És akkor ehhez még jön,hogy pedig nem is barcásnumberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 24., hétfő 12:34
És akkor ehhez még jön,hogy pedig nem is barcásnumberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 12:33
Ezt leírtam én is már vagy 50-szer,de a legtöbbeknek az jött le hogy utálom Balet...Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 24., hétfő 12:33
Így is van. MÉg nem tudhatjuk, h mit is fog a csapattal játszatni Ancelotti, de remélem h nem az lesz ami Mounál tavaly, h lesz egy végletekig begyakorolt taktikánk és azt nyomatjuk mindenki ellen.Persze az arányok nem szélsőségesek, nincs olyan, hogy csak kontráz egy csapat, és még a barca is néha csinál gyors támadásokat...
Ez oké, nagyjából egyet is értek, ezért is mondtam, h kockázatos Bale megvétele, főleg az ára miatt.Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást? Lehet velük poersze labdatartásos, sokpasszos játékot is játszani, nem lesznek hozzá tök hülyék, csak nem lesznek annyira jók sem, ami mondjuk az árukból következne. Teszem azt Isco abban a stílusban legaláb azt hozná, mint Bale, ellenben egy kontrázós stílusban, távoli bombákkal tarkítva, nyilván Bale-lel lesz lényegesen eredményesebb a játék. És ha méár kifizettek Bale-ért ennyit, nem lesz kérdés, hogy mit kell játszatni velük.
így van. jó példa ibra a barcában. ibra nagyon is jó játékos, csak épp nem illett oda
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. június 24., hétfő 12:27
Köszönöm!Majd ha meglesznek a konkret igazolasok(nem lesznek mar pletykak) akkor mar lehet sejteni mi(k) lesz(nem) taktika(k), mire fogjuk szanni az evet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 24., hétfő 12:17
így van. jó példa ibra a barcában. ibra nagyon is jó játékos, csak épp nem illett oda (persze voltak más tényezők is, túl magas volt pl.CS0ki írta:Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 12:15
Legyen így, én örülnék a legjobban (viszont én nem vagyok ennyire derűlátó)!Casemiro nem fogja meggátolni Kondogbia érkezését, töltelék lesz, Gündogant meg Pérez akarja a hírek szerint. A játékost meg tudja győzni, ezzel nem lehet gond, a Dortmund meg tudja hogy idén "kaszálhat vele". Szerintem 30-35-öt fogunk fizetni érte.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 12:14
Majd ha meglesznek a konkret igazolasok(nem lesznek mar pletykak) akkor mar lehet sejteni mi(k) lesz(nem) taktika(k), mire fogjuk szanni az evet.tibi18 írta:Valaki kifejtené, hogy mit jelent az épülő Madrid? Mármint most komolyan?! Mik az elképzeléseink? Mármint nem a fórumé, hanem a vezetőségé, edzőé?Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Nem vitatom a képességeit, és azt, hogy hatalmas potenciál van benne, semmit. De nem hozzánk való.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 12:09
Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.R.M.C.F írta:Két baromság lett a divat.......neymar felfelé...bale lefelé.......ez megy most.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 24., hétfő 12:08
Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást? Lehet velük poersze labdatartásos, sokpasszos játékot is játszani, nem lesznek hozzá tök hülyék, csak nem lesznek annyira jók sem, ami mondjuk az árukból következne. Teszem azt Isco abban a stílusban legaláb azt hozná, mint Bale, ellenben egy kontrázós stílusban, távoli bombákkal tarkítva, nyilván Bale-lel lesz lényegesen eredményesebb a játék. És ha méár kifizettek Bale-ért ennyit, nem lesz kérdés, hogy mit kell játszatni velük.AZt mondjuk nem értem, h ha valakinek a gyorsasága nagy erősség az miért zárja ki, h jó legyen a rövid passzos játékban.
Már ott tartunk h Cének nem fog tetszeni a kisterületen játszott egyérintős foci...persze ha carlo valami ilyet képzel el (reméljük). WTF? Ne már, attól, h a gyorsasága iszonyat nagy fegyver, amit Mou úgy gondolt, h ki kell használni, attól még Ronaldonak megy az egyérintős zsuga, még hogy ha egy fontos fegyverünket bukjuk is...baszott technikás az ürge. Itt meg már az megy, h szenvedne...hát persze...
Bale helyzete dettó, azt nem tudom, h neki mennyire menne a rövid passzos játék, mert annyira nem láttam soakat játszani, de nem tűnik egy technikai analfabétának.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. június 24., hétfő 12:04
Valaki kifejtené, hogy mit jelent az épülő Madrid? Mármint most komolyan?! Mik az elképzeléseink? Mármint nem a fórumé, hanem a vezetőségé, edzőé?Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Nem vitatom a képességeit, és azt, hogy hatalmas potenciál van benne, semmit. De nem hozzánk való.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 24., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:42
Idén nem fizetnék csatárért 40-50-60 milliókat.Szerintem előbb várjuk meg azt a végleges keretet, az edzővel egyetemben, mielőtt itt Nostradamusi jóslatokba bocsátkoznánk, illetve álmodoznánk! Mert egyelőre egy Carvajal, Casemiro duónk van, ami biztos; az általatok pedzegetett emberek közül pedig Kondogbia (Casemiro + 1 év kölcsön miatt), Suárez (inkább Cavani van nyomatva), Gündogan (Dortmund nem engedné + lenyilatkozta, hogy idén még marad) érkezése csak úgy, mint a walesié; nos több, mint kétséges!
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 11:36
namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
gündogan is beleillik, suarez is beleillene, kondogbia is.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
Szerintem előbb várjuk meg azt a végleges keretet, az edzővel egyetemben, mielőtt itt Nostradamusi jóslatokba bocsátkoznánk, illetve álmodoznánk! Mert egyelőre egy Carvajal, Casemiro duónk van, ami biztos; az általatok pedzegetett emberek közül pedig Kondogbia (Casemiro + 1 év kölcsön miatt), Suárez (inkább Cavani van nyomatva), Gündogan (Dortmund nem engedné + lenyilatkozta, hogy idén még marad) érkezése csak úgy, mint a walesié; nos több, mint kétséges!Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 11:36
Ezt a hadrendet erzem en is, remelem Gundogan es Kondogbia is erkezni fog .
--------------Kondogbia------------
--------Gündogan-----Modric------
---Isco/Özil---------------Cé-------
--------------Benzema--------------
Kondogbiat azért gondolom hogy nyomatná rendesen Carlo mert neki minden csapatában volt egy főleg csak a védekezéssel foglalkozó, brusztolós arc a kp-n aki nem feltétlen volt übertechnikás pl most Matuidi vagy annó Gattuso.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 24., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 24., hétfő 11:18
Aki ilyen blőd dolgokat ír be, az egyértelmű, hogy nem látta, ugyanis a szezon második felében visszavont csatárt játszott, ott meg igen nehéz lenne ezt csinálni. Hiába akarjátok bizonygatni, hogy láttátok játszani, egyértelmű, hogy fogalmatok nincs róla, hogy kiről van szó.Mike írta:Pedig télleg csak ennyi a játéka
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 11:17
most nem arra gondoltam, hogy ne rá legyen kihegyezve a játék, hanem arra, hogy le legyen ennyire egyoldalú a csapatunkHa nem az lesz, hogy mindent rá játszunk, akkor meg is lesz oldva a tehermentesítés.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem