahedli megnyert kupa után (plusz játékosként is legenda) hogy lehet ilyen véleménnyel lenni róla. attól függetlenül, hogy sokszor nézhetetlen volt a játékunk, hát inkább ez a BL tripla, minthogy látványos játékkal 0. nem értem egy Real szurkoló hogy írhat ilyeneket.
kierkegaard írta:Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
Lehet, hogy a tavalyi bajnokik már tényleg szarok voltak, előtte viszont másfél évig akadtak nagyon jó meccseink. A BL menetelésekről nem is beszélve. Hogy a 2017-es Juve elleni döntőt meg se említsem. Hát te jó ég, mit játszottunk azon a meccsen? Ráadásul BL döntőben 4 gólt rúgni egy Juventusnak... fura egy ember vagy.
kierkegaard írta:Tudom egyedül vagyok a véleményemmel
hát így ebben a formában 1000%, hogy igen.

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. szeptember 23., vasárnap 23:59

Szerintem Zidane egy olyan szobor, melyet nincs értelme “faragni” Kierkegaard :( Legendáknak - bár kritizálni mindenkit lehet és adott esetben kell is - nem csúszunk be páros lábbal...
Zizou mind játékosként, mind edzőként történelmet írt, a panteon egyik legfényesebb csillaga! A hibái és makacsságai ellenére a döntései Őt igazolták, a csapat a versenykiírások közül csak a kupát nem tudta megnyerni az irányításával (ugyanakkor Ancelotti segítőjeként Ő is benne volt a Bale futásáról nevezetes kupagyőzelemben
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:46

Az tényleg egy görény húzás volt amikor az utolsó tét nélküli bajnokin pályára küldte az egyetlen játékost a keretből aki még nem játszott egy percet sem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:45

AZ egy dolog hogy nem tudsz objektív lenni. Innentől mondjuk sok értelme nincs olvasni a hsz-eid a témában. Csak azt nem értem, minek a hibákat keresni benne most, hogy elment.
Nem illik.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:43

wZoLee7 írta: ő inkább egy kiváló pszichológus volt a játékosok mellett. Én végig azt gondoltam, hogy azért ment el mert nem akart játékosokat kitenni csak úgy, lecserélni
Nekem ez az oldala se jött át igazán. Mondjuk vele kapcsolatban egyáltalán nem tudok objektív lenni. Átment nagyon unszimpatikusba egy idő után és az utolsó szezonján csak kimaxolta ezt.

Ceballos utolsó pár percre becserélése volt nálam a csúcspont. A szezon legvégén berakta a fiát a kapuba aki sose lesz top játékos, ahelyett hogy Casilla-t rakta volna be.
Kovacicot is tök feleslegesen mellőzte.
Nyilatkozatok alapján nem csak Ceballos örült annak hogy távozott.
Kupák tekintetében remek időszak volt de játék szempontjából soha hasonlót.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:34

wZoLee7 írta: ZZ maga is elismeri, hogy taktikailag bőven vannak nála jobbak, ő inkább egy kiváló pszichológus volt a játékosok mellett.
Az egy dolog,hogy ő mit mond.De szarrá verte a világ top edzőit taktikailag, Simeonétől a bohóc kloppon át a fáradt Carloig. Egyedül jupp-ba törhetett volna bele a bicska,ha nem 10szer jobb kerete van a franciának.

Szerintem nagyon toppon volt taktikailag,pont amennyire szükséges.Persze voltak neki is hülyeségei de az kinek nincs.

Egy bl címvédés után várható volt,hogy a tavalyi év a túlélésről fog szólni,hát úgy túléltük,hogy meg is nyertük a bl-t.Az első másfél év viszont nagyon profi volt,iszonyat stabilak voltunk és akkor gáláztunk amikor szükséges volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:21

kierkegaard írta:én nagyon örültem neki mikor lelépett. Tudom egyedül vagyok a véleményemmel de nekem nagyon nem jött be a játék amit játszott vele a csapat. Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
Lope játéka végre visszahozott valamit amiért érdemesnek tartok leülni egy meccs elé.
ZZ maga is elismeri, hogy taktikailag bőven vannak nála jobbak, ő inkább egy kiváló pszichológus volt a játékosok mellett. Én végig azt gondoltam, hogy azért ment el mert nem akart játékosokat kitenni csak úgy, lecserélni, erre ott tartunk h kb senki sem került ki, még Navas is játszik bőven. Csúcson akarta abba hagyni

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:04

Ronaldo eléggé bekorlátolta a játékunkat. ezért lett volna érdekes hogy nélküle mit tolt volna.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 23., vasárnap 20:37

én nagyon örültem neki mikor lelépett. Tudom egyedül vagyok a véleményemmel de nekem nagyon nem jött be a játék amit játszott vele a csapat. Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
Lope játéka végre visszahozott valamit amiért érdemesnek tartok leülni egy meccs elé.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. szeptember 23., vasárnap 20:33

megnéztem volna mit kezd egy változó csapattal ez nekem nagy hiányom marad.

Vissza: