Kommentáld a híreket
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Azt nem értem, hogy miért gondolják itt páran azt, hogy Higuaínért a 27 millió euró álomüzlet lenne, mikor most fogunk egy 23 éves srácért 30 milliót adni. Aki ráadásul középpályás, nem is csatár. Tőlünk mindenkiért a valós ár kétszeresét kérik. Miért adjuk el Higuaínt ilyen ba
tt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.

kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jaj istenem, kirázott a hideg, hogy ilyen neveket hoztunk pár évemikor jott hozzank albiol, callejon, pedro leon, granero, arbeloa

Illaraért szerintem is sok a 30 millió, de ő teljesen ellentétes helyzetben van, mint Higuain. A nagy szezont futó Sociedadnak és U21es EB győztes csapatnak volt az egyik alapembere, egyik legjobbja. Klubja nem akarja elengedni.Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
Ezzel ellentétben Higuain gyenge szezont futott és eladó
Ezek a szempontok nagyon befolyásolják egy játékos árát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. július 6., szombat 14:27-kor.
Hát ja, eléggé szívás hogy Higu lenyilatkozta hogy menni akar, gondolom ezért vannak a hírek hogy felőlünk maradhat is hogy a lehető legjobbat kihozzuk a helyzetből.Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
mi elakarjuk adni, ő elakar menni. reklámértéke sem nagy...
Az Arsenal meg úgy hogy egyetlen kérőként 27et ad az fölöttébb kedves tőlük. Mondjuk már a gondolat is hogy elviszik

De én még mindig reménykedem hogy egy szép nyári napon Higu és Khedira együtt fognak szerződést hosszabbítani

De azért gondolom minden csapat tudja a zseniális Bl 1év=1gól átlagát, ami azért nem túl csábító. Meg amíg Suarez és Cavani hátán viszik a saját csapatukat, azért az elmúlt pár szezonban nem Higu lépett föl és húzott ki minket a szarból.Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?Wertz írta:Nagyon jó üzlet lenne annyiért eladni. Eddig, ha egy már nem nagyon kellő, gyenge szezont futó játékosért sikerült 15 millát kapni, már nagy dolog volt.
Most meg befut egy 27es ajánlat? rögtön el kell fogadni azt
Lasst meg vette az Anzhi.Wertz írta:Canales el lett adva tavaly nyáron opcióval a Valencianak
Lassnak lejárt a szerződése
MIért Cavaninak nagy? Vagy Suáreznek, aki még botrány hős is? Hagyjuk már. Ráadásul honnét veszed, hogy mi mindenképpen szabadulnánk tőle? Mert te így akarod? Vagy a fórum 95%-a? Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.szerintem meg a 27millió is reális.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Canales el lett adva tavaly nyáron opcióval a Valencianak
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Valaki tudja mi lesz illetve lett a sorsa a következő játékosoknak? Lass,Canales
Csak mert semmi hír nincs róluk.
Csak mert semmi hír nincs róluk.
Nagyon jó üzlet lenne annyiért eladni. Eddig, ha egy már nem nagyon kellő, gyenge szezont futó játékosért sikerült 15 millát kapni, már nagy dolog volt.Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
Most meg befut egy 27es ajánlat? rögtön el kell fogadni azt
- Galacticos
szerintem meg a 27millió is reális.
Túlzásba esel, azért ez nem így vanmorientes írta:2013-ban,nem tudja felfogni,hogy a futball gépek csatája lett,embereké,akik be vannak zárva egy sablonba,ahol mindenki kötelleségszerűen tudja a dolgát,de egyébként kvára nem húz semmi váratlant,de egyébként *5-re tudja amit tudni kel...
Az idő megszépíti a dolgokat. Az a játék amiről álmodozol nem létezikmorientes írta:Ment ez a 80-as években,rendben volt ez a '90-es években,a 2000-es évek volt a 2. aranykorszak,szal nem értem hogy miért ne dikerülhetne most.
Elismerem a nyilvánvalót és ennyi.Megnyerték a BLt egy nagyon színvonalas játékkal, élvezetes meccsekkel. Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkoznimorientes írta:Csak azt nem értem hogy ha annyira el vagy ájulva a bayerntől,akkor miért a Real Madrid
Nem is mondta senki, hogy az ilyen játékosok kivesztek. Csak egyedül ilyenekkel nem lehet nyerni. Kellenek olyan játékosok is a csapatba akik szétfutják, szétdarálják az ellenfeletmorientes írta:Csakhogy szerintem nem még nem veszett ki a játék a fociból,mint ahogy te azt gondolod,mert vannak még olyan játékosok,akik visznek bele még váratlant,meglepőt egy meccsbe.
Erre tökéletes példa a Barcelona. A Bl elődöntőkben belehaltak nem egyszer a játék színezésébe. Ha mondjuk a Chelsea ellen lett volna egy erőcsatáruk vagy egy Bale szerű játékosuk akkor továbbmentek volna
Hiába álmodozol arról, hogy ide csak Modric, Isco, Özil szerű játékosok kellenek, akikkel majd végig lesz gálázva az összes meccs. Ilyet nem lehet véghezvinni. Kellenek olyanok is akik leütközik, bedarálják, szétfutják az ellenfelet. Egy csapatnak sok oldalúnak kell lennie nem csak egyfajta játékot kell tudnia a játszani
Vagy azért nem akarják elfogadni a 27 milliót, mert nevetséges, hogy kérnek egyesekért 2-szer annyit is, mint Higuaínért közben közel sem teljesítenek kétszer annyira jól, mint az argentin. Most gondoljatok bele, hogy mi miért adnánk egy a világban top csatárként jegyzet embert(lehet röhögni, de az) ilyen olcsón, mikor másokért kérnek 50-60 milliókat. Ez épp olyan, hogy kellene nekünk Vidal is meg az atyaúristen is, de nem nevetséges áron. Ha most mi akarnánk megvenni Higuaínt és ennyiért adnák oda, akkor mindenki örülne, mint majom a farkának... Az lenne a jó, ha a City, Chelsea, PSG csapatai közül beszállna valaki a harcba, mert akkor tudnánk kihozni a legtöbbet Gonzaloból. A legnagyobb baj, hogy nyilatkozta, hogy váltana és innét valamennyire már lejjebb tornászta az árát. Teljesen reális lenne, ha kapnánk érte 35-40 milliót. Az Arsenaltól ennyit tuti nem kapunk szerintem.
bocs a dupláért, nem tudtam már szerkeszteni.
bocs a dupláért, nem tudtam már szerkeszteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem meg ha ez a hír igaz, akkor nem Carlonak jár fekete pont, hanem szerintem azért nem fogadták el az ajánlatot, mert nem tudtunk senkit hozni a helyére ... sem Suarez, sem Cavani ... es mivel a vezetoseg nem akar egy Benzemaval meg Morataval nekivagni a szezonnak(gondolom én), ezért muszaj megtartaniuk Higut... aztán lehet hogy csak feljebb akarják tornászni az árát, vagy az se tuti hogy ez a hir egyaltalan igaz ...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ezt én is hasonlóképpen látom. Bár tény, némi fenntartásom van még Illarramendit illetőleg, de ha úgy látják, hogy ő a kulcs, akkor én nem panaszkodom. Reméljük a legjobbakat.én amúgy már ott tartok hála az idei okos igazolásoknak, hogy bár sokallom ezt a pénzt érte egy kicsit de maximálisan megbízok ebben az ancelotti-zizou-perez féle új vezetőségben.

#happyshitting
- ateeemadrid
Ha ez a Higus hír igaz, akkor beírhatjuk az első nagy fekete pontot Carlonak.

- Galacticos
a sociedad NEM akarta eladni illarramendit mert nagy szerepe van abban hogy bl helyen végeztek. viszont ezért van a kivásárlási ár, ha azt egy csapat leteszi és megegyezik a játékossal akkor a sociedad nem tud mit tenni. és mivel nem akarják eladni ezért nem is voltak hajlandóak engedni a kivásárlási árából, mi meg mert szükségünk van rá kifizetjük.Cobra11 írta:Nagyon remélem hogy ez a 30 milliós Illarra csak vmi rossz vicc.
Azt hiszik hogy ér a gyerek kb 15 milliót és mivel mi a Real vagyunk ezért kisajtolnak belőlünk 30 milliót.
Mivel nekünk meg kéne a gyerek meg is adjuk azt a 30 milliót. Elég sokszor áron felül veszünk embert, így nem csoda mindig jóval többért akarják nekünk eladni akit meg akarunk venni.
Azt gondolják: "Ezek úgy is ki fogják fizetni amit kérünk mert kell nekik"
akármelyik másik csapat ment volna oda illarramendiért annak sem adták volna oda a kivásárlási ár alatt.
én amúgy már ott tartok hála az idei okos igazolásoknak, hogy bár sokallom ezt a pénzt érte egy kicsit de maximálisan megbízok ebben az ancelotti-zizou-perez féle új vezetőségben.
illarramendi meg már tuti hogy zsákban.

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
te nem ezt tennéd helyükben? meg amúgy se kényszerít senki sem hogy kifizessük a kivásárlási árat
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Nagyon remélem hogy ez a 30 milliós Illarra csak vmi rossz vicc.
Azt hiszik hogy ér a gyerek kb 15 milliót és mivel mi a Real vagyunk ezért kisajtolnak belőlünk 30 milliót.
Mivel nekünk meg kéne a gyerek meg is adjuk azt a 30 milliót. Elég sokszor áron felül veszünk embert, így nem csoda mindig jóval többért akarják nekünk eladni akit meg akarunk venni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogyne...nyilván én egy dillettáns barom vagyok,aki fel nem tudja fogni,hogy ma,2013-ban,nem tudja felfogni,hogy a futball gépek csatája lett,embereké,akik be vannak zárva egy sablonba,ahol mindenki kötelleségszerűen tudja a dolgát,de egyébként kvára nem húz semmi váratlant,de egyébként *5-re tudja amit tudni kel...Ezzel minden el is árulsz magadról. Inkább hagyj fel a profi foci nézésével, mert ha ez a te véleményed a Bayern játékáról, akkor a profi labdarúgás nem neked való. Nézz freestylet. Vagy menj ki valami kis pályára azt nézd, ahogy pár hülye gyerek vagánykodik a béna trükkjeivel, hogy mennyire tud focizni
Amit a Bayern idén nyújtott a BLben az igazi foci volt. A BVB elleni döntőjük pedig csúcsfoci volt. Olyan színvonalas játékot ritkán lehet látni, mint azon a meccsen
Csakhogy szerintem nem még nem veszett ki a játék a fociból,mint ahogy te azt gondolod,mert vannak még olyan játékosok,akik visznek bele még váratlant,meglepőt egy meccsbe.Csak azt nem értem hogy ha annyira el vagy ájulva a bayerntől,akkor miért a Real Madrid.Rég be lesz baszva a sportágnak,ha ilyen dönkerbabos biorobotok határozzák meg majd a sportágat,és nem lesz olyan csapat,aki a játékal,mondom A JÀTÈKKAL tud majd letaszítani egy ilyen gépi mentalitással megáldott társaságot...
Ment ez a 80-as években,rendben volt ez a '90-es években,a 2000-es évek volt a 2. aranykorszak,szal nem értem hogy miért ne dikerülhetne most.
Minden adott,hogy egy jó,játszó,szórakoztató focival előtukkoló csapatunk legyen,nem kell nekünk beállni az erőfociterőltető,bedarálomazellent sablonszarsorba.Én ezért szurkolok a csapatnak már több mint 25 éve,mert mindig kienelkedett mint játékban,mint inteligenciában,a többi csapat közűl,az a fajta stílusjegy csak a Real Madridra volt jellemző,s szeretném ha ez a tendencia meg is maradjon.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Mondjuk az, hogy jövőre ne várjuk a tizediket, tök reális megállapítás.
Bár mondjuk erre a Chelsea tökéletesen rácáfolt tavaly (URAMISTEN, AZT A MAKKER GYŐZELMET) Persze nekünk a büdös életben nem lesz ekkora mákunk, mint ami némelyiknek van.
. Szerintem, ha Carlo rendet tenne itt a fejekben, igazolna egy VKP-t (!!!), talán még nekünk is lepottyanhat valami. (Ha nem, hát nem... Idén sem haltunk bele)
Moratáról pedig nehezen mondok véleményt, eléggé kevésnek tűnt ide, amikor láttam a nagyoknál játszani, de hozzá kell tenni, hogy nem posztján volt játszatva. Nameg, neki is kijár a lehetőség ezek után.
Sok sikert, Morata!

Moratáról pedig nehezen mondok véleményt, eléggé kevésnek tűnt ide, amikor láttam a nagyoknál játszani, de hozzá kell tenni, hogy nem posztján volt játszatva. Nameg, neki is kijár a lehetőség ezek után.
Sok sikert, Morata!