Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 11:29

e ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura..
Neked komolyan fóbiád van.

Ibra meg tízből 10et bever, ahogy Cavani is...oh wait. :coffee:

Kell még ide egy nettó 10-14 milliót kereső játékos, akinek annyi motivációja van kb. hogy derékba rúghassa Messit egy meccsen, mert tüske maradt benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:29

Én amikor néha néztem PSG meccset Lucas miatt, akkor sokszor bóklászott csak a pályán Ibra, látszott rajta, hogy nem veszi már túl komolyan az egészet... Amúgy meg a fizetési igényei is igen magasak lennének gondolom. Ilyen alapon elég kockázatos igazolás lenne.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:29

miró írta:én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..
A képességeit egy percig sem vitatom.. :roll:

De attól még hányni tudnék tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. július 4., csütörtök 11:29-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 11:27

Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..mondjak eggyet?barca-real.. :roll:

de ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura.. :lol:

Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.
+1.sokat változott fejben,nem makulátlan,de sokat változott.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:25

Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:21

Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:20

Fölösleges lenne Ibrát leigazolni. Amikor olyan kedve van, akkor már csak sétálgat a pályán. Nagy bizonyítási vágy már nincsen benne szerintem...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:18

Volt az egyik nap egy Ibrás hír, én beleéltem magam. Óriási vadállat az ember, a kérdés, hogy jól kijönnének-e Ronaldoval, de szerintem a Barca ellenszenv összetartaná őket és kivégeznék Valdest :mrgreen: 2 jó év van még benne, én elgondolkodnék rajta, Benznek is lenne mit tanulnia Zlatantól. Kondogbia+Gündogan+Ibra hármas tökéletes lenne.

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 10:51

Ez a Jesé-s hír csak engem nyugtalanít?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:43

Ha valaki vinni akarja, akkor kivásárlási árért viheti, minek adnák kevesebbért?
(Világos :) ) Rosszul, félreérthetően fogalmaztam, de a lényeg ugyanaz --> ha nekünk valóban szükségünk van rá, akkor bizony csúnyán tejelnünk kell majd érte!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 10:38

Szerintem sem érkezik 3 csak írtam valamit. A mondandóm lényege, hogy szerintem csak akkor kénytelen a klub rohamtempóban értékesíteni, ha Bale-t idén akarják, amúgy nem. Szerintem meg nem jön csatár, de igazából 50-50%... :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 10:36

főleg hogy egy Illarra kaliberért is 30 millát követelnek!
Nem mondanám, hogy követelnek.
Ennyi a kivásárlási ára, 2018-ig szerződése van, nem eladó. Ha valaki vinni akarja, akkor kivásárlási árért viheti, minek adnák kevesebbért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:35

1-2-3 középpályást még tud a klub saját zsebből igazolni, pláne, ha Higuért, tényleg 25M € körüli összeget kapnak.
Én továbbra is minimális esélyt látok arra, hogy Higuaín távozásával nem igazolunk még egy csatárt is; míg a 3 középpályás igazolás is elégé elrugaszkodott ötletnek, felvetésnek tűnik, főleg hogy egy Illarra kaliberért is 30 millát követelnek! :coffee:

RealMadrid

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 10:12

madridronie írta:
A Real Madrid vezetősége tisztában van azzal, hogy Fabio Coentraóért a valós értékénél jóval magasabb árat fizetett a klub, valamint azzal is, hogy a 30 milliós vételárának nagyjából csak a 60%-ért tudnák értékesíteni. A hírek szerint maga a játékos is távozni szeretne, azonban Ancelotti és Zidane szeretné, ha legalább még egy évig a csapatnál maradna, mert így nem kell alternatívát keresni Marcelo mögé, valamit így a klub pénzügyi vesztesége is kisebb lenne.
Őszintén szólva nem bánnám, ha maradna; de vajon akkor kiből csinálunk még idén pénzt, mert ugye Bale hiányában állítólag Di Mariától sem szabadulnának meg a klub vezetői --> így tehát maradt Pipita, Callejón, Cherysev, Kaká, (Jesé?)! :hmmm:
Ha nem jön Bale, miért kéne pénzt csinálnunk? 1-2-3 középpályást még tud a klub saját zsebből igazolni, pláne, ha Higuért, tényleg 25M € körüli összeget kapnak.

csibi

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. július 4., csütörtök 10:09

AMYF írta:Fura, hogyha jól emlékszem nem volt tavaly senki 23-as mezben.
Nem volt.. Beckham óta nem sok játékosnak hozott sikert az a mez... Sneijder, Van der Vaart, Özil....
mindet a 10-es cseszte el. ozil, sneijder alazott 23-ban

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:07

A Real Madrid vezetősége tisztában van azzal, hogy Fabio Coentraóért a valós értékénél jóval magasabb árat fizetett a klub, valamint azzal is, hogy a 30 milliós vételárának nagyjából csak a 60%-ért tudnák értékesíteni. A hírek szerint maga a játékos is távozni szeretne, azonban Ancelotti és Zidane szeretné, ha legalább még egy évig a csapatnál maradna, mert így nem kell alternatívát keresni Marcelo mögé, valamit így a klub pénzügyi vesztesége is kisebb lenne.
Őszintén szólva nem bánnám, ha maradna; de vajon akkor kiből csinálunk még idén pénzt, mert ugye Bale hiányában állítólag Di Mariától sem szabadulnának meg a klub vezetői --> így tehát maradt Pipita, Callejón, Cherysev, Kaká, (Jesé?)! :hmmm:

RealMadrid

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 4., csütörtök 8:18

szerk.: bocs, látom közben kint van minden. :)

A Punto Pelotás szerkesztő fazon szerint Levy 150 millióért sem adná Bale-t, volt egy állítólagos telefonbeszélgetés pár hete a Real képviselői és a 'Spurs elnök között, ahol abszolút kizárta az eladás lehetőségét, amit elfogadtak Madridban, és nem kergetik egész nyáron feleslegesen.
(bár nem nagyon hiszek én ezeknek, hogy telefonbeszélgetésekről tudnak, viszont akkortájt gyorsult fel az Isco transzfer is, nem? Lehet benne valami. Mondjuk eddig is úgy gondoltam, hogy nem jön a walesi idén.)

Kakával kapcsolatban is van egy érdekes cikk (talán AS), miszerint tavaly nyáron állítólag volt ajánlata egy olasz (Milan) és egy angol (MU) élklubtól, de Mou nem akarta komoly európai riválishoz engedni, inkább Kína vagy Oroszország felé terelte, ahová viszont a brazil nem szívesen távozott volna. Elvileg fizikailag rendben volt egész szezonban, egyszerűen Mourinho nem számított már rá, ezért nem játszott.
Ezt elvileg egy, a brazilhoz közel álló forrás mondta. Azt is megemlítette, hogy ha a pénz számítana neki, akkor már rég Európán kívül focizna, voltak komoly ajánlatai. A Brazíliába való visszatérést is kizárta, mivel még egy komoly csapatban szeretne bizonyítani, hogy valós esélye legyen bekerülni a VB-keretbe. Pato meg Luis Fabiano a példa, akik hiába mentek haza, nem kerültek tűzközelbe.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 4., csütörtök 0:18

AMYF írta:Pedro Leont is el kell még adni az idén, nem kölcsönbe, hanem eladni! (visszajött a kölcsönből)
Már felbontotta a szerződést vele a Real és leigazolta véglegesre a Getafe. Állítólag tavaly kaptunk némi pénzt érte (6 millió euró) de én erre egyáltalán nem emlékszem és nem is tartom nagyon valószínűnek. De tökmindegy, a Geta az ő szintje, már biztosan nem Real Madrid játékos!
AMYF írta:Fura, hogyha jól emlékszem nem volt tavaly senki 23-as mezben.
Nem volt.. Beckham óta nem sok játékosnak hozott sikert az a mez... Sneijder, Van der Vaart, Özil....
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 3., szerda 22:58

Mondhatni Beckham, Guti, Figo és a többi sztár is ingyen ment el innen, igaz picit idősebben és/vagy kisebb ligába. Ahogy Csabi is írta CR mentalitásáról és hozzáállásáról példát vehetne a keret többi tagjának nagy része. HA nem lenne a sok hagyomány és szabály klubon belül simán odaadnám neki a 2. CSéKá szerepet. De így hogy Higu elmegy, a 3.at oda is lehetne neki adni, mert sem Pepe, sem Marcelo nem CSéKának való. esetleg még Xabi talán. CR megérdemelné a fizuemelést vagy pedig a reklámbevételből több részesülést.

Lucas Biglia pedig úgy néz ki a Lazioba igazol, úgyhogy az ő érkezésétől sem kell már rettegnünk.

Pedro Leont is el kell még adni az idén, nem kölcsönbe, hanem eladni! (visszajött a kölcsönből)

Fura, hogyha jól emlékszem nem volt tavaly senki 23-as mezben.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 3., szerda 22:34

nekem igazából az a kínom, hogy illarrát nagyon nem akarja elengedni a sociedad, csak a kivásárlási összegéért. annyit meg perez nem fog érte adni.

Vissza: