Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 1., szombat 22:48

csabi* írta:ez meg olyan ,hogy pepét is mindenki egy hentesnek tartja a kirohanása óta pedig mi tudjuk ,hogy ez már nem így van ..
és mintha az uru is megkomolyodott volna az utóbbi időben
hát az, hogy most az utóbbi fél évben nem volt balhéja, azért még nehezen nevezhető megkomolyodásnak, és neki nem 2-3 balhéja volt, jóval több
egyébként minden meccsen elküldi a csába a csapattársait ha nem passzolnak neki, nagyon sokat anyázik a pályán még most is, persze ettől függetlenül jelenleg ő a legjobb csatár, de ezek miatt inkább agüero mellett döntenék
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 1., szombat 22:46

heccsat írta:Suarez lenne, de őt a balhéssága és az intelligenciája miatt tartom kicsit neccesnek
ez meg olyan ,hogy pepét is mindenki egy hentesnek tartja a kirohanása óta pedig mi tudjuk ,hogy ez már nem így van ..
és mintha az uru is megkomolyodott volna az utóbbi időben
Kép

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 1., szombat 22:34

tény, hogy áldás, hogy van egy Ronaldonk aki nagyon gólerős, ám, mint a hónapban láttuk is, eszméletlen s*ar teljesítményt nyújtott nem csak magához képest, hanem egyébként is, ilyenkor nagyon fontos lenne, hogy legyen egy életképes csatár, nem mondom, h Benzema a legnagyobb probléma a csapatban, (morata, di maria, khedira, coentrao az igazi ballaszt jelenleg ha játszanak), ezért nem is mondom, h mindenképpen adjuk el, de abban biztos vagyok, hogy ennél a teljesítménynél azon a poszton lehet többet is nyújtani sokkal; a kérdés, hogy érdemes-e megvárni, hogy 6. évében változik-e a srác pozitív irányban
egyébként aki egyértelműen jobb megoldás lenne nála, az talán csak Agüero, őt viszont biztos vagyok benne, hogy nem tudjuk elhozni sajnos, a másik még Suarez lenne, de őt a balhéssága és az intelligenciája miatt tartom kicsit neccesnek
Next season dreamteam

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 1., szombat 21:44

kiki. írta:Szerintem ennek a csapatnak két hibája van, ami csökkenti az esélyeket a 10.re. Az egyik az, hogy a BL-be egy olyan kapus fog védeni aki semmivel se jobb mint Diego Lopez, és nincs is rendszeresen játszatva, a másik pedig hogy nincs egy gyilkos befejező csatára. Én Bale helyett inkább megvettem volna Cavanit, vagy Suarezt. Arról nem is beszélve, hogy nincs is megfelelő cseréje. Morata nem Real szint szerintem.
Ronaldo?

Hozzateszem, Bale helyett en is inkabb Suarezt hoztam volna.

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 1., szombat 21:28

Szerintem ennek a csapatnak két hibája van, ami csökkenti az esélyeket a 10.re. Az egyik az, hogy a BL-be egy olyan kapus fog védeni aki semmivel se jobb mint Diego Lopez, és nincs is rendszeresen játszatva, a másik pedig hogy nincs egy gyilkos befejező csatára. Én Bale helyett inkább megvettem volna Cavanit, vagy Suarezt. Arról nem is beszélve, hogy nincs is megfelelő cseréje. Morata nem Real szint szerintem.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 1., szombat 21:27

nem lőhet mindenki meccsenként gólt .. arra ott van cé
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 1., szombat 21:26

majd ha h3x0rnak lesz ideje egy ilyesmit összedobni a többi nagy csatárról is, akkor majd kiderül, hogy hol van a statisztikában a francia
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 1., szombat 21:25

heccsat írta:igen, azért írtam, hogy múlik a csapattársakon is, ettől függetlenül szerintem top 10 se, nem hogy top 5 :hmmm:
ennél vagy tőle kell több, vagy egy másik csatártól kell több, elhiszem, hogy kedvenc meg mekkora flegma meg arc meg minden, de ha a csapatnak jót akarunk akkor előre egy állat kell és ő nagyon messze van attól :/
Még jó, hogy ez az állat már itt van a csapatban. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 1., szombat 21:23

igen, azért írtam, hogy múlik a csapattársakon is, ettől függetlenül szerintem top 10 se, nem hogy top 5 :hmmm:
ennél vagy tőle kell több, vagy egy másik csatártól kell több, elhiszem, hogy kedvenc meg mekkora flegma meg arc meg minden, de ha a csapatnak jót akarunk akkor előre egy állat kell és ő nagyon messze van attól :/
Next season dreamteam

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 1., szombat 21:13

biztos vagyok benne, hogy nem, ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy valaki egy kis csapatban képesebb jobbra
most nem akarok belemenni semmiféle vitába, meg nem akarok elindítani semmi ilyesmit, de ez csak az érem egyik oldala
a másik az, hogy aki egy kisebb csapatban képes ettől jobbra, az valószínűleg a csapat középpontjában van, itt meg tudjuk, hogy kicsoda van abban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 1., szombat 21:10

Reaper's Scythe írta: elmúlt 4 évet nézve benne van a top 5 csatárban simán.
biztos vagyok benne, hogy nem, ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy valaki egy kis csapatban képesebb jobbra, itt meg azért mindig mi vagyunk az esélyesebbek és még sajnos így is csak 153 percenként szerez gólt, ez nekem kevés, meg szerintem még sok másik embernek is, ráadásul több, mint 3 meccsenként assist is nagyon-nagyon kevés tőle, persze ez múlik csapattársakon is mindenre lehet kifogás, de ez nem elég még
Next season dreamteam

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 1., szombat 20:44

h3x0r írta:
kipriotis írta:idén eddig 29 meccs/15 gól ugye?
Akkor egy kis statisztika:

09/10:33 meccs (18 kezdo, 15 csere), 1785 perc, 09 gol, 04 assist (198 percenkent gol, 446 assist,137 gol v assist)
10/11:48 meccs (31 kezdo, 17 csere), 2880 perc, 26 gol, 09 assist (110 percenkent gol, 320 assist, 82 gol v assit)
11/12:52 meccs (40 kezdo, 15 csere), 3561 perc, 32 gol, 15 assist (111 percenkent gol, 237 assist, 75 gol v assit)
12/13:50 meccs (33 kezdo, 17 csere), 3043 perc, 20 gol, 20 assist (152 percenkent gol, 152 assist, 76 gol v assit)
13/14:29 meccs (26 kezdo, 03 csere), 2305 perc, 15 gol, 08 assist (153 percenkent gol, 288 assist, 96 gol v assist)

Forras golok, golpasszok szama

Mondjuk ezek alapján én abszolút nem értem miért kapja ennyire a savat. Nem szoktam statokat böngészni, de szinte biztos vagyok benne, hogy ezekkel az adatokkal az elmúlt 4 évet nézve benne van a top 5 csatárban simán.
Igaz, tud ő ennél többet is, de szerintem teljesen jogtalan ez a nagy mértékű utálat, ami mostanában a szurkolók körében jellemző Karim felé..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 20:32

Kerlon írta:Tudtommal Ribery elismerte, hogy létesített szexuális kapcsolatot, de nem tudta, hogy hány éves. Benzema pedig tagadta, hogy lett volna köztük bármi is. Amúgy én ilyenért nem tudom elítélni, mert a nők a zséért bármire képesek és az ember meg arra költi a pénzét, amire akarja. Lehet 20 évesnek mondja magát, pedig csak 16...
Meg hát a napjainkban elmész egy buliba és azt sem tudod eldönteni,hogy egy csaj 14 vagy 24 éves... :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 14:47

Tudtommal Ribery elismerte, hogy létesített szexuális kapcsolatot, de nem tudta, hogy hány éves. Benzema pedig tagadta, hogy lett volna köztük bármi is. Amúgy én ilyenért nem tudom elítélni, mert a nők a zséért bármire képesek és az ember meg arra költi a pénzét, amire akarja. Lehet 20 évesnek mondja magát, pedig csak 16...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 31., péntek 14:44

Pénz beszél, de örülök, hogy nem lett baj ebből, megesik az ilyen.
Az ilyen 16 éves csajokat mint ez, én is tolnám mint az 1310-es Daciat.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 9:43

Tulipán taposó :mrgreen: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 31., péntek 9:21

Prométheusz írta:
Realista24 írta:Felmentették :mrgreen::happy: :lilasalas:
.. nyilvánvalóan azért mert ártatlan :kivagyhe:
Tudod mi volt a vád? :smile:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. január 31., péntek 9:10

Realista24 írta:Felmentették :mrgreen::happy: :lilasalas:
.. nyilvánvalóan azért mert ártatlan :kivagyhe:
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 31., péntek 8:35

Felmentették :mrgreen::happy: :lilasalas:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 26., vasárnap 16:03

kipriotis írta:idén eddig 29 meccs/15 gól ugye?
Akkor egy kis statisztika:

09/10:33 meccs (18 kezdo, 15 csere), 1785 perc, 09 gol, 04 assist (198 percenkent gol, 446 assist,137 gol v assist)
10/11:48 meccs (31 kezdo, 17 csere), 2880 perc, 26 gol, 09 assist (110 percenkent gol, 320 assist, 82 gol v assit)
11/12:52 meccs (40 kezdo, 15 csere), 3561 perc, 32 gol, 15 assist (111 percenkent gol, 237 assist, 75 gol v assit)
12/13:50 meccs (33 kezdo, 17 csere), 3043 perc, 20 gol, 20 assist (152 percenkent gol, 152 assist, 76 gol v assit)
13/14:29 meccs (26 kezdo, 03 csere), 2305 perc, 15 gol, 08 assist (153 percenkent gol, 288 assist, 96 gol v assist)

Forras golok, golpasszok szama

Vissza: