Mert a Wolfsburgban nyilván lényegesen kevesebbet kell védekezni, mint a Madridban....Realista24 írta: Meredek kijelentés annak tükrében, hogy Marcelo a Real Madridban játszik, míg Ricardo a Wolfsburgban.

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 3., szerda 12:20
Mert a Wolfsburgban nyilván lényegesen kevesebbet kell védekezni, mint a Madridban....Realista24 írta: Meredek kijelentés annak tükrében, hogy Marcelo a Real Madridban játszik, míg Ricardo a Wolfsburgban.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 3., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 3., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. július 3., szerda 11:51
Ez tény . Azért németeknél is ott van Alaba... Aki abszolút top3! Ricardot én sokkal inkább darabosabbnak látom. Rakkolós német fociban jó, tényleg sok helyen bevethető de nekünk nem ő az emberünk.Meredek kijelentés annak tükrében, hogy Marcelo a Real Madridban játszik, míg Ricardo a Wolfsburgban.
Marcelo mögött nehéz lenne bárkinek. De Carvajalal versenyeztetni egy fiatalt nem lenne rossz. Erre mondják hogy húzzák egymást.Ricardo Rodriguez , Serge Aurier - pont ideális korban vannak hozzá, hogy padozzanak valaki mögött...
Matic érdekes szitu. Anno Kassáról vitte el a Chealse és megbukott rendesen. Amikor eladták a Benficának az évszázad üzletének tartották, hogy egy ennyire lapos játékost ennyiét eladtak (asszem 5 millio). Azóta meg folyamatosan javul és elképesztően jól illik a rendszerbe. Olyan Javi G. fíling...Maticot még nem láttam élőben, de a Benficásoknak ő az isten....
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 3., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 3., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 3., szerda 11:29
Ha 32-t ajánlottak, akkor Thiago Alcantara árát rádobva tudnak 52-t adni érte (és Villaból is jöhet valamennyi), és a játékos is menne elvileg, mert a konf kupán megdumálta a fejét hordágyonvisznekleapályárólalves, és Neymar, és így mondjuk lehetne benne valami, de kétlem, hogy ha lenne is 50 milliójuk mind odaadnák érte. Aztán majd meglátjuk mi lesz.ericco írta:Szerintem sincs. PSG nem akarja elengedni, Barcanak meg nincs annyi pénze, amennyire a párizsiak rábólintanának. 32 milliót ajánlottak érte, ha rádobnak plusz egy 20-ast, még azt is simán elutasítanák.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 3., szerda 11:29
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 3., szerda 11:23
Pont ideális korban vannak hozzá, hogy padozzanak valaki mögött...Schulcz írta:Ricardo Rodriguez , Serge Aurier
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 3., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 3., szerda 11:18
Szerintem sincs. PSG nem akarja elengedni, Barcanak meg nincs annyi pénze, amennyire a párizsiak rábólintanának. 32 milliót ajánlottak érte, ha rádobnak plusz egy 20-ast, még azt is simán elutasítanák.El Maestro írta:Esélyük sincs.flori írta:ha a barca leigazolja thiago silvát is,akkor eskü lemegyek hidba.
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 3., szerda 11:17
Teljesen nyilvánvaló, hogy nem igazolják le. Egy éve vette a PSG 42 M€-ért, gondolod, hogy a barcának van ennyi? HA ESETLEG ki tudnák fizetni az árát, még akkor is komoly akadály a PSG ellenszegülése. (és gondolom a fizuja is magas, bár talán az a legkisebb gondjuk) Én biztos vagyok benne, hogy nem megy TS sehova. Ha Hummelsről is lecsúsznak, akkor elvileg komoly erősítésük oda nem lesz. Illetve de, az utánpótlásból!flori írta:ha a barca leigazolja thiago silvát is,akkor eskü lemegyek hidba.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 3., szerda 11:17
Esélyük sincs.flori írta:ha a barca leigazolja thiago silvát is,akkor eskü lemegyek hidba.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 3., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: accel » 2013. július 3., szerda 11:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 3., szerda 10:54
Meredek kijelentés annak tükrében, hogy Marcelo a Real Madridban játszik, míg Ricardo a Wolfsburgban.Erős támadásokban is, de védekezésben pl Marcelonál is jobb
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 3., szerda 10:46
Ricardo Rodriguez Spanyol apuka, svájci anyuka gyermeke, a Wolfsburg focistája. Már írtam róla anno, az egyik legjobb fiatal balhátvéd. Erős támadásokban is, de védekezésben pl Marcelonál is jobb, aki pedig amúgy nagy kedvencem.lucifer írta:Matic, Rodrigez.. kik ezek?![]()
HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. július 3., szerda 10:40
Na igen, ezzel kapcsolatban van is némi félelem bennem. Mindketten fiatalok még, és mindkettőben van potenciál. Özil, ha összeszedi magát, képes lehet megfelelő teljesítményt lehozni. Isco-t pedig nyilván azért vettük meg (spanyol igazolások közül szinte legdrágábban), mert sejtik, hogy jó le(het)sz.Isco esete is érdekes lesz, Özillel elég jó vetélytársak lehetnek majd, reméljük Özilt is ez motiválni fogja ami eddig hiányzott belőle.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. július 3., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 3., szerda 9:25
Ez igaz, ebben a 2 ligában sok jó játékost lehet találni, de én szerintem a portugált nem érdemes annyira figyelni, mert onnan szinte minden játékost áron felül lehet csak hozniR.M.C.F írta:Nem tudom kik ezek,de a portugal és a francia ligából lehet szemezgetni,ott minden évben feltűnik egy gyöngyszem.....szinte minden évben jön név,aki felkapott lesz.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem