Nem Güler sérüléséhez kapcsolódó a dolog, hanem a csapatorvosok hibáihoz, de nekem már akkor nem volt tiszta a dolog, amikor jöttek itt Carvajal gluténérzékenységével.hehetheoriginal írta: A legfelso szinten is vannak barbárok, bele lehet csuszni hibakba es felrekezelesekbe, senki se hibatlan es robot, ezek is emberek.
Itt nekem a bajom megint a balfasz klubbal van, egyszeruen nem eleg jo, amit a felelosok muvelnek a temerdek fizetesert.
De gondolom itt is az evek soran inkabb a haveri, kez kezet mos alap dontott, mint a szakma vagy a csapat erdekei
Nyilván nem dolgozom a szakterületen, de azért nekem elég szépen leírta magát az orvosi stáb azzal, hogy most jöttek rá Carvajal eü. problémáira. Egy évtizede van itt. Elvileg ők folyamatosan vizsgálják, akkor miért csak most jöttek rá? A családomban vannak gluténérzékenyek - nyilván erős tüneteik is voltak - , de az első tünetektől számolva 1-2 éven belül megállapították (nem azonnal rohantak ezzel vizsgálatokra, azért telt ennyi időbe), hogy ez a probléma.
Szóval belecsúszni hibába? Ez nem egyszerűen az... szerintem...