Pont ma jelent meg egy cikk ezzel kapcsolatban az El Confidencialon, miszerint Carlo pontosan tök ellentéte Josénak; mind emberileg, mind pedig szakmai téren!Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz. Meg elvileg Ő játékosként is kreatív középpályás volt, ha van ennek bármi jelentősége.

Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- RealMadridFanatic
De lényeg a lényeg,az a fontos hogy madrid fehér felén szép,eredményes foci legyen,akár Bale-el,akár nélküle...

Nagyon kíváncsi vagyok Ancelotti koncepciójára. Viszont az, hogy a jelek szerint Perez vakon megbízik szinte Zidaneban, az nekem nagyon pozitív. Most nem arra gondolok, hogy évente hoz két Varane-szintű tehetséget, hanem összességében pozitív irányba próbálja vinni a Real játékát. Pontosan tudja, hogy mire vágynak a madridisták, ahhoz meg kellően intelligensnek tartom, hogy ne essen a korábbi hibákba, amikor orrnehéz lett a csapat.
Az Ő színre lépésével bizakodó lettem. Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz. Meg elvileg Ő játékosként is kreatív középpályás volt, ha van ennek bármi jelentősége.

Ami még eszembe jutott az Isco - Zidane cikk kapcsán, hogy mennyire komoly dolog lehet egy (bár már most is elismert, de azért végső soron) fiatal tehetség számára, hogy csörög a telója, mit sem sejtve felveszi,és beleszólnak, hogy "Hello! Itt Zinedine Zidane beszél!"...
Nyilván Ő közel van ehhez a világhoz, máshogy éli meg, esetleg lehet, hogy nem is különösebben kedvelte Zidanet játékosként (lehet ilyet?

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen igaz,csak ennek bedaruljuknak van egy ilyen negativ visszhangja,hogy nagy nehezen hozzuk nyögvenyelősen 1:0-ra...a lelépjük elegánsabban hangzik...Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.

De lényeg a lényeg,az a fontos hogy madrid fehér felén szép,eredményes foci legyen,akár Bale-el,akár nélküle...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A La Gazzetta dello Sport szerint Cavani "picikét" kiakadt De Laurentiis "máskülönben lekapom a fejét" poénján és face to face kíván beszélni az elnökkel (ezek után nehezen tudom elképzelni, hogy maradni akar majdCavani responde a De Laurentiis: "Quiero hablar cara a cara"

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És te ezen csodálkozol? Nem újdonság az efféle dolgok tőlük. Komolytalan.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
Kíváncsi leszek azért, hogy mire fog menni a bajorokkal...
- RealMadridFanatic
Nem is igaz, most nem írtam mellé érveket!.ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...

Már nem fogok kardoskodni mellette, elfogadom a másik oldal véleményét is, sőt részben igazat is adok. Az ára horror, és bármennyire is jónak tartom, benne lenne, hogy megég. Csak én erre jóval kisebb esélyt látok nálatok.

Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.kiscsapatokat is bedaráljukBale-lel ütötte meg a fülem...ez elég siralmasan hangzik.Nekem...
Lehet úgy is nézni, hogy fineszes, technikás játékos megbontja a védelmet egy szűk átvétellel, majd zseniális passzt ad, de az is lehet, hogy folyamatosan jól zár a védelem, és Bale egy tolás után úgy kipókhálózza a sarkot, hogy a kapus sírva fakad.
(ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak erre jó a walesi - ugye pont ez az alapja a vitának.)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
The new Verebesadamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
- morientes
Nem,nem kell győzködni a másikat...ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...Fogadjátok el, hogy máshogy látjuk. Van aki szerint (érzésem szerint nagyon tévesen) Bale egy darálós futógép, semmi több. Szerintem nem követték eléggé, vagy alábecsülik.
Nem kell győzködni a másikat.
Bale-lel is ugyanúgy lehetne szép foci.

Leírtam azt is amúgy,vele is elképzelhető szép foci,meg ugyanúgy nélküle is színtelen-szagtalan bruszt...
Csak ez a "kiscsapatokat is bedaráljukBale-lel ütötte meg a fülem...ez elég siralmasan hangzik.Nekem...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.R.M.C.F írta:Két baromság lett a divat.......neymar felfelé...bale lefelé.......ez megy most.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen, mit gondolsz miért török ki hangos hahotázásba minden nap?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Akkor lenne rakkolos ha az angol U-21el allnank ki. Egy britt leigazolasaval(raadasul a jobbik fajtabol) nem lesz rakkolos a csapat.morientes írta:Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.
Persze lehet különféle felállításokat,meg szerkezeteket vázolni,de marad a kérdés...darállós vagy élvezhető?
Szerk: a bedaralast ugy ertettem, h latvanyosan kiutjuk oket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RealMadridFanatic

Még mindig?
Fogadjátok el, hogy máshogy látjuk. Van aki szerint (érzésem szerint nagyon tévesen) Bale egy darálós futógép, semmi több. Szerintem nem követték eléggé, vagy alábecsülik.
Nem kell győzködni a másikat.
Bale-lel is ugyanúgy lehetne szép foci.
De megnyugodhattok, nem fog jönni idén szerintem. Minimális esély van rá, szerintem komolyan gondolják, hogy ott tartják a 'Spursben. Ő meg nem fog hisztizni, meg Levynél az sem garancia, láttuk Modricnál, aki végül jött, de szerintem mi engedtünk inkább a végső ár kialakulásánál...
Cé meg hogyne élne meg játszó társak között?! Nem érzi a kényszerítőket? Ugyan már... Benzemával meg Marceloval is olyan butításokat tudnak kis területen, hogy öröm nézni. Egyből teszik, állítgatás nélkül, oda, ahová kell. Persze kisebb területe adódik így, de attól még a fizikai fölénye megmarad, neki az indulósebessége sem rossz, helyezkedni, beindulni meg nagyon tud. Nem nagyon félteném én...
Agüerot meg nem értem én sem, hogy minek hozzák elő. Nem mondom, hogy még nem volt példa arra, hogy valaki hosszabbítás után lelépett, de nyilatkozta is, hogy kamu minden ilyen hír, jól érzi magát, a Citynél számolnak vele, nincs is nagyon értelmes támadójuk rajta kívül. Főleg ha lelép Tevez is, meg Dzekoról is voltak ilyen hírek.
Még annyi, hogy azért ez a darálós vs. élvezhető foci megítélése is relatív. Én is imádom a technikai finomságokat, a gyors kispasszos jogát, de azért amikor a saját tizenhatosunktól 4 húzásból gólt verünk, azt is tudom nagyon értékelni. Ráadásul megvannak hozzá az emberek, ezt nem fogják kiölni a játékunkból.
A tiki-tökömet meg hírből sem akarom látni Madridban. Fontos a labdatartás, de előre irányuljon nagyrészt a játék. Szóval valami jó kis kombit agyaljon ki Ancelotti.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2013. június 24., hétfő 13:15-kor.
- morientes
Persze igaz,de én itt a bedaráljukra tettem a hangsúlyt...Bale-el is elképzelhető,a látványos foci,még akkor is ha a magam részéről kevésbé látom így...Zidane írta:Hát erről Ancelotti fog dönteni.Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...
Persze lehet különféle felállításokat,meg szerkezeteket vázolni,de marad a kérdés...darállós vagy élvezhető?
Természetesen mindenki évezhető focit akar, de az nem garantált se akkor ha jön Bale, se akkor ha nem jön....
De Bale nélkül is maradhat a brusztolós,darállós játék,de remélem hogy nem így lesz....ezért volt ez a költői kérdés...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hát erről Ancelotti fog dönteni.Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...
Természetesen mindenki évezhető focit akar, de az nem garantált se akkor ha jön Bale, se akkor ha nem jön....
- morientes
Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már nincs miről írni a lapoknakNem értem miért szajkózzák egyes helyeken Aguero nevét még mindig, most hosszabbított nem rég, ki is jelentette, hogy boldog és nem áll szándékába távozni, erre ha nem sikerül Cavani, Bale leigazolása őt szeretnénk megszerezni

Amúgy tényleg furcsa, mert a múlthéten is bedobták vagy kétszer a nevét.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.Zidane írta: Ez oké, nagyjából egyet is értek, ezért is mondtam, h kockázatos Bale megvétele, főleg az ára miatt.
De azt ne várja senki, h Ancelottival 1 hónap után olyan rövipasszos játékot nyomatunk, h mindenkit beszorítunk a 16osára....a nagy csapatok ellen ez nem fog müködni, max idővel....ezért is gondolom, h Bale valszeg pont a nagyok ellen lehet majd nagyon fontos fegyverünk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Értem, köszönöm.Realista24 írta:Téged is felvehetnek úgy, hogy a munkaszerződésed csak egy későbbi dátumtól szól. Lásd Guardiola.ost azt nem értem, ha szerdán bejelentik Ancelotti-t akkor nem esünk el az adókedvezménytől?, ezidáig azt szajkózták, hogy július 3-5-én jelentik/jelentenék be mivel akkor 'csak' 24%-os adó terhelné a klubot és nem 55%.
Idáig is csak az volt a kerékkötője a dolognak, hogy meg akarták várni, amíg hivatalosan lesz edzője a PSGnek.
Nem értem miért szajkózzák egyes helyeken Aguero nevét még mindig, most hosszabbított nem rég, ki is jelentette, hogy boldog és nem áll szándékába távozni, erre ha nem sikerül Cavani, Bale leigazolása őt szeretnénk megszerezni.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Téged is felvehetnek úgy, hogy a munkaszerződésed csak egy későbbi dátumtól szól. Lásd Guardiola.ost azt nem értem, ha szerdán bejelentik Ancelotti-t akkor nem esünk el az adókedvezménytől?, ezidáig azt szajkózták, hogy július 3-5-én jelentik/jelentenék be mivel akkor 'csak' 24%-os adó terhelné a klubot és nem 55%.
Idáig is csak az volt a kerékkötője a dolognak, hogy meg akarták várni, amíg hivatalosan lesz edzője a PSGnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Most azt nem értem, ha szerdán bejelentik Ancelotti-t akkor nem esünk el az adókedvezménytől?, ezidáig azt szajkózták, hogy július 3-5-én jelentik/jelentenék be mivel akkor 'csak' 24%-os adó terhelné a klubot és nem 55%.
Közben a Marca szerint Bale találkozni fog rövid időn belül Levy-vel, hogy személyesen mondja el a távozási szándékát a Real Madrid-ba.
Közben a Marca szerint Bale találkozni fog rövid időn belül Levy-vel, hogy személyesen mondja el a távozási szándékát a Real Madrid-ba.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.