Sierra írta:
Egyébként múltkor néztem meg az döntő összefoglalóját újra, hát szerencsénk volt, hogy egyik se ment be.

Volt vagy 5 tiszta helyzetük. Elég peches meccsük volt, meg hát Körte húzott egy szép kis betonfalat a kapu elé.
Ezt sose értettem mi abban a szerencse vagy szerencsétlenség ha kihagy valaki egy helyzetet? A lyon szerencsés volt higuain helyzeténél? Lofaszt higuain egy fgy balfasz volt, ennyi. Én mindig akkor vagyok a legidegesebb ha 30helyzetből nem rúgunk gólt nem pedig ha simán kikapunk 5-0ra.
Biztos ,hogy nem dőlnék hátra elégedetten egy bukott bl döntő után,hogy de hát több helyzetünk volt. A fotballt még mindig nem xgre posessionra vagy helyzetekre játsszák. Aki többet rúg az nyer, a legmagasabb szinten pedig azok a csapatok szoktak uralkodni akik a legkevesebb helyzetből rúgják a legtöbb gólt, az ilyen 30helyzet /gólos csapatokon évtizedekig szokás röhögni nem pedig szopkodni a semmire.Az arsenal mennyit volt savazva egy időben,hogy szépen játszanak aztánk konstans 4ikek voltak majdnem egy évtizedig.
Vindizsítől is azért rázott a hideg sokáig mert 30 helyzet kellett neki 1 gólhoz. Megye 3ban lehet ilyenekkel jönni de a legmagasabb szinten ez kell amit cr üvöltözött Cardiffban. “One shot one goal”
+azt nem értik sokan,hogy mi képesek vagyunk már úgy 2012 óta sebességet váltani, nem is 1 fokozattal hanem inkább 3al. Ha a pool rúg 1et mi rúgunk rá 2őt. Ez volt 14-18 között is. Ez azért is van mert a meccs elején gyakran hagyjuk az ellenfelet csinálni amit akar olykor szándékosan néha mert olyan jók de tipik hajrá csapat vagyunk már egy jó ideje pintus és az erőnlétünk miatt is.
Fotballban nincs szerencse szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams