Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. március 4., péntek 18:29

Nem kell aggodni, 3-4 honap es lesz magyar felirat az osszes reszhez :Đ

Ha nem egybe rakná ki a Netflix, kb 3 hónap lenne, amíg véget érne az évad. Gondolom senki nem gondolja komolyan, hogy 13 részt 2 hét alatt lezavar.
Más kérdés, hogy talán bölcsebb dolog lenne a részéről, ha nem posztolna 30 percenként érdektelen marhaságokat twitteren, aztán akkor tényleg elhinné az ember hogy annyira elfoglalt, mint amennyire állítja.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 4., péntek 17:12

Nem kell aggodni, 3-4 honap es lesz magyar felirat az osszes reszhez :Đ
bruzsy
bruzsy · @bruzsy
3rd Mar 2016 from TwitLonger

Az House of Cards feliratokról...
Holnap elindul a House of Cards 4. évada, szóval jó szokásomhoz híven írnék pár szót róla.

- A sorozat 13 része egyszerre kerül fel. Ezt lefordítani idő. Pláne a House of Cards esetén, ahol a korábbi évek tapasztalata szerint 9-10 órába kerül egyetlen epizód elkészítése. Nem Game of Thrones, nem Walking Dead, és a maximalizmusom nem engedi egy félkész vagy szar felirat kirakását.
- Ennek ellenére a heti 1 rész tempót meg fogom próbálni tartani.
- A sorozatot egyedül fordítom. Előfordulhat, hogy valaki besegíthet, de csak olyan ember, akinek ismerem a munkáját és több éves sorozatfordítói tapasztalata van.
- Kár kérdezni, hogy mikor lesz kész a következő rész. Nem tudom. A munkám flexibilis, más programjaim is lehetnek, előre tervezni nem mindig tudok. Státusz mindig Twitteren lesz, #HoCFelirat hashtag alatt.
- A feliratok hivatalos lelőhelye a http://feliratok.info oldal. Ha valahol máshol megtalálod, az tök jó, de nem én töltöttem fel oda és nem is adtam engedélyt az áttöltésre. Azért is ajánlom a fenti oldalt, mert ott garantáltan lesz időzítés minden verzióhoz és ha valamit javítok a feliratban, csak ott fog látszani.
- Mindezektől függetlenül még mindig örömmel csinálom és még jobban örülök, hogyha másnak hasznára válik a felirat.

Köszönöm mindenkinek a megértést és jó szórakozást az évadhoz!

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2016. március 4., péntek 15:36

House Of Cards fent van a magyar Netflixen is, igaz csak angolul, de így is jó. :salute:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 4., péntek 14:29

hamesz írta:Night Managert nézi valaki? Az AMC új sorozata. Nálam 10/10 szerintem rohadt jó és remélem, hogy nem fogják elrontani. Ha jól tudom csak 8 részes lesz.
Én meg úgy, hogy 6. De igen, nagyon minőségi cucc. :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. március 4., péntek 14:25

Night Managert nézi valaki? Az AMC új sorozata. Nálam 10/10 szerintem rohadt jó és remélem, hogy nem fogják elrontani. Ha jól tudom csak 8 részes lesz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 4., péntek 9:56

TheBull6 írta:Suits évadzáró

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adta a rész nagyon, de elég nyilvánvaló, hogy a kövi évad majd szépen azzal indul, hogy eltelt a két év és szevasztok, az hogy Mike mennyi brét tolt a börtönben, arról úgyse kapunk infót. :-( :lol: Persze ne legyen igazam, mert ha Mike-ot nem, akkor most a többieket elég jól előtérbe lehetne helyezni, ha nem hagyjuk ki a börtönidőt.
A keszito nyilatkozott a hatodik evadrol
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!What is Season 6 going to look like? Are we going to see him in prison? Are you going to find a way to get him out of prison early?
Korsh: [Laughs] We're working on figuring that out right now. It is our plan currently to have Mike be in prison next season. We don't know at the moment when he's going to get out. We haven't gotten there yet. We're not rushing to get him out and we're not jumping ahead in time to when he gets out.

What's the status of the firm? They need some bodies in there.
Korsh: We're going to pick up not long after the events of the finale. You saw they got back and everyone was gone. Our current plan is to pick up with an episode that takes place throughout the first night of Mike being in prison and everyone at the firm finding out everyone's gone and them figuring out what to do and how to adjust to life in their new situations. It's hopefully going to be a different episode of Suits, but still with some emotional turns and hopefully a surprise or two. I know people might not believe this, but even though Mike's in prison, the trial being over means there will be more humor next year. At least on the firm side of things, most of the drama is gone.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. március 4., péntek 9:35

VanillaSky írta:Egy valaha jó sorozatból csináltak egy szappanos, primitív, bárgyú, a valóság minden szabályát figyelmen kívül hagyó, ostoba karakterekkel telerakott szappanoperát.
Az elso ket evadban, amig a hatalmi jatszma szerepelt a kozeppontban, valoban zsenialis volt a sorozat. A gond a harmadik evadnal kezdodott, amikor egyre tobbszor a szereplok csöpögős maganeletet nezhettuk. Arrol nem is beszelve, hogy a harmadik es negyedik evad baromi onismetlo volt. Persze nem lett nezhetetlen a sorozat, mert azert szallitottak jo reszeket is, csak egyszeruen kikerult a kedvencek kozul. Ezek utan feludules volt, ahogy az otodik evadban vegre elore haladt a tortenet, kaptunk is egy egesz jo felevadod, meg ugye a 15-os reszt, ami egy kicsit visszahozta azt a hangulatot, amiert megszerettem a sorozatot.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. március 3., csütörtök 19:39

Suits évadzáró
Ha kifognék egy aranyhalat és kívánhatnék 3-at, azt kívánnám elsőre, hogy a Suits készítőit jelenítsék meg előttem. Másodikra azt, hogy ne ítéljenek el gyilkosságért - vagy azt, hogy a jogszolgáltatás/alkalmazás a saját sorozatuk szabályai szerint folyjon, mert akkor megnyugodhatok - az utolsó kívánságom pedig az lenne, hogy az agyonvert tetemeket a halacska élessze újra, hogy ismét átélhessem az "örömöt" amit okozott a kártétel a szervezetükben. Egy valaha jó sorozatból csináltak egy szappanos, primitív, bárgyú, a valóság minden szabályát figyelmen kívül hagyó, ostoba karakterekkel telerakott szappanoperát. Ekkora minőségcsökkenést még a Dexter sem tudott elérni, pedig elég erősen próbálkozott az a sorozat is. Az USA Network elérte 2-3 évad alatt szorgos melóval.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. március 3., csütörtök 17:58

Suits évadzáró

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adta a rész nagyon, de elég nyilvánvaló, hogy a kövi évad majd szépen azzal indul, hogy eltelt a két év és szevasztok, az hogy Mike mennyi brét tolt a börtönben, arról úgyse kapunk infót. :-( :lol: Persze ne legyen igazam, mert ha Mike-ot nem, akkor most a többieket elég jól előtérbe lehetne helyezni, ha nem hagyjuk ki a börtönidőt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 3., csütörtök 17:53

SuitSubs
március 1., 17:43 ·
‪#‎s05e15‬ Helyzetjelentés röviden és tömören. Gőzerővel rajta vagyunk! - chr.7s
Be ne szarjak az igyekezettől :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 3., csütörtök 12:53

Suits 05x16

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon odatették a finist a srácok :ozil: közben ránéztem, 6. évad berendelve. :Đ
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. március 2., szerda 16:52

h3x0r írta:Dragon Ball Super E33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frieza2 lehetett volna valamivel erosebb. Gokuval meg mi a franc tortent? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frost a kézfogásnál vagy az utolsó támadásnál megmérgezi Gokut . https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... bf65369578

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 2., szerda 16:21

Forbes cikkéből :
" He’s unrelenting. He’s brutal. He’s terrifying. He’s a killer. This is the Punisher everyone has been waiting for. This is the Punisher everyone wants, plain and simple." :happy:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. február 29., hétfő 23:07

Aranyélet

Nagyon jó volt! Mindenkinek ajánlom! Rég daráltam le ilyen hamar 8 részt bármilyen sorozatból. :)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 29., hétfő 21:13

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De legalább azt is megtudtuk hogy 2 gumit húz a dákójára . :lol: :lol:
Zseniális . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 29., hétfő 21:07

P. Krisz írta:The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abraham Rositat dugja , de Sasha kell neki.
Micsoda egy perverz állat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 29., hétfő 21:07

Na, a 15. résznek még csak neki sem álltak :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. február 29., hétfő 20:33

Dragon Ball Super E33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frieza2 lehetett volna valamivel erosebb. Gokuval meg mi a franc tortent? :lol:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 29., hétfő 20:02

Talán talán lapos volt, de a vége mondhatni izgalmasra sikerült.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi vagyok hogy miben is halt meg Helga és Floki lánya. Talán az étel mérgezett volt amit Ragnartól kapott? Bár akkor Helgának is meg kellett volna halnia, de mást nem igazán tudok elképzelni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 29., hétfő 19:55

Vikings második része csalódás. :(
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: