Gondolom nem két beton vkpval akar kiállni az új edző, akkor meg sokkal nagyobb nyomás lesz rajta, bárki legyen is a párja. Nem számíthat arra, hogy ott lesz mögötte Medel, és kisegíti majd.
Remélem, hogy három középpályással akar kimenni. Mögötte meg egy Ramos-Varane kettős fog állni!
Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?
Modric mellé, nem helyette.
Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...
Ilyesmi...Az meg külön jó, amikor 28 éves, közel 40 milliós játékosokkal van összehasonlítva egy 20 éves kölök. Ha hozzuk Kondogbiát, az azért lesz, mert bízik a vezetőség abban, hogy 2,3 vagy 5 év múlva olyan teljesítményt fog hozni a srác, ami nagyon megéri a mostani árát. Nem azért, hogy jövőre BL-t nyerjen nekünk.
Aztán vagy bejön, vagy nem. Erre a posztra sok más ember nincs ilyen fiatalon, aki kevesebb kockázatot jelentene. Pogba nem eladó. Én örülnék, ha jönne Kondogbia, mert amikor láttam, jól mozgott, nagyon jó felépítése van, nem ügyetlen a labdával. Ha nem vlik be, akkor meg el lesz adva, és ennyi, próbálkozunk majd mással. Nekem egyre inkább szimpatikus az, hogy 20 év körüli fiatalokkal számolunk.
Ancelotti meg ideje volt...Jöhetnek az eladások.