Ez igaz.De akkor ne is essünk hanyatt egy egy gólja,gólpassza után,hanem várjuk ki hogy konstans tudja ezt a teljesítményt hozni.Csakhogy tegnap kiütközni látszottak azon hiányosságai,ami miatt kétkedve fogadtam az ő érkezését.De ez még nem gond.Belefér.Sok minden befolyásolja Bale teljesítményét még. Főleg, hogy Ronaldot keressük elől a legtöbbet meg ilyenek. Balelel még egy darabig kicsit elnézőbbeknek, türelmesebbeknek kell lennünk. Neki most kell a bizalom. Benzema meg ne hagyja abba, lőjön gólt, mert a mezőnybeli munkájával és játékval mostanában nincs gond.
Csakhogy itt sokan szapulják ezt a szerencsétlen franciát a tegnepi meccs alapján,holott magasabban jobb teljesítményt hozott mint a walesi,aki lejátszott egy teljes meccset és momentuma sem volt.Holott meg mikor nem vokt 100%-os elviekben,akkor meg adott csak néhány gólpasdzt,rúgott néhány gólt.De tegnap mintha ott sem lett volna.
Ellenben Benzema,mégha nem lőtt gólt,azért a játékban odarakta magát.Nehogy azt gondolja valaki hogy kedvencem Benz,mert nem az,de már megint ez a kettős mérce szindróma van kialakulóban ami nekem bassza az igazságérzetem....egy kicsit...