OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sierra

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 22., kedd 12:34

negan írta: Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.
Részemről kurvára semleges a téma, nem nagyon érdekel, de az alább látható kommentjeidet olvasva biztos van aki parasztnak gondol, mert más nyomora szerinted vicces.

Azért olvasom tovább a zajló kultúrált vitát!

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:29

Sierra írta:
ikelemen5 írta: Ez az anyázás témát soha nem értettem.
Rengszer szidták édesanyámat, szórakozóhelyeken, legtöbbször futballmérkőzésen, és soha, de soha nem hatott meg. Soha nem értettem, hogy erre miért ugrik megannyi ember egyből. :mrgreen:
Egyrészt, másrészt az a fura, hogy egy ilyen ember ugrik rá, aki előtte meg full parasztba nyomta a figurát. :D Minden más lepereg, de a kurva anyázás nem? érdekes.
Szerintem egy abszolút kultúrált vita zajlik éppen, ugyan nem feltétlen értünk egyet, de mindenki normálisan elmondja a véleményét, nem tudom kit láttál full parasztnak, bár van egy tippem, de nyilván nem az a paraszt, aki leparasztoz másokat, hanem aki véleményt nyilvánít.

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 12:27

Rengszer szidták édesanyámat, szórakozóhelyeken, legtöbbször futballmérkőzésen, és soha, de soha nem hatott meg. Soha nem értettem, hogy erre miért ugrik megannyi ember egyből. :mrgreen:
"A rohadt büdös kurva anyádat azt!" - ez nálam nem oké.
"Eeeeeh, kurvaanyáááááád :D" - simán belefér.

Szerintem hanglejtés, hangsúly kérdése, illetve hogy ki mondja, milyen szituációban. Ha valaki belémkötne csak azért, mert részegen ez az örömforrása, és az elsőhöz hasonló módon anyáz le, igyekszem ugyan megőrizni a hidegvérem, de benne van, hogy pofánverem.
Ha viszont meglát egy haverom, akivel nem találkoztam évek óta, és elkezd boldogan ordibálni, hogy "a kurva anyád de régen láttalak tesó", nyilván semmi bajom vele, mint ahogy az öcsémmel való poénkodás is belefér, sőt, ha Halfkey komolyan gondolja, hogy poénkodhatunk ilyenekkel, esküszöm még az is :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 22., kedd 12:25

Egyrészt, másrészt az a fura, hogy egy ilyen ember ugrik rá, aki előtte meg full parasztba nyomta a figurát. :D Minden más lepereg, de a kurva anyázás nem? érdekes.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 22., kedd 12:22

Ez az anyázás témát soha nem értettem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 11:56

Halfkey írta:
A hangsúly nem azon volt, hogy nevetek-e a skót vicceken, én személy szerint nem, mert szerintem nem vicces,
Erről beszélek, szerintem meg az nem. De maximálisan igazad van, ez szubjektív, mindenki nevessen nyugodtan amin akar.

Viszont ezekben a témákban az alábbi a kedvencem.
Ez a fölényeskedés meg nem szükséges az anyázós poénra, nem kell személyeskedésbe belemenni, finoman utalgatva arra, hogy egy unintelligens tahó vagyok, aki a saját anyja kurvázásán és nők verésén nevet, mert nem erről van szó.
Mindig onnan indulnak egyes emberek hogy jajjjj akinek nem tetszik az snowflake, és aztán az a vége hogy ők sértődnek meg a reakciókra. Döntsük már el hogy vastag a bőr vagy snowflake. Legközelebb majd azt írom akkor, hogy a kurva anyád, az nem személyeskedés hanem vicces beszólás.

Mindenesetre mára offoltam magam, nehéz navigálni a között hogy mi fér bele neked és mi nem.
Helyesen megfogalmaztad, szerinted nem, de van más, garantálom neked, hogy ezer, tízezer, százezer ember, akinek pedig igen, cserébe ami neked vicces, az meg neki nem, nincs ebben semmi különös, megegyeztünk benne, szubjektív :agree:

Én meg aztán semmiféle jelét nem mutattam a sértődöttségnek, ha így jött le neked, félreértetted, engem nyugodtan lehet bunkózni, lepereg szerencsére, egész egyszerűen megfogalmaztam egy észrevételt az alábbi mondatodra: "Ezzel meg már reakció szintjén se nagyon nemtudok mit kezdeni, ha nálatok ez a poén szintje, amin sírva nevettek, akkor maximálisan elhiszem hogy neked a verd az asszonyt is humoros.". Ha R24 erről szavazást írna ki a topicban, hogy vajon van-e benne utalás arra, hogy egy pöcs vagyok, szerintem elég sok "Igen" válasz érkezne. Fordítsuk meg. Tételezzük fel, hogy számodra vicces a zsidó vicc meg a szőke nős vicc. Én erre a következőt reagálom: "Hát ha neked vicces az, hogy egy nőt a haja színe alapján ítélsz meg, nem csoda, hogy a zsidó vicceken is nevetsz, magasra tettétek a lécet mondhatom..." Kicsit átfogalmazva ugyan, de a lényeg ugyanaz.

Azt viszont szeretném leszögezni, hogy az anyázáshoz még nem vagyunk elég jó barik, azt csak öcsémnek engedem ( :mrgreen: ), ezt leszámítva gyakorlatilag bármi belefér, ezt kérlek többet ne :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 22., kedd 11:56

Ricky Gervais Extras című sorozatában van egy jelenet, mikor Kate Winsletet egy filmforgatas szuneteben megdicserik, hogy milyen jo volt a Titanicban. Erre valaszolja, hogy igen, negyszer is jelolték Oscarra, de megse kapta meg. Majd elkezdi sorolni a nyerteseket, akik mind serult szemelyt jatszottak. A sorozatban egy holokauszt filmben jatszott foszerepet csak azert, hogy kesobb dijat nyerjen. Es mit ad Isten, 3 evvel kesobb pont egy holokauszt film miatt nyeri meg az Oscart :lol: Ricky Gervais az egyik dijatadon mondta is neki, hogy na latod, megmondtam hogy holokauszt filmet kell forgass es jonnek is a dijak :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 11:45

A hangsúly nem azon volt, hogy nevetek-e a skót vicceken, én személy szerint nem, mert szerintem nem vicces,
Erről beszélek, szerintem meg az nem. De maximálisan igazad van, ez szubjektív, mindenki nevessen nyugodtan amin akar.

Viszont ezekben a témákban az alábbi a kedvencem.
Ez a fölényeskedés meg nem szükséges az anyázós poénra, nem kell személyeskedésbe belemenni, finoman utalgatva arra, hogy egy unintelligens tahó vagyok, aki a saját anyja kurvázásán és nők verésén nevet, mert nem erről van szó.
Mindig onnan indulnak egyes emberek hogy jajjjj akinek nem tetszik az snowflake, és aztán az a vége hogy ők sértődnek meg a reakciókra. Döntsük már el hogy vastag a bőr vagy snowflake. Legközelebb majd azt írom akkor, hogy a kurva anyád, az nem személyeskedés hanem vicces beszólás.

Mindenesetre mára offoltam magam, nehéz navigálni a között hogy mi fér bele neked és mi nem.

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 11:35

Halfkey írta:
Semmi torz nincsen benne, pontosan így működik. Skót viccek, cigány viccek, székely viccek, fekete humor. Minden zsidó kapzsi? Nem, mégis viccelünk vele. Minden szőke nő ostoba? Nem, mégis viccelünk vele.
Mikor nevettél utoljára egy skót viccen? És nem azért mert píszí, hanem azért mert egyszerűen ez idejétmúlt humor, sokkal frappánsabban is lehet ma már poénkodni mint a 90-es évek Móricka lapjaiban. Nem a téma, hanem a módszer amiről beszélek, egy ilyen mondat amit itt felhoztál abban marhára nem látom mi lehet vicces, egy Ricky Gervais féle szösszenet csak hogy a lenti példára ráerősítsek, durva témákban is tud vicces lenni.
Kurva az anyám? Nem. Szar poén? Szörnyen, de kibaszott vicces, ahogy egymással szemben ülve, baltaarccal anyázunk egymásnak öcsémmel, majd utána sírva nevetünk ezen az ostoba, tahó poénon.
Ezzel meg már reakció szintjén se nagyon nemtudok mit kezdeni, ha nálatok ez a poén szintje, amin sírva nevettek, akkor maximálisan elhiszem hogy neked a verd az asszonyt is humoros.
A hangsúly nem azon volt, hogy nevetek-e a skót vicceken, én személy szerint nem, mert szerintem nem vicces, de van, aki igen, mert neki vicces, és az, hogy mi a vicces, jó kérdés, mindenkinek más, hiszen te magad írtad fentebb, hogy "abban marhára nem látom mi lehet vicces"... Teljesen szubjektív, mint pl. szegény tolószékes évfolyamtársamnak az, hogy neki féláron adják a hosszúnadrágot, mert csak térdtől felfelé kell megvennie.

Ez a fölényeskedés meg nem szükséges az anyázós poénra, nem kell személyeskedésbe belemenni, finoman utalgatva arra, hogy egy unintelligens tahó vagyok, aki a saját anyja kurvázásán és nők verésén nevet, mert nem erről van szó. Szituációs poén, nem rendszeres, van pl, hogy nem értünk egyet bizonyos dolgokban az öcskössel egy vita során, ilyenkor, amikor mindkettőnk oldala helytálló és védhető, de nem jutunk dűlőre, mert máshogy látjuk a dolgokat, ekkor szokott előjönni egy-egy anyázás, és igenis vicces, mint ahogy a fentebb említett szar nap után "ha lebasz az asszony, basszál le neki te is egyet" poén is. Nekem. Nekünk. Sokaknak. Biztosan neked is vannak olyan poénjaid a barátaiddal, barátnőddel, családdal, stb., ami kizárólag nektek vicces, mert más vagy nem érti, vagy nem volt ott adott helyzetben ahol humoros volt, és lehet, hogy mindenki más furcsán fürkésző tekintettel nézne rád/rátok, hogy "ezeknek a gyökereknek hogy lehet ez vicces...?". Nem, nem gyökereztelek le sem téged, sem a családodat, mielőtt ez is félreértés tárgya lenne, potenciális példát mondtam csupán.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 22., kedd 11:23

Realista24 írta: Hallgassatok Ricky Gervaist...nala nincs tabu, ha poenrol van szo, de olyan szinten nincs, hogy beszarsz.
Egy kedves baratom ajanlotta nem is olyan regen. Na ha van valaki, akitol kiakad a mutato, az o :lol: viszont zsenialis.
A golden globe dijatadok tole eleg utosek :kalapos:
De van par oras specialje is, ahol a vallas, hutler es hasonlo finomsagok a tema, legutobb asszem ebbe a woke szarba szallt bele.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 22., kedd 11:22

Semmi torz nincsen benne, pontosan így működik. Skót viccek, cigány viccek, székely viccek, fekete humor. Minden zsidó kapzsi? Nem, mégis viccelünk vele. Minden szőke nő ostoba? Nem, mégis viccelünk vele.
Mikor nevettél utoljára egy skót viccen? És nem azért mert píszí, hanem azért mert egyszerűen ez idejétmúlt humor, sokkal frappánsabban is lehet ma már poénkodni mint a 90-es évek Móricka lapjaiban. Nem a téma, hanem a módszer amiről beszélek, egy ilyen mondat amit itt felhoztál abban marhára nem látom mi lehet vicces, egy Ricky Gervais féle szösszenet csak hogy a lenti példára ráerősítsek, durva témákban is tud vicces lenni.
Kurva az anyám? Nem. Szar poén? Szörnyen, de kibaszott vicces, ahogy egymással szemben ülve, baltaarccal anyázunk egymásnak öcsémmel, majd utána sírva nevetünk ezen az ostoba, tahó poénon.
Ezzel meg már reakció szintjén se nagyon nemtudok mit kezdeni, ha nálatok ez a poén szintje, amin sírva nevettek, akkor maximálisan elhiszem hogy neked a verd az asszonyt is humoros.

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 11:16

Tjacks írta:
negan írta:

:-* :sziv:
Kurva anyád! :mrgreen:

Közben megérkeztek a hópihék ahogy figyelem a like-dislike arányt :coffee:
Elkezdhetsz Lucille-l melegíteni, adjál nekik :mrgreen:
Lefelé mutató nyilakkal nem tudok mit kezdeni, érvek meg nincsenek, pedig “Lucille… she … is … thirsty… she’s a vampire bat!” :kalapos:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 22., kedd 10:57

negan írta:
ateeemadrid írta:

Hasonló kategória Louis CK. Zseni mind2.

Negan meg egy topg. :D

Elkezdhetsz Lucille-l melegíteni, adjál nekik :mrgreen:

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 10:51

ateeemadrid írta:
Realista24 írta: Hallgassatok Ricky Gervaist...nala nincs tabu, ha poenrol van szo, de olyan szinten nincs, hogy beszarsz.
Egy kedves baratom ajanlotta nem is olyan regen. Na ha van valaki, akitol kiakad a mutato, az o :lol: viszont zsenialis.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. november 22., kedd 10:40

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 10:11

Faust írta:
negan írta:

Igen, downgyűlölő fogyatékosfóbiás fasiszta vagyok :lol:
Es orbanista/trumpista. Szegyelld magad.
Sajnálom, nem szeretem a saját anyámat sem, mit vársz egy ilyentől?

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 10:11

Imádom a tagot, élő példája annak, hogy mindenből lehet humort csinálni, anélkül, hogy megbántanál másokat, mert mindenkit oszt, és valószínűleg nem gyűlöl mindenkit…. Aki meg bántva, sértve érzi magát, az … khm … snowflake.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 22., kedd 10:09

negan írta:
Faust írta: Náci vagy!

:mrgreen:

:salute:
Es orbanista/trumpista. Szegyelld magad.

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2022. november 22., kedd 10:08

Faust írta: Náci vagy!

:mrgreen:

:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 22., kedd 10:07

Hallgassatok Ricky Gervaist...nala nincs tabu, ha poenrol van szo, de olyan szinten nincs, hogy beszarsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: