VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 20:52

'shutterisland írta:nem tudom, mi a terve, de lehetne pofás kezdőt összerakni, egy ox-sterling szellő meg azért nem lenne se lassú, se buta.

olaszország pedig közben luxemburg ellen főpróbázik. :lol:
lehetne, de egyrészt nem fog az öreg roy, másrészt az a védelem gyenge, bárhogy áll fel, a baloldalt leszámítva, és Rooney sincs a toppon

olaszoknál meg mindegy, ha kikapnának 10-0ra luxemburgtól akkor is jól mennének a vb-n..szerintem ők jók lesznek
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 4., szerda 20:47

nem tudom, mi a terve, de lehetne pofás kezdőt összerakni, egy ox-sterling szellő meg azért nem lenne se lassú, se buta.

olaszország pedig közben luxemburg ellen főpróbázik. :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 20:37

brutális védelem, de legalább a milner-lampard duo hozza a stabilitást :lol:

le fognak égni, mint a grillcsirke mmint a vb-n
Nem illik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 4., szerda 20:35

ziro4vr írta:
'shutterisland írta:dunán magyar meccs, a két digin meg hollandia-wales(bale és ramsey nélkül) és ecuador-anglia.

én a magyarokat nézem, de 21.00-től átkapcsolok az angolokra, kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerült szimpatikus 11-et összehozni. :mrgreen:
megmondom én azt neked, semennyire :D
kezdő : foster - shaw,jones,smalling - lampard,milner,wilshere,barkley - oxlade,rooney,lambert
vagyis valami ilyesmi kellene legyen. :lol:
nem tudom, ki lesz ebből a jobbhátvéd, talán milner. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 20:33

'shutterisland írta:dunán magyar meccs, a két digin meg hollandia-wales(bale és ramsey nélkül) és ecuador-anglia.

én a magyarokat nézem, de 21.00-től átkapcsolok az angolokra, kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerült szimpatikus 11-et összehozni. :mrgreen:
megmondom én azt neked, semennyire :D
Nem illik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 4., szerda 20:32

dunán magyar meccs, a két digin meg hollandia-wales(bale és ramsey nélkül) és ecuador-anglia.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. június 4., szerda 20:35-kor.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 4., szerda 20:31

revolver írta:lehet hülye kérdés, de azon gondolkodtam, hogy a játékosok kapnak valami pénzt azért, mert a válogatottban szerepelnek? meccsenkénti díj vagy ilyesmi?
Persze, ez ilyen szinten minden sportágban így működik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 4., szerda 20:28

revolver írta:lehet hülye kérdés, de azon gondolkodtam, hogy a játékosok kapnak valami pénzt azért, mert a válogatottban szerepelnek? meccsenkénti díj vagy ilyesmi?

Igen,azt hiszem 160.000 Ft egy válogatott fellépés,ha jól tudom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 4., szerda 20:21

szerintem is kapnak pénzt. naná. már hogyne kapnának.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 4., szerda 20:12

Már hogyne kapnának pénzt

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 4., szerda 20:00

Remy, nagyon rakattantal hehere meg a brazilokra az utóbbi időben. Szerelmes vagy? Ha nem, akkor pattanj le.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 4., szerda 19:58

matador írta:
A magyarok esetleg.
A magyarok kapnak. Edzőtáborban napi 300k a tarifájuk.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. június 4., szerda 19:49

A magyarok esetleg.
Sportfilozófia: Roger Federer

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 4., szerda 19:47

tudtommal nem.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 4., szerda 19:41

lehet hülye kérdés, de azon gondolkodtam, hogy a játékosok kapnak valami pénzt azért, mert a válogatottban szerepelnek? meccsenkénti díj vagy ilyesmi?

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 4., szerda 17:39

ikarus93 írta:
viszont ott van Belgium 11 millió fős lakossággal olyan keretük van ami simán vetekszik a mostani brazil kerettel.

Feel the difference.
Hollandokrol vagyok hasonlo velemenyen.Egy kis Orszag kifejlesztett egy szisztemat, rendszert amivel evtizedek ota egyik meghatarozoja a modern focinak es felveszi a versenyt a "nagyhatalmakkal". Szemnek tetszetos gyors jatekot alakitottak ki.
Na nem a Seijder fele csapat(meg az sem rossz a tobbihez kepest), hanem az elozo generaciok kezdve a Neeskens, Cruijff fele csapatol a Basten,Gullit,Rijkaard generacion keresztul a Davids,Seedorf,Bergkamp altalam istenitett jatekosokig.
Most van egy jo generacio kialakuloban, sok tehetseges jatekos mar bent van vagy csak kopogtat a valogatott ajtajan.
Az U-17 csapatuk iden dontoztek az europa bajnoksagon.... az U-21 vezeti a csoportjat.... az U-19-k kicsit beragadtak, de tovabb fognak menni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 4., szerda 16:10

leszarom hogy off, de akkor is :mrgreen:

ne mondd már, hogy azután, hogy feltalálták az erősítőt a 60-as, 70-es, 80-as és még féligmeddig a 90-es évek albumjai és zenéi szarabbak, mint a mai vagy a 10 évvel ezelőtti cuccok. :lol:
ez nem, ilyen nincs, please dont do it :lol: :lol: :fpalm:
Én nem mondtam! :D Csak az általános véleményt írtam le, nem a sajátomét. :D

Aztán, hogy ne legyen nagyon off:

brazilok:
Azért ha az elmúlt 10 évet nézem 3 CoapAmeicából csak leesett nekik 2, meg 3 KOnföd. Kupából is behúzták az összeset.
Ez azért nem rossz. :)
Jó hát az elmúlt 2 Vb-n nem jött össze nekik a legjobb négy, de ezt azért valahol törvényszerűnek is mondhatjuk, hiszen előtte 3 Vb 3 döntő.
Néha azért törvényszerű a visszaesés.
Ugyanakkor a mai válogatottnak nincsenek akkora egyéniségei, mint a 10 évvel ezelőttinek, de ettől függetlenül még jó csapat.
Hogy miért nincsenek, most akkora játékosok.. Hát ez sok mindenből adódhat. Jópár klasszisukat, vagy egykori nagy reménységeiket komoly sérülések sújtották (pl Pato, de írhatnám Kakát is akinek szintén a sérülések tettek tönkre korábbi énjét) de előfordulhat családon belüli tragédiák (Adriano egész pofás csatárnak indult, az apja halála után azonban elkezdett inni, meg elhízott.. Jó hát nem egy Romario-Ronaldo vonulat, de ebben a mai válogatottban, és a mostani viszonylag szűkös csatármezőnyben azért bőven kiemelkedne egy kétezres évek közepi, második felében járó jó Adriano..) De hogy az újakat mondjam.. Lucas.. vagy Neymar.
Túl hamar lettek ismertek és igazoltak el olyan csapatban, ahol egyszerűen nem ők az első számú húzóemberek. Így nem igazán tudnak kiteljesedni Európában. Anno Ronaldinho, vagy Rivaldo, Ronaldo sem egyből egy Barcaba igazolt. Megjárták a természetes ranglétrát, és jót tett nekik.
Mind mentálisan, mind fizikailag, mind taktikailag.
A támadók helyzete szerintem ezért soványka a barzilokénál, de azért jó kis játékosaik vannak, otthon játszanak, egész jó a koncepció. Ráadásul ha tudom 1950 óta nem kaptak ki hazai pályán hivatalos tétmeccsen, de ha tévedek akkor javítsatok ki.
Szóval jók lesznek a brazilok, és jogosan ők most a legesélyesebbek, az, hogy csak azért mert otthon játszanak.. Hát persze.. Lehet, hogy csak azért, de ez számít?
Nem hiszem. Kb 4-5 csapatot tudnék mondani, akik nagy valószínűleg azért húzták be a VB-t mert ők rendezték. (olaszok 1934-ben egyértelműen megvették a győzelmet, olvassatok utána :) A bíró a lasztit odafejelte az olaszoknak. :D Igen ez halál komolyan megtörtént 34-ben, de az angol (66) és az argentin (78) győzelem is bundagyanús. A 74-es NSZK-nak brutálisan erős csapata volt, de ki tudja, hogy mi lett volna semleges pályán a Cruyff vezette hollandok ellen...
Mint ahogy a 98-as francia csapat is bár erős volt, azért a döntőig vezető út nagyon rögös volt, Paraguay ellen csak aranygóllal mentek tovább, Az olaszokat meg tizenegyesekkel verték... Ilyen szoros viadaloknál döntő fontosságú lehet, hogy otthon játszik egy csapat, vagy sem...
Na mindegy.
Ha a brazilok otthon megnyerik, egy idő után valszeg senki sem fogja azt mondogatni, hogy hát persze, mivel otthon játszottak
Ez nem így megy. (Na jó, ha a bíró odarúgja nekik a lasztit az más, de látjátok a 34-esre sem emlékszik már senki. Tv nem volt, aki meg láttam valszeg ma már nem él. Én is egy Moussoliniről szóló könyvben olvastam róla csak. :D )

Aztán belgák: Igen erősek. Bizonyos posztokon felveszik a versenyt a brazilokkal.
De ez megint csak nem jelent semmit. Véleményem szerint.
Pár napja írtam, hogy rengeteg olyan csapat volt, akiket nagy meglepetésnek mondtak ki, aztán azok szinte egytől -egyig besültek egy világversenyen. És azért ez a belga csapat nevei sem a csúcs.
Legutóbb mindenki Ghánától,vagy egy másik afrikai csapattól várta a megváltást. Hát nem jött be. 8 éve az ukránoktól (8ig mentek, de halálosan unalmas, gyenge focival).
De erről egyébként mi magyarok is tudnánk beszélni...
na egyelőre ennyi, más nem jut eszembe és dolgom van.
flame-eljetek tovább :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 4., szerda 15:58

Mike írta:viszont pont a brazil stílushoz nem lenne hátrány a technikai tudás

de ha vb-t nyernek 1 hónapig "Oscar szeretlek" avád legyen
a jelenlegi magyar válogatottal, vagy az itteni fórumcsapattal is le lehet játszani a brazil felfogásban egy meccset, mert a mozgások, a felfogás, a helyezkedések, a letámadások, altatásos időszakok, háromszögelések, kényszerítők, az mind állandó már hosszú évtizedek óta.

csak a végeredmény lesz szánalmasan szar. :lol:

itt jön a képbe, hogy bár gyenge a játékosállománya a braziloknak (történelmi távlatokban nézve mindenképp, a jelenlegi legerősebb behívható játékosokhoz képest is még igencsak), de a többi országnál sem az van, hogy ki milyen erős, hanem ki a legkevésbé szar. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 4., szerda 15:50

viszont pont a brazil stílushoz nem lenne hátrány a technikai tudás

de ha vb-t nyernek 1 hónapig "Oscar szeretlek" avád legyen
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 4., szerda 15:45

nmate írta:
hehe írta:na meg csatárposzton, mert frederik nem épp egy van basten
Támadószekciót egybe vettem.
oké, de ha így nézed és nem posztonként, akkor nincs értelme az ilyen jellegű összehasonlításnak, mert a brazilok hagyományos brazilfocit játszanak, a belgák meg fenetudja mit, innentől kezdve meg mindig a stílus és a felfogás fog győzni az ad hoc és akármi/bármi ellen.

egy meccsen lehet bármi, de azt garantálom, hogy ha játszana egy évben 20 meccset egymással a két csapat, akkor 16-17-et nyernének a brazilok pont emiatt.

és pont emiatt van ekkora pofám arra is, hogy egy aránylag gyenge játékosállománnyal is képes a végső győzelemre a banda.
Kép
Kép
Kép

Vissza: