Hát ezt eddig is tudtukRealista24 írta: Azt mondja a Tebas, hogy a Barca nem megvásárolta a játékvezetőket, hanem befolyásolta.![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 16., csütörtök 20:42
Hát ezt eddig is tudtukRealista24 írta: Azt mondja a Tebas, hogy a Barca nem megvásárolta a játékvezetőket, hanem befolyásolta.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 16., csütörtök 20:41
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 16., csütörtök 10:35
a neokatalán nyelvben már f-nek ejtik az s-thehetheoriginal írta: Nekem most esik le, mint a legnagyobb felismeresek a sherlock holmesban, ez nem la masia, hanem la mafia
Itt volt a szemunk elott evekig![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 16., csütörtök 10:32
Ugyis mindegy ki a biro.OFFICIAL: Ricardo de Burgos Bengoechea will be the referee of El Clásico.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 16., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 16., csütörtök 5:42
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 15., szerda 19:09
Según 'El Confidencial', el asalto sucedió días antes de hacerse público que será la magistrada encargada de instruir la denunciacsala írta: Na ez már elég dúrva,gondolom így próbálják meg befolyásolni ha valóban bűnösök.
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 15., szerda 18:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 15., szerda 18:29
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. március 15., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 15., szerda 18:15
A Real es. Barca nyertek egy rahedli BL-t, az Atletico 2 BL dontot jatsztott nyertek EL-t, a Sevilla is annyi EL-t nyert, hogy megszamolni sem tudom (volt egy Villarreal fellangolas is). Ez nem tunik felremenedzseltnek. Az teny, hogy egy par eve erezhetoen esik a szinvonal, de az elmult 10-15 ev eredmenyei alapjan csak jobb lett, szintet leptek a 2000-es evek elejehez kepest.dzsi91 írta:
Félrelett menedzselve az egész azért a 2000es évek elején elég sok jó csapat volt a laligaban. Valencia depor real barca sevilla még az alaves is jatszott uefa kupadöntőt ha jólemlékszek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 15., szerda 18:10
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 15., szerda 17:58
Tényleg mint egy maffia szervezet. Már csak a levágott lofej hianyzik. Így folytatják a szervezet bűnözés elleni osztály is eljárást indít ellenük. Mit képzelnek ezek magukról?Realista24 írta: The Judge in the Negreira case reported a robbery at her home last Sunday. They stole money, jewelry & other items.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 15., szerda 17:45
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. március 15., szerda 17:06
Kizartnak tartom, hogy az osszes tobbi klub vezetese kollektiven olyan hulye, hogy a barcat akarjak elszamoltatni, kozben ok is ugyanazt csinaljak. Sztem ezt inkabb vmi barcas fake news lehet.csala írta: Semmi hír?Facén jött szembe velem egy hír,de nem volt forrás megjelölés hogy állítólag több első és másodosztályu klub is kapcsolatba állt Negreiraval ugyan úgy játékvezető elemzésekkkel kapcsolatban.Nem szoktam külföldi,főleg nem Spanyol híreket nézegetni,de ha valaki tud valami infót erről akkor megoszthatná.Bár szerintem kamu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 15., szerda 16:41
Rövidtávon biztos rosszabb lesz de lehet, hogy ez a balhé elindítana valamit és új alapokra helyeznék a ligát. A barsza meg a real meccsein kivűl amúgy se hiszem, hogy túl nagy lenne a nézettsége a ligának úgyhogy itt az ideje újragondolni az egészet. Tv-s pénzeket meg mindent.ANDS írta:
A barca nélkül csökkenni a fog a Lali nézettsége és bevétele.
Nem tudom, hogyan fog ez a botrány hosszú távon jót tenni a ligának?
Szerintem pont, hogy rosszat fog tenni, ahogy írtad pár sorral feljebb.
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 15., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 15., szerda 14:38
Én sem olvasok, csak a madridometele írta: Nem olvasok spanyol lapokat, pláne nem fórum hsz-t, de kíváncsi vagyok hogy csak nálunk ennyire szemellenzősek a katalány szurkerek vagy ez világ jelenség??
HozzászólásSzerző: etele » 2023. március 15., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 15., szerda 13:46
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem