Cristiano Ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Puskasek idejeben nem volt feszbuk meg trollfoci, az emberek nem tudtak terjeszteni a hulyesegeiket amiket mindenki tenykent oszthat tovabb
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És mégis egy szarember, egy hisztikriszti, egy zselé, egy homoszexuális...R.M.C.F írta:Nem az.
Hihetetlen mennyire kipécézett,lehúzott ember ő....komolyan....soha sem bírtam de kezdem megkedvelni mert a sok vak semmitérő tudatlan annyira lekezeli hogy felháborító. Minden lehetséges negetiv statot bedobnak nála.....holott a pozitiv statok egyik legnagyobbja.....
Egyértelműen a korszak egyik legjobbja. Sőt a Real Madrid valaha volt egyik legjobbja.
Azért kíváncsi lennék, hogy puskásék idejében is voltak ilyen, szörnyű ellenszenves megmozdulások?
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem az.
Hihetetlen mennyire kipécézett,lehúzott ember ő....komolyan....soha sem bírtam de kezdem megkedvelni mert a sok vak semmitérő tudatlan annyira lekezeli hogy felháborító. Minden lehetséges negetiv statot bedobnak nála.....holott a pozitiv statok egyik legnagyobbja.....
Egyértelműen a korszak egyik legjobbja. Sőt a Real Madrid valaha volt egyik legjobbja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Fuentealbilla
Én is nagyon drukkolok neki... Még a Magyarok ellen is szorítottam neki... még ha ez valakinek szentségtöréssel is ér fel... Persze csak annyira, hogy ne essenek ki... az X tökéletes voltGalacticos írta:Tudom h hulla. Tudom h kivan a terde de a kovetkezo (remelem) 2 meccs egyiken varok tole egy nagy meccset mint anno a svedek ellen.
Ket lepesre van az eb-tol es attol h megitelesbe talan messi ele kerulhessen. (Legalabbis ennel nagyobb erv nem kell szerintem. H egy gyenge copat mem tud megnyerni kicsi leo aki remelem nem csinal segget a szajabol es ha mar lemond lesz benne annyi gerinc h tartja magat a szavahoz) nagyon remelem h valahogy bejutnak a dontobe, rutinosabbak mint wales.
Elore a 4.ert![]()
Nos.. ez a két meccs neki tényleg hatalmas dolog lenne megnyerni.. ha az egyik meccsen ráadásul (főleg ha a döntőn) nagyot alakítana hatalmas lépés lenne nem csak Messihez képest hanem a történelmi megítélésében is. Mondhatni szintet lépne. Bár nem gondolom, h ettől Messi elé kellene helyezni őt ha így is alakulna. Én nem tartom létfontosságúnak hiszen attól még korszakos focista marad ha ez a két meccs nem sikerül vagy akár 1 is lesz belőle.
Mindenesetre hajrá CR!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem Cé diszkréten az öltözőben csak annyit mond majd, hogy amennyiben Bale betalál és úgy megy tovább Wales, a marokkói haverja finoman arcontérdeli mindegyik portugált.
Nem illik.
- L.Miki
Durva egy hazugság, es meg címlapon is... Ember mintha semmit nem tett volna le az asztalra egy utolsó senki...V. Mester 77 írta:" A Mirror címplaján üzent Cristianónak: Minden, amit meg tudsz csinálni, Bale jobban tudja"
Azért ez kicsit erős![]()
- Mester77
" A Mirror címplaján üzent Cristianónak: Minden, amit meg tudsz csinálni, Bale jobban tudja"
Azért ez kicsit erős
Leszámítva a szabikat. Azokban bőven veri a wales-i
Mindent egybevetve én ma a Portugálokért szorítok.
Azért ez kicsit erős
Leszámítva a szabikat. Azokban bőven veri a wales-i
Mindent egybevetve én ma a Portugálokért szorítok.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Galacticos
Tudom h hulla. Tudom h kivan a terde de a kovetkezo (remelem) 2 meccs egyiken varok tole egy nagy meccset mint anno a svedek ellen.
Ket lepesre van az eb-tol es attol h megitelesbe talan messi ele kerulhessen. (Legalabbis ennel nagyobb erv nem kell szerintem. H egy gyenge copat mem tud megnyerni kicsi leo aki remelem nem csinal segget a szajabol es ha mar lemond lesz benne annyi gerinc h tartja magat a szavahoz) nagyon remelem h valahogy bejutnak a dontobe, rutinosabbak mint wales.
Elore a 4.ert
Elore a 4.ert
Ehhez egy frissítés, hogy kihalászták a tóból a mikrofont, és el fogják árverezni, amit jótékony célokra fordítanak majd.Realista24 írta:Az a csatorna, amelyiknek a mikrofonját a tóba dobta, elvileg az, amelyik korábban fals híreket közölt a családjáról. (belemagyarázás indul)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igazi motivátor, tetszik
https://youtu.be/WQz_p-f45x0„Légy erős! Gyere, rúgj te is! Jól el tudod találni! Ha kikapunk, majd lesz.rjuk!”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a csatorna, amelyiknek a mikrofonját a tóba dobta, elvileg az, amelyik korábban fals híreket közölt a családjáról. (belemagyarázás indul)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyáltalán nem vélem vészesnek a Portugálok játékát, helyzeteik ia bőven meg vannak, szimplán nem megy be semmi nekik, ez meg olyan tényleg olyan dolog, ami bármikor átfordulhat, főleg, hogy ott van CR.
Ha bekerülnek a gyengébbik ágra nyugodtan Döntőbe is bejuthatnak.
Ha bekerülnek a gyengébbik ágra nyugodtan Döntőbe is bejuthatnak.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
A csapat fele 22-23 éves. Legalábbis akik eddig játszottak. Ahol meg idősebbek játszanak, ott nincs jobb megoldás. Az a legnagyobb gond, hogy nincs értelmes csatár, aztán Nani meg Cé szenvednek középen. Plusz Nani és Q7 küllő-bellő ide vagy oda, de kurva nagy fgy-k. De egyébként meg nem annyira gyengék, mint amit a két eredmény mutat. Helyzeteik mindkét meccsen megvoltak, csak szerencsétlenek, majd ma lehet bemennek, amik eddig nem..wZoLee7 írta:de most komolyan, ezer éve szurkolok a Portugáloknak de mégis mi a francot vártak? Kivisznek egy más teljesen kiöregedett csapatot, lassúak minden tekintetben.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de most komolyan, ezer éve szurkolok a Portugáloknak de mégis mi a francot vártak? Kivisznek egy más teljesen kiöregedett csapatot, lassúak minden tekintetben. Ronaldo nincs formában, Nani szinte sosem volt, de jó lesz játszanak ők csatárban. Toljuk a 442-t mert azt még falun is sokan alkalmazzák. Legtöbbször azt se látni mit akarnak játszani, egyedül amit többször is toltak azok a beadások, szinte nulla eredménnyel. CR-nek és a Real Madridnak is az lenne a legjobb ha nagyon sürgősen kiesnének, és talán még Santosnak is megköszönnék ezt a hathatós semmit
Vannak faszán feliratozott videók is a filmjéből kiszedve. Junior oltásai a legnagyobbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is fosnék ha a magyarok ellen kéne játszanom hagyják már csórit békén
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Korrekt fazon
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema