elég gyengének tűnt a csávó a japánok ellen de még mindig 100x inkább ő mint kediratubatibi írta:Paulinho![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 18., kedd 20:11
elég gyengének tűnt a csávó a japánok ellen de még mindig 100x inkább ő mint kediratubatibi írta:Paulinho![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 18., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 18., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 20:01
Egy angol nyelvű portál hozta le a PP-re hivatkozva.Biztos, hogy jól van fordítva egyáltalán ez a puntás hír? A goal.com pont arról ír, hogy a Madrid rekordösszeget, 150 millió eurót hajlandó CR szerződéshosszabbítására költeni. Csak azért kérdem mert elég hasonló az összeg, viszont ellentétes a 2 hír.
Olasz.TMW német újság
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 18., kedd 19:48
Gündogan továbbra se vkp. Ő is inkább megjátszani tudja a labdát, mint megszerezni. A Gündogan-Modric páros, előttük Özillel borzalmas gyenge lenne védekezésben.Géci írta:Meglepne, ha ez a Gündogan hir igaz lenne... Örülnék neki, de kacsa szagot érzek ...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 19:12
Én, mivel ez volt a feltétele nálam az eladásának...Erről beszélünk, erről folyt a téma.Ki mondta, hogy CR menni akar? A katalán sajtó?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. június 18., kedd 17:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 18., kedd 17:44
Biztos, hogy jól van fordítva egyáltalán ez a puntás hír? A goal.com pont arról ír, hogy a Madrid rekordösszeget, 150 millió eurót hajlandó CR szerződéshosszabbítására költeni. Csak azért kérdem mert elég hasonló az összeg, viszont ellentétes a 2 hír.A Punto Pelota szerint a Real Madrid egy meg nem nevezett klubtól egy több, mint 100 millió eurós ajánlatot kapott Cristiano Ronaldóért. A lap szerint az ajánlat közel van a 150 millióhoz.
Ki mondta, hogy CR menni akar? A katalán sajtó?CS0ki írta:Ha ők akartak volna menni? Igen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 17:43
Nyilván Ronaldon remgeteget bukott a klub,már eddig is....Swineherd írta:Szeretetszolgálat.morientes írta:Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 17:29
Akkor leírom én is: tökmindegy, hogy megfog történni vagy nem, mert nem az a lényege a fórumozásnak. Millió egy dologról elbeszélget az emebr, ami nem fog megvalósulni. De az ember attól még megoszthatja a véleményét, van akit akár érdekel más ember véleménye is.Ha már belekötünk egymásba, akkor:úgy látom gondok vannak a szövegértelmezéssel. De akkor leírom, hogy szerintem mit lehet kiolvasni a hsz-emből:semmi értelme filozofálni rajta, mert nem fog megtörténni, szvsz.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 17:20
Ha már belekötünk egymásba, akkor:úgy látom gondok vannak a szövegértelmezéssel.Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 18., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2013. június 18., kedd 17:05
Szeretetszolgálat.morientes írta:Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 17:01
Ez egy fórum, arról filozofálgat mindenki, amiről akar. Senki sem arról beszélt, hogy Perez el fogja-e adni, hanem hogy az adott fórumozó eladná-e. Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?Annyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión.
Az lehet, hogy rosszul lettél idézve.Nem úgy fogalmaztam....rosszul idézett. arról beszéltem,hogy az 50 millások vagy felettiek már nem a "tudásuk"alapján van belőve az árcédula hanem a marketing bevétel hozama....nyilván becsült értékek.
A rövid hír alapján(meg egyébként) inkább az a tippem, hogy Carlo nem dolgozna 6 hónapot Spanyolországban, azért kéne kevesebbet adóznia. CR-re ez nyilván nem lenne érvényes, viszont esetleg más országból jövő játékosokra igen. De nem vagyok otthon a spanyol adóügyekben, szóval csak tippelgetni tudunk.Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le.
Ha ők akartak volna menni? Igen...Puskást is eladtátok volna a pályája csúcsán 150 millióért? Rault? Di Stefanot? Santillanát? Gentot? Nos én nem...
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 18., kedd 16:53
Nem vagyok egy nagy pénzügyi szakember, sőt még közepes sem, DE józan paraszti ésszel gondolkodva, felmerült bennem egy gondolat. Ha igaz ez a 24 százalékos adó július 3.-ától, akkor az adott esetben Ronaldo új szerződésére is hatással lenne? Mert ha igen, akkor elég egyértelmű, hogy miért nincs még hosszabbítás és miért nem igazoltunk még senkit azokon kívül, akiknél lejárt volna az opció.
Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 16:48
Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek,mert nekem annyit adott Ronaldo,mióta itt van,hogy ha két év múlva kisétál innen ingyért,akkor se fogom köpködni...Hát pedig annak is kéne lennie, mivel nem két forintért vettük. Ingyen semmikép sem szabad elengedni, mert akkor nevezzük át végleg a klubot a nemzetközi futballmaffia fejőstehenévé, akit akkor dobnak át az átigazolási piacon, amikor akarnak.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 18., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 18., kedd 16:42
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem