OFF
Re: OFF
Illetve ami meg hot topic de hirtelen nem jutott eszembe, az a sok leepites, ami a giga cegeknel kezdodott (meta + stripe + intel + twitter meg mitomen egy csomo) vagy ami kezdodik (microsoft, amazon, apple), ami viszont mar regota lathato volt, hiszen fenntarthatatlan amit csinalnak. De ez nem igazan erint itt minket (a parasztok mindig kellenek majd a jatekba, tok mindegy eppen melyik cegek jatszak a jatekot).
Hogyne lenne erdemes valtani, masfelszeres (stabil +30%-ot biztosan) penzt tudsz elkerni egy valtassal.nmate írta: Na, csak eljön a dotcom bubble 2.0?![]()
Szvsz: szép lassan lecsorog majd ez kisebb cégekhez is, a sok értelmetlen agyonfinanszírozott app / webapp mehet majd a levesbe, sok céggel együtt. Most nem érdemes munkahelyet váltani a szakmában szerintem, ha csak nem valami nagyon kihagyhatatlan lehetőség jön.
Arrol nem is beszelve, hogy csak a csontvazak hullanak ki a szekrenybol, ertelmes helyek stabil labakon allnak.
Aki egy senior szintet megut, az kb fel tudja merni ezeket, juniornak meg tok mindegy, mert jo penzt tud keresni, ha egy evben ehhez 3 ceget fogyaszt el, teljesen nem szamit.
Gondolom itt a kreta feltores es crypto zuhanas kapcsan jott ez most felRealista24 írta: Tudatlankent bővebb infót lehet kérni?![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudatlankent bővebb infót lehet kérni?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy, jók az érvek, bár szerintem jobb nem lesz a helyzet, max kevésbé rossz, mint a "drágább" országokban.cart írta: Szerencsére Magyarországot az olcsó munkaerő miatt ez nem érinti jelentősen. Itthon inkább meg több munkalehetőség lesz az outsourcing miatt.
Plusz a nagyobb tech cégeket az állam pénzelni fogja mint eddig is ha valami gond lenne.
Szerencsére Magyarországot az olcsó munkaerő miatt ez nem érinti jelentősen. Itthon inkább meg több munkalehetőség lesz az outsourcing miatt.
Plusz a nagyobb tech cégeket az állam pénzelni fogja mint eddig is ha valami gond lenne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, csak eljön a dotcom bubble 2.0?
Szvsz: szép lassan lecsorog majd ez kisebb cégekhez is, a sok értelmetlen agyonfinanszírozott app / webapp mehet majd a levesbe, sok céggel együtt. Most nem érdemes munkahelyet váltani a szakmában szerintem, ha csak nem valami nagyon kihagyhatatlan lehetőség jön.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Amíg ki nem veritek a Barcát, addig nem tudok mit ígérni!Caraway írta: Ezert egy hetig nem szolhatsz rosszat a Unitedre a PL topicban.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://youtu.be/pLkbL1I-UicM1Ö írta: Offba írom, mert ez off... Srácok! Az Ajka-MTK meccset nem lehet valahol követni? Bármilyen stream-et elfogadok!![]()
Ezert egy hetig nem szolhatsz rosszat a Unitedre a PL topicban.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Offba írom, mert ez off... Srácok! Az Ajka-MTK meccset nem lehet valahol követni? Bármilyen stream-et elfogadok!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugyanaz a ketto, csak itt a palya boritasa fejlodott es lett ezaltal tartosabb a cipo, nem pedig forditva.Galacticos írta:Pedig igy aruljak boltokban is focicipoket hogyHalfkey írta:
Max ha le akarod koptatni a hernyótalpat.
Terem
Stoplis
Mufu es salak.
Salakra is jo, csak ahogy irja is, hamarabb fog kopni.
De amugy a lenyeg, hogy legyen valami mintazata a talpnak, ami meg tud tapadni. Nike es Adidas is gyart dedikaltan ilyet. Leginkabb a halszalka szeru mintat ajanljak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Pedig igy aruljak boltokban is focicipoket hogyHalfkey írta:Max ha le akarod koptatni a hernyótalpat.Galacticos írta: Szerintem salakra a mufuves focicipo a jo, azzal nem fogsz csuszkalni.
Terem
Stoplis
Mufu es salak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Faszba kell huzni, vagy felberelni valami szerb haborus bűnöst hozzafilatáska írta:Igen-igen erre gondoltam. Ha rajtam múlna, nekem tökéletesen megfelelne a sima teremcipő.hehetheoriginal írta: sztem arra gondolt, hogy a pályatulaj vagy üzemeltető egy vérbeli faszkalap es nem enged fel a pályára, ha nem teniszcipőd van.![]()
Amúgy rosszabb a helyzet, nőci a főnök, gondolom nehezebb vele egyezkedni.![]()
Köszi mindenkinek a segítséget.![]()

thereisonly1ronaldo
Igen-igen erre gondoltam. Ha rajtam múlna, nekem tökéletesen megfelelne a sima teremcipő.hehetheoriginal írta: sztem arra gondolt, hogy a pályatulaj vagy üzemeltető egy vérbeli faszkalap es nem enged fel a pályára, ha nem teniszcipőd van.

Amúgy rosszabb a helyzet, nőci a főnök, gondolom nehezebb vele egyezkedni.

Köszi mindenkinek a segítséget.

- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én ált.suliban sima terem fociban nyomtam a rendes "voros" salakos palyan. Vegzos evben 100 felett volt a goltermesem.filatáska írta: Srácok! Hobbi szinten elkezdek járni haverral teniszezni. Salakos pályáról van szó, kiemelték, hogy salakra való cipőben szabad csak játszani. A kérdésre hogy az milyen azt a választ adták, hogy nézzük meg googleben.![]()
Megnéztem meg minden, csak nem szivesen fizetnék mikor van foci cipőm.![]()
A kérdésem, hogy a sima terem focicipő megfelelő szerintetek? Vagy az kárt tesz a salakban?
Valami tenisz expert segítségét szívesen olvasnám.![]()

Helyszinen nem lehet berelni? Lehet azert erolteti.....
Toni
Luka
Lucas. 

- hehetheoriginal
sztem arra gondolt, hogy a pályatulaj vagy üzemeltető egy vérbeli faszkalap es nem enged fel a pályára, ha nem teniszcipőd van.gutihaz14 írta: megis mi kart tehet egy teremcipo a salakon? szerintem semmit.
thereisonly1ronaldo
Max ha le akarod koptatni a hernyótalpat.Galacticos írta: Szerintem salakra a mufuves focicipo a jo, azzal nem fogsz csuszkalni.
- Galacticos
Szerintem salakra a mufuves focicipo a jo, azzal nem fogsz csuszkalni.
megis mi kart tehet egy teremcipo a salakon? szerintem semmit.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
inkább a salak tesz kárt a csukában
simán megy sztem a teremcipő salakra, gyerekkorban feketesalakon voltak focitornáink, gyűlöltem, mint a szart.
bár az tény, hogy az nem tenisz

simán megy sztem a teremcipő salakra, gyerekkorban feketesalakon voltak focitornáink, gyűlöltem, mint a szart.
bár az tény, hogy az nem tenisz

thereisonly1ronaldo