Megemlékezés minden fórumon Puskásról.

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. november 17., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: flori » 2023. november 17., péntek 1:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 16., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. november 15., szerda 21:09
Marcelo RC szintre nem láttam olyan elvetemültet, aki emelte volna. Mit nem adnék még egy baszó brazil technikás bal hátvédértreeed_ati írta: Én amúgy lehet pont rossz bayern meccseket fogtam ki(kb. 4-5 meccs), de azokon annyira nem voltam hanyatt esve ettől Daviestől..
Csak mert sok helyen olvasom, hogy végre Marci meg R.C után megint baszó bhv érkezik majd..
Háát, az eddig látottak alapján én azt mondom, csalódni fognak, akik hasonlót várnak majd.
Na de ne legyen igazam, valaki bayernes megnyugtathatna, hogy tényleg csak a szarabb meccseit sikerült kifognom..![]()
Viszont azt a James gyereket azt adnám, ő beton volt, ahányszor csak láttam és mellé támadásban is baromi jó volt, ha meg annyira porcelán, akkor elhozzuk mögé a leverkusenes arcot is backupnak.
Davies,James,Bappa egy nyáron, az úgy sok problémánkat megoldaná.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 15., szerda 21:01
Jogos.Remy írta: Azt a Jamest hagyjuk már. Hát 5 meccset nem tud lejátszani egymás után. Sajnos tök mindegy, hogy mennyire jó a gyerek, egyszerűen használhatatlan.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 15., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 15., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 15., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. november 15., szerda 19:17
Tökéletes korban van, spanyol, azonnal beépíthető (Nem Güler féle majd valamikor jó lesz). plusz amiket Berti írt: " Davies a prio mindenképp, de B opciónak nem rossz. Sokat fejlődött Xabi alatt." Alaba is 29 évesen érkezett. (mondjuk vele mint látjuk nagy baromság volt 5 éves szerződést kötni. sajnos)ferni írta:28 éves, minek?_Bushido_ írta: Álex Grimaldo: "Every player dreams of joining Real Madrid. It's one of the best clubs in the world, if not the best." (Marca)
valenciai születésű, és bár Barcaban volt u16tól, de bármikor jöhetne ő is xabival együtt.
Ha elérhető Davies őt kell hozni, még csak 23.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 19:11
abban van valami.Faust írta:Szerintem pl a szimulalasert, ezzel jaro idohuzasert es a biro megtevesztesenek szandekaert pont amiatt nem penzbunti kene a jatekosnak, amit R24 is mond. Stackelodo eltiltas, annal inkabb. Eloszor egy meccs, ket meccs, negy meccs, stbstb, konkretan a klubok basznak ki az ilyen jatekosokat miutan a fel szezont a lelaton toltik teljesen egeszsegesen.hehetheoriginal írta: amig nem az emberek penzehez van hozzanyulva - pl penzbuntetes szimulalasert, csalasert, jatekvezeto megvezeteseert, stb -, addig tokmindegy mi van, nem halad, fejlodik a sportag sehova, csak szarabb lesz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 15., szerda 19:01
Szerintem pl a szimulalasert, ezzel jaro idohuzasert es a biro megtevesztesenek szandekaert pont amiatt nem penzbunti kene a jatekosnak, amit R24 is mond. Stackelodo eltiltas, annal inkabb. Eloszor egy meccs, ket meccs, negy meccs, stbstb, konkretan a klubok basznak ki az ilyen jatekosokat miutan a fel szezont a lelaton toltik teljesen egeszsegesen.hehetheoriginal írta: amig nem az emberek penzehez van hozzanyulva - pl penzbuntetes szimulalasert, csalasert, jatekvezeto megvezeteseert, stb -, addig tokmindegy mi van, nem halad, fejlodik a sportag sehova, csak szarabb lesz.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. november 15., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 15., szerda 16:55
28 éves, minek?_Bushido_ írta: Álex Grimaldo: "Every player dreams of joining Real Madrid. It's one of the best clubs in the world, if not the best." (Marca)
valenciai születésű, és bár Barcaban volt u16tól, de bármikor jöhetne ő is xabival együtt.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. november 15., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 15., szerda 11:26
Amig klubokat 500 meg 1000 eurokra buntetnek, addig az ilyen jellegu dolgokat is kirohogik a jatekosok.hehetheoriginal írta: amig nem az emberek penzehez van hozzanyulva - pl penzbuntetes szimulalasert, csalasert, jatekvezeto megvezeteseert, stb -, addig tokmindegy mi van, nem halad, fejlodik a sportag sehova, csak szarabb lesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 15., szerda 10:40
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem