És még van egy Aragón is.morientes írta: Barcelona,Jerez meg Valencia asszem.
Volt valami féle rúgás ez egyértelmű, de először Marquez dugta oda a fejét, ő ért hozzá Rossihoz. Utána talán már csak reflexből is ellökte magától Rossi.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2015. október 26., hétfő 8:48
És még van egy Aragón is.morientes írta: Barcelona,Jerez meg Valencia asszem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 25., vasárnap 20:55
Nem volt rúgás?ferni írta:Sztem meg semmi rúgás nem volt, annyi főleg, hogy elesett volna tőle Marquez...
Maga a manővert Rossitól meg lehet kérdőjelezni, de ezt a rúgást én viccesnek találom, meg hogy ettől esett el Marquez... inkább Marquez ment neki Rossinak, pedig ha látta, hogy köcsög Rossi, le is mehetett volna a pàlyáról...
De nem lett volna ez az egész, ha nem nyilatkozza le Rossi azt amit... nagy hiba volt, ha igaza volt hanem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 25., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 25., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 25., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 19:26
Barcelona,Jerez meg Valencia asszem.MesQueUnClub írta:Lassan MotoGP helyett át lehet keresztelni SpainGP-re.De am igen hány spanyol pálya van ráadásul?
3 minimum.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 25., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 25., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. október 25., vasárnap 17:29
Lényegtelen, ha van egy kis eszük akkor tudják ki a jómorientes írta:Az a baj hogy mezony fele spanyolÉn a mezőny helyében Valenciában a rajtnál utat nyitnék a Doktornak, aztán akkor nézhet a két összeesküvő spanyol nyálgép...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 17:26
Az a baj hogy mezony fele spanyolÉn a mezőny helyében Valenciában a rajtnál utat nyitnék a Doktornak, aztán akkor nézhet a két összeesküvő spanyol nyálgép...

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 25., vasárnap 17:22
Az hagyja ám de a futam után azt nyilatkozta horhe, hogy szerinte ez kevés büntetés amit kapott, ő mikor hasonlót csinált, semmit nem kapott érte, szóval elkussolhat mélyen. Jaj de nem bírom a nyalókazabálót.BLaZE írta:Jól megkapta a büntit jogtalanul. Így dőljön el egy VB...
Én a mezőny helyében Valenciában a rajtnál utat nyitnék a Doktornak, aztán akkor nézhet a két összeesküvő spanyol nyálgép...
Ha jól láttam/tudom, akkor azért nem kapott, mert a mögöttük lévő esett talán és akkor már VR46 mellett volt, mikor lengették a zászlót.Ráadásul Horhéról annyit, hogy ő pedig sárga zászlónál előzött de ő ezért semmit nem kapott.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. október 25., vasárnap 17:16
Ha jól láttam/tudom, akkor azért nem kapott, mert a mögöttük lévő esett talán és akkor már VR46 mellett volt, mikor lengették a zászlót.Ráadásul Horhéról annyit, hogy ő pedig sárga zászlónál előzött de ő ezért semmit nem kapott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 15:28
Kètszáznál lecsuszik a lábtartorol a lábad,azt viszi a gravitácio minden felè.Elèg ilyeszto tud lenni,mèg olyan tapasztalt csokának is mint Rossi.Dupla D írta:ez komoly? én nem szoktam a motogp-t nézni, csak a videót láttam sokszor, és teljesen pártatlan vagyok. ez egy egyértelmű rúgómozdulat volt.morientes írta:Ha meg,arra gondolnák,hogy ne talán tán Rossi rugott,nem.Ahogy Marquezal èrintkezett,lecsuszott a lába.Ha rugott volna,orokre eltiltják.Ez meg a másik.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 25., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 25., vasárnap 15:06
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. október 25., vasárnap 15:03
ez komoly? én nem szoktam a motogp-t nézni, csak a videót láttam sokszor, és teljesen pártatlan vagyok. ez egy egyértelmű rúgómozdulat volt.morientes írta:Ha meg,arra gondolnák,hogy ne talán tán Rossi rugott,nem.Ahogy Marquezal èrintkezett,lecsuszott a lába.Ha rugott volna,orokre eltiltják.Ez meg a másik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 14:04
Ahogy Marquez sem,csak Rossira.Csak o az egèsz szezonban,mikor kiderult hogy neki esèlye sincs,Már hollandiában is baszakodott vele,meg azután Philph Islanden.hogy az olasz semmi másra nem figyel csak

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 25., vasárnap 13:39
Tök érdektelen számomra, hogy ki nyer, egyiknek sem szurkolok, viszont a videó alapján annyit látni, hogy az olasz semmi másra nem figyel csak Marquezre. Nem az utat, a motorját, a fecskéket nézi.. hanem a másikat és ahogy közel kerülnek az egyik borul. Szóval mielőtt telesírja a világot, gondolkodnia kellett volna. Most a szopórollert hajtotta meg a legjobban.Ha meg,arra gondolnák,hogy ne talán tán Rossi rugott,nem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 12:45
Kicsoda?Remy írta:Így elcseszni egy egész szezont... hihetetlen. Előnyösebb helyzetben volt, a spanyol ráhúzta a motort, és mégis őt büntetik meg...
Szóval... nagyon remélem, hogy Lorenzot valaki eltakarítja az uccsó futamon a pályáról.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 25., vasárnap 12:41
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem