Mennyei futball
-
Enríque Royo
- Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez, Xabi Prieto
- Kedvenc csapatod: RMCF, RS, UDLP, VIDEOTON FC
Re: Mennyei futball
Fradimeccsen ez a kommentátor.. :-D minha egy második világháborús dokumentumfilmet narrálna
kész
Gracias Raúl!
Real Sociedad San Sebastián, Universidad Deportiva Las Palmas de Gran Canaria.
Real Sociedad San Sebastián, Universidad Deportiva Las Palmas de Gran Canaria.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nem tudom mi lett vele de itt van ezt linkeltemh3x0r írta:This video has been removed by the user. Sorry about that.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
This video has been removed by the user. Sorry about that.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
valszeg semmivelezt a fájlt mivel lehet megnyitni?![]()
beírom a google-ba és nem is ad ki rá semmit
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
ezt a fájlt mivel lehet megnyitni?El Sie7e írta:Kubatov Gábor vagyok, az FTC elnöke. Azoknak, akiknek fenntartásaik vannak, hogy az új szurkolói kártya kiváltásakor levett vénalenyomattal bárki visszaélhet, íme, itt az enyém, az alábbi linken megtalálják, nem aggódom, mert tudom, hogy lehetetlen bármit is kezdeni vele…
http://www.fradi.hu/hu/club/fradimedia/ ... 710/c/7500van érzékük azért a dolgokhoz, na
- El Sie7e
Kubatov Gábor vagyok, az FTC elnöke. Azoknak, akiknek fenntartásaik vannak, hogy az új szurkolói kártya kiváltásakor levett vénalenyomattal bárki visszaélhet, íme, itt az enyém, az alábbi linken megtalálják, nem aggódom, mert tudom, hogy lehetetlen bármit is kezdeni vele…
http://www.fradi.hu/hu/club/fradimedia/ ... 710/c/7500
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
-
BBarni
Úgy tudom ő csak edz nálunk, mivel ismeri Dollt!Ferencváros írta:Bajner a Fradinál készül.
BBarni, esély van rá?Illetve Vadóczot csiripelik, na neki tudnék örülni, Gyömbér mellett tökéletes lenne, magyar szinten szerintem a legjobb vkp.
Vadócz is edz(ett) nálunk ő lehet az egyik "kiváró" akiről beszéltem!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Bajner a Fradinál készül.
BBarni, esély van rá?
Illetve Vadóczot csiripelik, na neki tudnék örülni, Gyömbér mellett tökéletes lenne, magyar szinten szerintem a legjobb vkp.
BBarni, esély van rá?
- El Sie7e
BBarni írta:Okosak Paliék nem kell aggódni, több is lesz az!
ha csak megtévesztésből kommunikálják kifelé ezt akkor minden tiszteletem, de ellentétes esetben azért....
-
BBarni
Okosak Paliék nem kell aggódni, több is lesz az!
- El Sie7e
bizony, eddig 20 %-ról volt szó ami megy a Hamburg-hoz, és meglepne, ha a 20 %-on felüli rész (50%) a menedzser irodáé lenne...Géci írta:Úgy tűnik házon belűl is megy a hülyitésMiért nem lep meg...
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Úgy tűnik házon belűl is megy a hülyités
- El Sie7e
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Nyilván nem az összes szurkoló adatait teszik kockára, hanem csak azokét, akik nem szimpatikusak.
Pl valaki kifogásolja, hogy miért kell hatodjára is megfogdosni a faszát petárda után kutatva, amikor már az előző öt esetben sem találtak semmit, esetleg szidja a vezetőséget. Volt már ilyesmire példa, van okunk azt gondolni, hogy nincsenek biztonságban az adataink.
Arra nem nagyon akar reagálni a tisztelt vezetőség, hogy kik jártak jegy nélkül meccsre. Merthogy nem olyan egyszerű ám a dolog, mint ahogy sokan gondolják. A köcsög szurkoló nem vesz jegyet, aztán háborog. Persze... A bejáratnál legalább kétszer motoznak. Ha bérletes vagy, akkor annyira nem szoktak szívózni. Szektor tetején le se engednek, ha nem oda szól a jegyed/bérleted, hiába alig vannak, és ugyanaz az árkategória (mondjuk ezt aki tudja, kijátssza
). Nem egyszerűbb lenne teltházat csinálni és akkor mindenki kénytelen lenne odamenni, ahova a jegye szól? Én azt mondom, ha valaki jegy nélkül járt meccsre, az belső segítséggel tette. Nem tudok olyanról, aki kapott volna pl kitiltást a bliccelés miatt. Erre bevezetik ezt a tenyerelős hokit.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az új stadiont új közönséggel képzelik el. Furcsamód már az előző szezonban sem lehetett néhány idegenbeli meccsre jegyet kapni. Távlatilag simán megoldható, hogy csak új regisztráltak kapnak majd idegenbe is jegyet. Ez sok ember számára elég hátrányos. Biztos az sem a megosztás része, amikor lekommunikálják, hogy 600 jegyet kapnak a szurkolói csoportok Újpestre. Egyik dolog, hogy nincs is ennyi csoporttag. Másik, hogy kb minden második csoporttagnak van jegye. Az viszont nem hazai meccs, tehát nem nagyon kellene összemosni vele. Ettől függetlenül a többi szurkolót a csoportok ellen hangolják, hogy miattuk nincs jegy. A hangulatot meg valahogy mégis ők csinálják.
Most meg lehet mutatni, mi lesz tábor nélkül, lehet kocsmatöltelék módjára óbégatni szurkolás címén, mint 2010-ben, aztán ha a vezetők megunják azt is, lehet majd esetleg ülve szurkolni, mint Angliában
Közben persze az ellentábor 300 fővel leszurkol, meg 800Ft a sör a büfében, meg ugyanúgy letaperol egy hadseregnyi szekus, de kit érdekel, hiszen itt van ez a jó kis hipermodern stadion, meg minden a Fradi érdekében történik ugye...
Pl valaki kifogásolja, hogy miért kell hatodjára is megfogdosni a faszát petárda után kutatva, amikor már az előző öt esetben sem találtak semmit, esetleg szidja a vezetőséget. Volt már ilyesmire példa, van okunk azt gondolni, hogy nincsenek biztonságban az adataink.
Arra nem nagyon akar reagálni a tisztelt vezetőség, hogy kik jártak jegy nélkül meccsre. Merthogy nem olyan egyszerű ám a dolog, mint ahogy sokan gondolják. A köcsög szurkoló nem vesz jegyet, aztán háborog. Persze... A bejáratnál legalább kétszer motoznak. Ha bérletes vagy, akkor annyira nem szoktak szívózni. Szektor tetején le se engednek, ha nem oda szól a jegyed/bérleted, hiába alig vannak, és ugyanaz az árkategória (mondjuk ezt aki tudja, kijátssza
Teljesen nyilvánvaló, hogy az új stadiont új közönséggel képzelik el. Furcsamód már az előző szezonban sem lehetett néhány idegenbeli meccsre jegyet kapni. Távlatilag simán megoldható, hogy csak új regisztráltak kapnak majd idegenbe is jegyet. Ez sok ember számára elég hátrányos. Biztos az sem a megosztás része, amikor lekommunikálják, hogy 600 jegyet kapnak a szurkolói csoportok Újpestre. Egyik dolog, hogy nincs is ennyi csoporttag. Másik, hogy kb minden második csoporttagnak van jegye. Az viszont nem hazai meccs, tehát nem nagyon kellene összemosni vele. Ettől függetlenül a többi szurkolót a csoportok ellen hangolják, hogy miattuk nincs jegy. A hangulatot meg valahogy mégis ők csinálják.
Most meg lehet mutatni, mi lesz tábor nélkül, lehet kocsmatöltelék módjára óbégatni szurkolás címén, mint 2010-ben, aztán ha a vezetők megunják azt is, lehet majd esetleg ülve szurkolni, mint Angliában
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Biztos el fogja lopni a Fradi személyzet a bankkártyádat, aztán előveszi a véna lenyomatod elbattyog egy ATM-hez vagy a bankba és leveszi a pénzed.El Sie7e írta: pont említették ebben a videóban hogy egy ujjlenyomat már más, de egy vénalenyomattal ők mire mennek?! kis naívan. pár év és ez lesz bankkártya esetén pin kód helyett, úgyhogy elég sokra mennek vele
Abba meg hadd ne menjek bele,hogy Magyarországon mikorra fog ideérni ez a technológia úgy,hogy széleskörűen el legyen terjedve bankolásnál,ha nyugaton mondjuk elkezdik bevezetni 3-5 év múlva mire ideér Magyarországra az kb +10 év és akkor se hinném,hogy vissza fognak élni vele.
De felőlem tarthatják magukat rettegésben az ilyenek,hogy visszaélnek a véna lenyomatával, a személyes adataival stb...Szerintem lassan már ne is menjenek ki az emberek az utcára,meg ne vegyenek igénybe semmilyen szolgáltatást,mert valaki valamivel úgyis vissza fog élni.
- El Sie7e
pont említették ebben a videóban hogy egy ujjlenyomat már más, de egy vénalenyomattal ők mire mennek?! kis naívan. pár év és ez lesz bankkártya esetén pin kód helyett, úgyhogy elég sokra mennek veleBBarni írta:Csak annyi, hogy ha pld kitiltanak akkor nem tudsz a másik haverod szurkolói kártyájával bejönni mert a véna lenyomat nem egyezik!nekem csak azt magyarázd meg mi szükség van rámert beazonosításhoz fölösleges, mivel elvileg nem vezethető vissza vmi szar algoritmus alapján vagy tökömtudja, de a lényeg h nem is élhetnek vele vissza sem a klubnál(, sem a parlamentben).
Ahogy ezt eddig ezzel a trükkel sokszor megcsinálták...
![]()
Tele lesz kamerázva az egész hely, nem lesz haveri alapon bejutás!miért kell? azért hogy azt az állítólagos néhány szurkolót akik eddig ÁLLÍTÓLAG nem vettek jegyet arra késztessék hogy vegyenek? középen ott van a szkenner nélküli kapu.. majd a secus haverok beengedik őket ott
-
BBarni
Csak annyi, hogy ha pld kitiltanak akkor nem tudsz a másik haverod szurkolói kártyájával bejönni mert a véna lenyomat nem egyezik!nekem csak azt magyarázd meg mi szükség van rámert beazonosításhoz fölösleges, mivel elvileg nem vezethető vissza vmi szar algoritmus alapján vagy tökömtudja, de a lényeg h nem is élhetnek vele vissza sem a klubnál(, sem a parlamentben).
Tele lesz kamerázva az egész hely, nem lesz haveri alapon bejutás!miért kell? azért hogy azt az állítólagos néhány szurkolót akik eddig ÁLLÍTÓLAG nem vettek jegyet arra késztessék hogy vegyenek? középen ott van a szkenner nélküli kapu.. majd a secus haverok beengedik őket ott
- El Sie7e
nekem csak azt magyarázd meg mi szükség van ráBBarni írta:Olvass utána miért is kellett...wxyz írta:Véna szkenner? Te jó ég!
Ez most tényleg komoly? Ilyen baromságokkal kell foglalkoznia a magyar focinak?
miért kell? azért hogy azt az állítólagos néhány szurkolót akik eddig ÁLLÍTÓLAG nem vettek jegyet arra késztessék hogy vegyenek? középen ott van a szkenner nélküli kapu.. majd a secus haverok beengedik őket ott
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én nem vagyok fradista, de érdekel, hogy mi folyik a fradinál, és megnéztem a bbarni által jómúltkor belinkelt beszélgetést kubatovval és orosz pállal.
íme a videó.
érdemes tényleg belenézni, az elején pont erről van szó, nagyjából 4-6 perc között pedig ami elhangzik, azért elég gáz.
íme a videó.
érdemes tényleg belenézni, az elején pont erről van szó, nagyjából 4-6 perc között pedig ami elhangzik, azért elég gáz.