LaMartin írta: De Ligt azt se tudja hol van:D
Nyilván ez már más szint. Szoknia kell még. Új csapat, új minden. Szemtelenül fiatal is. Csak néhány meccs ment le, de ezzel együtt eddig elég halvány
Offbú ki

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 11., vasárnap 12:28
LaMartin írta: De Ligt azt se tudja hol van:D
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2019. augusztus 11., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 11., vasárnap 10:40
Ami nagyon tetszik nekem az az, ahogyan a labdát támadja, mint az első gólnál. Ebben hajaz picit CR-re. Szerintem rettentő sok van benne, de reménykedem hogy ne nekem legyen igazam és a mi gyerekeink váljanak be jobban.reeed_ati írta: Felix vs Juve![]()
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. augusztus 11., vasárnap 9:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 11., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. augusztus 11., vasárnap 2:27
A portugál kisfiú meg élete első szezonjára készül, aztán a hozzászólások alapján Cr meg Messi elbújhat. Vicces. Aztán nehogy jöjjenek majd a komoly meccsek és toljon egy Griezmannt.Berti írta:Most érkezett Europaba és játszott eddig vagy komoly 200 percet, de te már el is könyvelted, hogy gyenge kiadású Asensio?kiserik írta: Nálam eddig Rodrygo egy gyenge kiadású Asensio. Annyit nem alibizik, de nagyon biztonsági játékos. Jelenleg sokkal többre becsülöm Vinit, aki bár technikailag sok hiányossággal rendelkezik, de mégis nekimegy bármelyik védőnek és nem kulázza össze magát, majd adja hátra a lasztit.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 11., vasárnap 0:48
Most érkezett Europaba és játszott eddig vagy komoly 200 percet, de te már el is könyvelted, hogy gyenge kiadású Asensio?kiserik írta: Nálam eddig Rodrygo egy gyenge kiadású Asensio. Annyit nem alibizik, de nagyon biztonsági játékos. Jelenleg sokkal többre becsülöm Vinit, aki bár technikailag sok hiányossággal rendelkezik, de mégis nekimegy bármelyik védőnek és nem kulázza össze magát, majd adja hátra a lasztit.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 10., szombat 23:50
Nálam eddig Rodrygo egy gyenge kiadású Asensio. Annyit nem alibizik, de nagyon biztonsági játékos. Jelenleg sokkal többre becsülöm Vinit, aki bár technikailag sok hiányossággal rendelkezik, de mégis nekimegy bármelyik védőnek és nem kulázza össze magát, majd adja hátra a lasztit.KAG írta:Pont egyik baratommal beszelgettunk ma errol.Csabi írta:
utóbbi évek legnagyobb hibája volt. bappetol is sokkal nagyobb. felixnek volt kivásárlási ára. azt kellett volna letenni alkudozás nélkül
Akarmikor bealdoznam erte a jovoc, rodry, vini triot.
Rodrybol sztem lesz egy fasza kis jatekos, masik kettonek sok jot nem josolok a realnal. De felix eddig es sztem későbbiekben is, rodry felett kesz par levellel.
Atmabol meg az eletbe nem hozunk senkit úgyse, aki ott jelentős player.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 10., szombat 23:26
Pont egyik baratommal beszelgettunk ma errol.Csabi írta:utóbbi évek legnagyobb hibája volt. bappetol is sokkal nagyobb. felixnek volt kivásárlási ára. azt kellett volna letenni alkudozás nélkülDupla D írta: Joao Félix elég jól keni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 10., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 10., szombat 22:18
Most mennyi neki?Csabi írta:utóbbi évek legnagyobb hibája volt. bappetol is sokkal nagyobb. felixnek volt kivásárlási ára. azt kellett volna letenni alkudozás nélkülDupla D írta: Joao Félix elég jól keni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 10., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 10., szombat 21:13
utóbbi évek legnagyobb hibája volt. bappetol is sokkal nagyobb. felixnek volt kivásárlási ára. azt kellett volna letenni alkudozás nélkülDupla D írta: Joao Félix elég jól keni.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. augusztus 10., szombat 21:07
Hát nem tudom de úgy érzem, hogy amit a két brazilért elköltöttünk 90 millát azt ő rá kellett volna költeni és ezzel lehet előrébb lennénk most szerintem. Ebben a cikkben van összefoglaló a Juve elleni meccsről.Dupla D írta: Joao Félix elég jól keni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 10., szombat 18:55
ellenünk se fogja magát vissza fogniDupla D írta:Joao Félix elég jól keni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 10., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 9., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 6., kedd 21:14
Csabi írta: https://pbs.twimg.com/media/EBPMZEhXYAU ... ame=medium
a világ legdrágább 11-e. tele real madrid játékosokkal, ahogy tönkrevágtuk a piacot.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 6., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 4., vasárnap 22:14
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem