Szóval ezek után az a kérdés kit hozzunk
Vidal, 60M.
Ez nehéz kérdés, nem nagyon tudjuk belőni, hogy ki reális alternatíva, illetve ki jelentene komoly erősítést, majd kinek a legmegfelelőbb az ár/érték aránya.
A felsorolt neveket nem láttam elégszer játszani.
Kondogbia reálisnak tűnik, de vele kapcsolatban a legtöbbször azt írják, hogy csak jövőre csatlakozna eleve. Amikor láttam nem volt első körben túl meggyőző, a fizikuma nagyszerű, viszont technikailag nem tudom továbbra sem mennyire van rendben, illetve eléggé dinamikus-e. Sokan azt mondják, hogy oké a gyerek, mások szerint gyenge. Most nem fogok Sevilla meccseket letölteni. Mindenesetre 10 millió körül nagyot nem bukhatunk vele, sokan érdeklődnek is iránta, tehetségesnek tartják, és ahogy azt korábban többször is említettem, nincs más lehetőségünk idén, mint a kísérletezés.
Illarra engem eddig nem győzött meg. Alonso klón, valamivel gyengébb kiadásban egyelőre. Technikailag rendben van nagyon, jók a passzai és az ívelései is, viszont fájdalmasan lassú, nekem ezért nem kellene. Ha kicsit dinamikusabb lenne, akkor tökéletes megoldást nyújtana, így a védekezés része kérdéses lenne a dolognak. Szóval nem tudom milyen stílusú emberek kellenének mellé, hogy adott esetben egy kontrát is képesek legyünk hatástalanítani, vagy a középpályás szűrés megfelelően tehermentesítse a védelmet.
A 30 millió meg horror ár érte.
Maticról nulla a tudásom. 1-2 videó alapján Ő is darabos nagyon. Keményen odalép, harcos, hosszú lábakkal, ezek feltétlen előnyök, a passzai is jóknak tűntek, de ez már nem megítélhető egy videó alapján. Az ára neki is nagyon soknak tűnik.
Szóval nincs most szerintem egyértelműen jó megoldás.
Még ha lenne esély Gündoganra, akkor a fenti emberek előtt Őt próbálnám meg. De a nyilatkozatok alapján Ő sem fog érkezni idén.
Végül szerintem jön még Kondogbia és annyi. Mást nem nagyon várok már középre. Sajnos.
Ha minden igaz akkor Higuaín ma vagy holnap Londonba utazik,hogy aláírja a szerződést az Arsenal-al, nagyjából 27 millió eurót fizetnek érte, heti 117-er eurót fog keresni.
Nagyon jó üzlet lenne. Ráadásul szerintem itt minden fél jól járna. Ő rendszeresen játszhatna, az Arsenalban még húzóember is lehet, a Real meg nagyjából reális áron adja el, annak ellenére is, hogy nyíltan távozni kívánó játékos.