Tavaly még azt se tudtad ki az a Gündogan,nem csak te de sztem itt senki se vágta,hogy ilyen jó játékos.ateeemadrid írta:Örülök, hogy fiatalokat igazolunk, meg spanyolokat, ráadásul posztra. De azért az a 30 millió egy noname játékosért elég nevetségesen hangzik, annyiért már Gündogan kaliberű játékosokat is lehetne venni... Ne essünk át a ló túloldalára![]()
Ennek ellenére örülnék az érkezésének, utánpótlás ebn ígéretesen játszott, és nyilván a Sociedad nagyszerű szereplésében is szerepe van, de akkoris. Sokkalom azt a 30 milliót.
Sztem mert lehozott egy jó szezont nem kellene akkora sztárnak kikiáltani meg ebbe a keretbe még 1 támadó felfogású középső középpályás már nem fér el. Ezt csak azért írom mert Gündogán árát is ez az év dobta meg meg Illaráét is,ha jól játszol többe kerülsz.Gündogánt 5,5 millióért vette a dortmund egy éve és majd lepaszolja 30-40 ért.Illarát kinevelte a sociedad nem akarják eladni úgyhogy 30 millka az ára.Amugy amit én észrevettem hogy a baszknak nagyon sok alibi passza van,most az u21-es tornán visszajön a labdáért kapja a bektöl és hátra paszol,kicsit olyannak tünik a játéka nekem mint buszGecnek a válogatotban.
na mind1
Cassilas
---Ramos-------Varane-----Marcelo-----
-----Khedira-------
-----Illaramendi-------Modric-----
---Isco----Özil-----Cr----
------Benzema-----------Azért Khedirának valahogy szorítottam helyett