Tényleg nem kötekedésből,de Ő is ebbe a korosztályba tartozik...nem tehet róla,hogy kitünt onnan.Nem kötekedésből, de:20 évesek ellen játszottak.
Én azt mondom,hogy sokat nem veszíthetünk vele,ha padra hozzuk.Van benne potenciál.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 22., szombat 0:49
Tényleg nem kötekedésből,de Ő is ebbe a korosztályba tartozik...nem tehet róla,hogy kitünt onnan.Nem kötekedésből, de:20 évesek ellen játszottak.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 22., szombat 0:17
Nem kötekedésből, de:20 évesek ellen játszottak.Mike írta: Isco a felnőttek között csak egszer-egyszer villantotta meg h mit tud, ezért is gondoltam, gondoltuk sokan h még nem real kezdő szint. Viszont ha nem jön Bale akkor ott lesz előtte a lehetőség, és én meg is adnám neki.
Kondogbiáról meg csak a magam nevében tudok beszélni, h eddig azért voltam ellene mert egy szem videót láttam róla, abban közel sem győzött meg. De ezt írtam is, nem láttam játszani. Ma viszont volt rá alkalmam, és csapata legjobbja volt szerintem, a gól+gólpassz mellett is. Ami nagyon tetszett h fejben nagyon gyors, és higgadt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. június 21., péntek 23:56
A katalán sport.es szerint? Náluk már Ancelotti-t is buktuk, ha jól rémlik...Cseszneki írta:Úgy néz ki bukjátok Iscot
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2255817
HozzászólásSzerző: Cseszneki » 2013. június 21., péntek 23:36
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 21., péntek 23:26
Én most nem láttam, de a Sevillában többször.Mike írta:Kondogbiáról meg csak a magam nevében tudok beszélni, h eddig azért voltam ellene mert egy szem videót láttam róla, abban közel sem győzött meg. De ezt írtam is, nem láttam játszani. Ma viszont volt rá alkalmam, és csapata legjobbja volt szerintem, a gól+gólpassz mellett is. Ami nagyon tetszett h fejben nagyon gyors, és higgadt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 21:41
Ez alapján Jesét a kezdőbe,azonnal...Kondogbiáról meg csak a magam nevében tudok beszélni, h eddig azért voltam ellene mert egy szem videót láttam róla, abban közel sem győzött meg. De ezt írtam is, nem láttam játszani. Ma viszont volt rá alkalmam, és csapata legjobbja volt szerintem, a gól+gólpassz mellett is. Ami nagyon tetszett h fejben nagyon gyors, és higgadt.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. június 21., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 21., péntek 21:06
Isco a felnőttek között csak egszer-egyszer villantotta meg h mit tud, ezért is gondoltam, gondoltuk sokan h még nem real kezdő szint. Viszont ha nem jön Bale akkor ott lesz előtte a lehetőség, és én meg is adnám neki.Galacticos írta:ennek nagyon egyszerű az oka. előtte úgy alkottak róla véleményt hogy nem látták, láttak tőle 2-3jó meccset az eb-n és már egyből írják be a kezdőikbe. azokba ahová előtte nem fért volna be mert "semmi extra".morientes írta:eddig szinte csak Galacticos hadakozott Isco érdekében,de mintha megfordulni látszana a közhangulat...
és ez szánalmas.
most ugyanez lesz kondogbiával ha jól fog teljesíteni. elég 2-3 jó meccs és már egyből megváltozik a fórum 80%-ának a véleménye, és nem csak azért mert ilyen gyorsan változtatják a véleményüket hanem mert előtte úgy beszéltek róla hogy nem látták. max videón.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:42
Nekem egyfelől az árbeli különbség,másrészt viszont amit fentebb leírtál.nmate írta:Bale mellett azért annyit fel lehet hozni, hogy ő olyan posztra jönne, ahol az érkezésével minőségileg javulnánk. Isconál ez pedig kevésbé mondható el, ugyanakkor a spanyol játéka sokkal tetszetősebb nekem, bár egyénileg nem tartom sokra, de egy kiváló csapatjátékos lehet.morientes írta:Én láttam Iscot,bajnokikon,BL-be,de engem ezidáig még nem gyözött meg,hogy ki kellene pengetni érte 30-35 milliot...de jöjjön és mutassa meg.És 1000-szer Isco,mint 1-szer Bale...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 21., péntek 20:31
Bale mellett azért annyit fel lehet hozni, hogy ő olyan posztra jönne, ahol az érkezésével minőségileg javulnánk. Isconál ez pedig kevésbé mondható el, ugyanakkor a spanyol játéka sokkal tetszetősebb nekem, bár egyénileg nem tartom sokra, de egy kiváló csapatjátékos lehet.morientes írta:Én láttam Iscot,bajnokikon,BL-be,de engem ezidáig még nem gyözött meg,hogy ki kellene pengetni érte 30-35 milliot...de jöjjön és mutassa meg.És 1000-szer Isco,mint 1-szer Bale...
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 21., péntek 20:24
en meg mindig Balet preferalnam, de Isconak is orulnek...Raúl írta:Abban jobb Bale-nél, hogy olcsóbb. Amúgy nem.Szerintem Isco megvétele lenne a Real számára a lehető legjobb húzás. Jobb mint Bale vagy Neymar, egyértelműen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:23
Én láttam Iscot,bajnokikon,BL-be,de engem ezidáig még nem gyözött meg,hogy ki kellene pengetni érte 30-35 milliot...de jöjjön és mutassa meg.És 1000-szer Isco,mint 1-szer Bale...Galacticos írta:ennek nagyon egyszerű az oka. előtte úgy alkottak róla véleményt hogy nem látták, láttak tőle 2-3jó meccset az eb-n és már egyből írják be a kezdőikbe. azokba ahová előtte nem fért volna be mert "semmi extra".morientes írta:eddig szinte csak Galacticos hadakozott Isco érdekében,de mintha megfordulni látszana a közhangulat...
és ez szánalmas.
most ugyanez lesz kondogbiával ha jól fog teljesíteni. elég 2-3 jó meccs és már egyből megváltozik a fórum 80%-ának a véleménye, és nem csak azért mert ilyen gyorsan változtatják a véleményüket hanem mert előtte úgy beszéltek róla hogy nem látták. max videón.
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. június 21., péntek 20:20
Abban jobb Bale-nél, hogy olcsóbb. Amúgy nem.Szerintem Isco megvétele lenne a Real számára a lehető legjobb húzás. Jobb mint Bale vagy Neymar, egyértelműen.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 21., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 21., péntek 20:16
ennek nagyon egyszerű az oka. előtte úgy alkottak róla véleményt hogy nem látták, láttak tőle 2-3jó meccset az eb-n és már egyből írják be a kezdőikbe. azokba ahová előtte nem fért volna be mert "semmi extra".morientes írta:eddig szinte csak Galacticos hadakozott Isco érdekében,de mintha megfordulni látszana a közhangulat...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 21., péntek 20:16
Az adó miatt, az adó. Pérez meg okos ember. De ha visszaolvasol akkor pontosabb választ is találhatsz.RealMadridFanatic írta:Amúgy mire várnak a hivatalos bejelentéssel? Most megy a papírmunka? (
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 21., péntek 20:09
Lehet,de Moise 442 játszatott az evertonnal is,hogy milyen a skót tatikai repertoárja,k tudja...ha maradna a 442,akkor az Thiagonak nem túl jó...márha odamegy egyáltalán...Új edző van, simán lehet, hogy változik 1-2 dolog. RvP-vel már eleve talán közelebb álltak a 4-2-3-1-hez, Rooney már a középpályán volt. Thiago technikai tudását ismerve pedig csodálkoznék, ha nem tolnák feljebb.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 21., péntek 19:56
Max küldenek munkafelügyelőket a Bernabeuba, hogy ugye véletlenül sem dolgozik feketén addig Ancelotti.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 21., péntek 19:36
De, és szerintem ez is lesz. Max küldenek munkafelügyelőket a Bernabeuba, hogy ugye véletlenül sem dolgozik feketén addig Ancelotti.Nem vagyok otthon a szerződések világában, de úgy nem lehet megkötni a munkaszerződést, hogy júliusi hatállyal lépjen életbe?
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 21., péntek 19:22
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem