Babinho írta: Rohadt Liverpool, senkit nem érdekel a győzelmünk![]()

Engem érdekel.

Meg Téged is, akkor már ketten vagyunk, az már majdnem tömeg.

Engem pl meg a liverpool nem érdekel.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 24., vasárnap 22:07
Babinho írta: Rohadt Liverpool, senkit nem érdekel a győzelmünk![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. október 24., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 24., vasárnap 20:41
Nem tudom mit fog szólni az asszony, mikor ott hagyod a csecsemővel dzsino miatt, hogy fogod ezt megmagyarázni.Faust írta:Te mekkora geci vagy, annyira imadlak.dzsi91 írta: Nem játszottunk jól de rosszul sem de ez bőven elég volt. Azért az Osasuna és hasonló szintű csapatok ellen ennél majd több kell.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. október 24., vasárnap 19:53
Carvajal is nagyon homály tud lenni védekezésben. Támadásban penge, de hátul nagy gondjai szoktak lenni sajnos.reeed_ati írta: Egy percig sem állt úgy a meccs, hogy nekünk kelljen kockáztatni.
Vezetés után meg beálltunk kontrákra, akár Vinyó, akár Benzi is eldönthette volna ezt bőven, még Lukács előtt.
Egyébként Benzemán nagyon látszott, hogy nem 100%-os..
Tavaszra remélhetőleg Carvajal is visszatér a kezdőbe, már Mendyvel is baromi sokat javult a védekezésünk, de ha a másik oldal is rendbe lesz téve, akkor még jobbak lehetünk.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 24., vasárnap 19:52
Te mekkora geci vagy, annyira imadlak.dzsi91 írta: Nem játszottunk jól de rosszul sem de ez bőven elég volt. Azért az Osasuna és hasonló szintű csapatok ellen ennél majd több kell.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 24., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 24., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. október 24., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. október 24., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 24., vasárnap 18:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 24., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. október 24., vasárnap 18:31
így lehetettPad'em írta: Mi nem akartunk focizni, a Barca meg nem tud szerencsére. Így igazságos eredmény született![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 24., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. október 24., vasárnap 18:16
annyit fociztunk amennyit kellett, lehetett volna több is közte ha van egy kis szerencsénkPad'em írta: Mi nem akartunk focizni, a Barca meg nem tud szerencsére. Így igazságos eredmény született![]()
Matrac ellen ez nagyon kevés lesz btw.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 24., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 20., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. október 20., szerda 10:52
chronic írta: Most nem értem ezt a Carlo nyilatkozatot.
Mi tudjuk a legjobban,hogy a történelem egyik legjobb kp-s hármasa a CKM, de attól még öregednek, tegnap mindenki jól játszott, de az elején így is átszaladtak rajtunk az ukránok, utána viszont ledomináltuk őket középről.
A csoport leggyengébb ellenfele a Shakhtar, itt belefért, de a CKM-et én már nem akarom látni nagy téttel bíró meccsen együtt. (hétvégén pl)
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 20., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 20., szerda 9:38
Akkor is elő vannak véve.Yazid írta: ha kiszopunk majd akkor is vegyük elő a ckmt ne csak ilyenkor.![]()
egyértelműen kimenő ág ez a 3as, szerintem.
viszont mendy úgy kellett mint egy falat kenyér
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 20., szerda 9:33
azt nem lattam, de azok mind kutyakRealista24 írta:Hogy ki? Sztem a userek 80%-a...elég csak megnézni a megy a meccs topic elejét.hehetheoriginal írta: Ki finnyas a kp-ra?![]()
Kell a fiatalitas, de kb azt erzem, hogy az öregjeink rutinból oldjak meg az ilyen meccseket, mint amikor te beallsz a 6 evesek koze focizni, nincs uj vagy varatlan helyzet, amit ne oldottal volna mar meg nagyobb meccseken.
igy.Csak már korosak így majd apránkent kell a sztárokat kicserélni Camavinga kaliberekre, aki egyébkent jól szállt be tegnap.
es ki szerint nem?egyértelműen kimenő ág ez a 3as, szerintem.
1 jo meccs ket es fel ev alatt, mar ideje voltviszont mendy úgy kellett mint egy falat kenyér
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem