Közben Mendes kategorikusan cáfolja, hogy bárkinek is nyilatkozott volna az olaszoknál, pláne nem így és ilyet!“Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.

Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- h3x0r
Nyar elejen meg ugy gondoltam, hogy ha nem akarja meghosszabbitani a szerzodeset, akkor inkabb adjuk el 100 millioert es vegyunk az arabol egy eros kozeppalyat, annyi penzunk pedig alapbol van, hogy kiteljen belole egy szelso a helyere. Mostmar viszont ugy latom, hogy hiaba van penzunk, ha egyszeruen nem adjak el nekunk se vidalt, se pogbat, se verrattit, se gundogant (?). Cseszhetjuk a penzunket ha egyszeruen senkit nem lehet elhozni. Inkabb azt mondom, hogy egy evig meg mindenfele keppen maradjon Ronaldo, jovore pedig meglatjuk mi a helyes dontes.madridronie írta:Ez meg nagyon durva kijelentés; de az fix, hogy a jelenlegi piaci helyzetet látva óriásit gyengülnénk, buknánk az elvesztésével; ezt lehet kozmetikázni, szépíteni, attól még k...vára igaz!Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.![]()
A problema meg az, hogy a "fasza" kozeppalyasokat nem tudjuk megszerezni (talan Gundogant jovore), ugyhogy inkabb vegyunk par fiatalt es hatha bevalik valamelyik.Gascoigne írta:És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nekem is hasonló problémám van; lehetőségek terén biztosan előrelépés lenne a Kondogbia-Illarra kettős is (ha egyáltalán kettős igazolásban gondolkodik a vezetés, mert eddig ez sem épp egyértelmű, sőt), de hogy ettől már automatikusan bivaly középpályánk is lenne; arra azért mérget nem vennék!Az isten szerelmére! Csak mondjátok már meg ki az 2 kkp-s aki ennyire kéne? Mint már írtam idén elég hiányosak a lehetőségek:
Kongodbia 10-15 M
Illaramendi 30 M
Matic 30 M

RealMadrid
RealMadrid
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Az isten szerelmére! Csak mondjátok már meg ki az 2 kkp-s aki ennyire kéne? Mint már írtam idén elég hiányosak a lehetőségek:Gascoigne írta:
És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.
Kongodbia 10-15 M
Illaramendi 30 M
Matic 30 M
Vidal,Pogba,Veratti,Gündogan nem elérhető ezen a nyáron és az első 3-om valószínűleg évekig nem is lesz elérhető. Gündogan talán-talán jövőre érkezhet bár nála nekem meg Sahin feeling érzésem van

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.madridronie írta: Minden tiszteletem a Tiéd és szeretnék én ilyen optimista lenni, de egyelőre ez a bizonyos bika középpálya is nagyon hiányos és nem létező!![]()

- h3x0r
(annyira mondjuk en se vagyok hozzaerto)Arpinho írta:Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!![]()
Viccet félretéve, kikérném valami hozzáértő véleményét. CR miatt nem lenne jó? vagy mi?
Az a baj, hogy manapsag mar egy csapat se engedheti meg maganak azt, hogy ket csatarral jatszon.
Kepzeld el a 4-4-2-t magad elott.
-----kk-------kk------
jk-------------------bk
-------cs-----cs-------
a pirossal jelolt resz teljesen ures. Ket kozeppalyas nem eleg ahoz, hogy vedekezzenek, uraljak a kozeppalyat es meg iranyitsanak is. ezert vagy az lenne, hogy az egyik csatar hatrabb jon iranyitani vagy a csatar kihuzodik szelre, a szelso pedig bejon kozepre iranyitani (4-2-3-1).
Foleg, hogy nalunk bal oldalt van egy Ronaldo, aki a golok nagyreszet vallalja, nem fer el mellette meg ket csatar.
Nekunk eleg Ronaldo es egy csatar.
- madridronie
Minden tiszteletem a Tiéd és szeretnék én ilyen optimista lenni, de egyelőre ez a bizonyos bika középpálya is nagyon hiányos és nem létező!Ott van CR, megoldja. Ettől nem félek.
Lesz egy bika középpályánk, jó lesz.

Ez meg nagyon durva kijelentés; de az fix, hogy a jelenlegi piaci helyzetet látva óriásit gyengülnénk, buknánk az elvesztésével; ezt lehet kozmetikázni, szépíteni, attól még k...vára igaz!Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.

RealMadrid
RealMadrid
Nem alkalmas rá a keret és nagyon sok átalakítás kellene hozzá szerintem.Arpinho írta:Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!![]()
Viccet félretéve, kikérném valami hozzáértő véleményét. CR miatt nem lenne jó? vagy mi?
Jó party lesz Ivanoviccal.Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó. ˛

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Verratti ügynöke: Real Madrid?, megtörténhet, Ancelotti nem beszélt Marco-val, boldog Párizsba, azonban fizetését emelni kell, hogy összhangba legyen a többiékkel.
Ha a Real Madrid úgy döntene, hogy nem számít Karanka további szolgálatára akkor közel 3 millió eurót kéne fizetni szerződés felbontására.
Ha a Real Madrid úgy döntene, hogy nem számít Karanka további szolgálatára akkor közel 3 millió eurót kéne fizetni szerződés felbontására.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!

- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaj, de jó nekünk!csütörtök, 21:40
Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha felrúgod biztos tudArpinho írta:Akkora kacsa, hogy már lassan szállni tud. Várj, a kacsa tud repülni, ugye?

Amúgy szerintem se lesz csatár igazolás. A vezetőség is látta mi lett a vége annak, hogy volt 2 csatár és 1 mindig a padot nyomta. Aztán csodálkoztak, hogy leépültek... Jön még 1 maximum 2 kp-s és bezár a bazár. Irány Amerika

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
Aha.....maga sem gondolja komolyan csak szerepelni akar vagy az új szerződésért "hajt"........de ha komolyan gondolja,akkor sürgősen kezeltesse magát mert nagy a baj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Akkora kacsa, hogy már lassan szállni tud.sz.gergő írta:Pedig kb. 2 hete lenyilatkozta,hogy nem szereti Angliát,nem értik meg távozni akar stb....

-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Pedig kb. 2 hete lenyilatkozta,hogy nem szereti Angliát,nem értik meg távozni akar stb....
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Nem baj, jó lesz Ibra is...sőt..
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
-
AHHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHGábe írta:Sírni fogok.Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó. ˛![]()

Rá

Mou

Ott se fog...legalábbis nem 40ért.Mou nem tudott volna nálunk így igazolni?...
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én is, örömömben.Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó. ˛
Sírni fogok.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mou nem tudott volna nálunk így igazolni?...Gábe írta:Sírni fogok.Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó. ˛![]()