Általában közelében sincsenek hozzá az emberek, de ebben az MBappé gyerekben van valami, nagyon rég nem láttam ilyet. Ez a mostani kapus mellett elhúzom gólja is had ne mondjam kit idézett...

El kell hozni és kész, nincs kérdés.
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. május 18., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 18., csütörtök 0:21
Nem is ez a félelmetes, hanem... például egy medvereeed_ati írta:Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
Benzemát bírom, de amikor 5-ből 5x hiába ugratják ki, mert nem tudja megfutni az ellenfelét, akkor a fejemet szoktam fogni.
Félreértés ne essék, nem csípem a futógépeket, de ez a fiú jóval több ennél..
Na és ahogyan írtátok, vagy most hozzuk, vagy elviszi egy nagy csapat és akkor jó pár évig lemondhatunk róla, szóval kockáztatni kell, már amennyiben kockázat a leigazolása.![]()
Morata úgyis lelép, kell egy támadó a helyére, még adná is magát a dolog.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. május 17., szerda 23:43
Akartam írni, hogy azért az utóbbi időben javult valamit ezen a téren(valahol olvastam is, hogy elkezdett normálisan kajálni, mondjuk hozzáteszem vicc, hogyha erre csak most állt rá), meglátjuk mire megyünk vele a betonfal ellen cardiffbanL.Miki írta:
Szerintem mostanában nincs annyira gond Benzemával és mezőnybeli játékával, illetve a megfutásaival. Nem egy 25 éves Ronaldo gyorsaságú, vagy egy épp és egészséges Bale gyorsaságú de pl: a mai meccsen nem egyszer tudta megtartani a labdát a kiugratásoknál úgy, hogy az ellenfél nem bírta lefutni.
Inkább a kapu előtt vannak nála kisebb nem is tudom, hiányosságok... például ez a hazaadás is.
Bappé gyorsabb, tehát ezt nem kockáztatom meg, hogy nem, de Benz sebessége sokat nőtt az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. május 17., szerda 23:43
reeed_ati írta:Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
Benzemát bírom, de amikor 5-ből 5x hiába ugratják ki, mert nem tudja megfutni az ellenfelét, akkor a fejemet szoktam fogni.
Na és ahogyan írtátok, vagy most hozzuk, vagy elviszi egy nagy csapat és akkor jó pár évig lemondhatunk róla, szóval kockáztatni kell, már amennyiben kockázat a leigazolása.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 23:39
Szerintem mostanában nincs annyira gond Benzemával és mezőnybeli játékával, illetve a megfutásaival. Nem egy 25 éves Ronaldo gyorsaságú, vagy egy épp és egészséges Bale gyorsaságú de pl: a mai meccsen nem egyszer tudta megtartani a labdát a kiugratásoknál úgy, hogy az ellenfél nem bírta lefutni.reeed_ati írta:Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 17., szerda 23:38
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. május 17., szerda 23:34
Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 17., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 15., hétfő 13:14
Másik se volt csúnya, kapásból pont lábra..BBeno írta:bappe tegnap.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 15., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. május 15., hétfő 8:21
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. május 14., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 10., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 10., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 6., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. május 6., szombat 16:33
Most megy a skótok elleni meccs, sokkal jobbak voltunk, erre jön egy potya...numberone1 írta:Most kezdodik az U-17s Europa Bajnoksag a franciak ellen, Szoboszlai bokaserulest szenevedett, nem jatszhat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 3., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. május 1., hétfő 8:57
Nem tudom mire gondolsz. Egy extraklasszisrol beszélünk. Bár itt maradt volna.Realista24 írta:https://www.facebook.com/goal/videos/10 ... o_guests=0
Na, erre egy tíz meccset adnék. Ha az ott betalál, akkor a boka vagy térdszalag mehet a kukába. Gusztustalan. Di María...agya nem lett több.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 1., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 30., vasárnap 23:04
Wenger knowsSierra írta:Szerintem nyáron Emery mehet isten hírével. Ennél még Blanc is többet ért el.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem