Sorozatok, TV műsorok
-
Re: Sorozatok, TV műsorok
Kitalált szereplőknél szerintem sem probléma ez. Történelmi személyeknél viszont már más a helyzet.
- P. Krisz
A Harry Potter színdarabban Hermione fekete volt és J.K. kiállt a döntés mellett.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ha jól tudom Rowling egyébként is csak nőjogi aktivista, nincs baja a kisebbségekkel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Mondjuk Dumbledore Rowling szerint is meleg, szóval ez egy fail példa volt'shutterisland írta: fekete raszta hagrid, meleg dumbledore, egy transz dobby es meg is vagyunk.

- P. Krisz
Ő eddig is meleg volt.meleg dumbledore
Még melegebbet csinálnak belőle ?

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
fekete raszta hagrid, meleg dumbledore, egy transz dobby es meg is vagyunk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ketlem hogy JKR barmi ilyen faszsagot engedne mint producer.
Plusz az hogy weasley pl voros haju eleg sokszor visszajon a storyban meg egyeb jellegzetes dolgok.
Maximum egy Neger Hermionet kinezek beloluk de ennyi.
Plusz az hogy weasley pl voros haju eleg sokszor visszajon a storyban meg egyeb jellegzetes dolgok.
Maximum egy Neger Hermionet kinezek beloluk de ennyi.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A Minecraft film előzetesében látható idősebb hölgy szerintem megfelelne.dzsi91 írta:Hermione szerepében amúgy is jól mutatna egy 100 kilós néger kisfiú.nzooli93 írta: "Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasly szerepére olyan gyerekek jelentkezését várják az Egyesült Királyságból ér Írországból, akiknek az életkora 2025 áprilisában 9 és 11 év közé esik. A felhívásnak azonban nem ez a legérdekesebb része, hanem az apró betűs szakasz a szöveg végén, amely világossá teszi hogy minden szerepre bőrszíntől, nemi identitástól, satöbbitől függetlenül lehet jelentkezni, hacsak ennek az ellenkezőjét külön nem jelzik, mivel az alkotók elkötelezettek az inkluzivitás és a diverzitás mellett."
Mondjuk szerintem ez a woke lobby kivédésére van, Rowling ugye nagyon ellenzi ezeket, es itt fo producer lesz,meglepodnek ha a könyvben reszletesen leirt karakter jellemektol elternenek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hermione szerepében amúgy is jól mutatna egy 100 kilós néger kisfiú.nzooli93 írta: "Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasly szerepére olyan gyerekek jelentkezését várják az Egyesült Királyságból ér Írországból, akiknek az életkora 2025 áprilisában 9 és 11 év közé esik. A felhívásnak azonban nem ez a legérdekesebb része, hanem az apró betűs szakasz a szöveg végén, amely világossá teszi hogy minden szerepre bőrszíntől, nemi identitástól, satöbbitől függetlenül lehet jelentkezni, hacsak ennek az ellenkezőjét külön nem jelzik, mivel az alkotók elkötelezettek az inkluzivitás és a diverzitás mellett."
Mondjuk szerintem ez a woke lobby kivédésére van, Rowling ugye nagyon ellenzi ezeket, es itt fo producer lesz,meglepodnek ha a könyvben reszletesen leirt karakter jellemektol elternenek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
"Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasly szerepére olyan gyerekek jelentkezését várják az Egyesült Királyságból ér Írországból, akiknek az életkora 2025 áprilisában 9 és 11 év közé esik. A felhívásnak azonban nem ez a legérdekesebb része, hanem az apró betűs szakasz a szöveg végén, amely világossá teszi hogy minden szerepre bőrszíntől, nemi identitástól, satöbbitől függetlenül lehet jelentkezni, hacsak ennek az ellenkezőjét külön nem jelzik, mivel az alkotók elkötelezettek az inkluzivitás és a diverzitás mellett."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story
ennél sokkal jobb sztorit is választhattak volna, van egy pár sorozatgyilkos még akiről lehetett volna fasza sorit csinálni. ebben a sztoriban max 1 film van.
ennél sokkal jobb sztorit is választhattak volna, van egy pár sorozatgyilkos még akiről lehetett volna fasza sorit csinálni. ebben a sztoriban max 1 film van.

Azt hiszem 5 rész ment most le, de muszáj abba hagynom, mert 3szor elaludtam

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Utolso 3-4 resz szerintem felhuzza. Vagyis jobb lesz, mint az elejen szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
En neztem vagy 5reszt eleg is volt. Sztem ez az anime nem all jol a terminator feelingnek plusz ez az uj szál a robotokkal olyan blöh
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azok mondjuk pont a szajhuzos pillanatok.Faust írta:Ugyanarrol beszelsz, aki nem tud elkapni egy folyoson 3 fegyvertelen kisgyereket?Remy írta: TERMINATOR - ZERO: A gonosz Terminator pedig olykor-olykor képes megidézni az első filmben lévő horrorisztikus gépet, ami elől nincs menekvés.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ugyanarrol beszelsz, aki nem tud elkapni egy folyoson 3 fegyvertelen kisgyereket?Remy írta: TERMINATOR - ZERO: A gonosz Terminator pedig olykor-olykor képes megidézni az első filmben lévő horrorisztikus gépet, ami elől nincs menekvés.

A felenel tartok, lehet nem folytatom, szerintem iszonyatosan gyenge kozepszer/szar az egesz, 1-2 jo pillanattal. Ha nem anime kontosben lenne talalva, meg gyengebb lenne. A netflix filteres neger japan meg valami egeszen zsenialis, nyomorult szar egy ceg ez.

- Remy
- Kapcsolat:
TERMINATOR - ZERO: Egy jó ideje haldokló franchise kapott egy kisebb fajta adrenalin injekciót a Netflixtől. A hatása azonnali lett, a kérdés már csak az, hogy mennyire lesz maradandó...
Ugyanis a Terminator - Vég kapujábannak vannak nagyon jó elemei. A filozófiai része (ami meglepően nagy részét teszi ki a sztorinak) kifejezetten működik. A látvány néhol igencsak brutális, a gore része nagyon rendben van. A gonosz Terminator pedig olykor-olykor képes megidézni az első filmben lévő horrorisztikus gépet, ami elől nincs menekvés. Megvan a parafaktora, jó a zene mellé (Elbírtam volna viselni többet az eredeti dallamokból), hatásos az egész megjelenése.
Ugyanakkor... rém felejthető a legtöbb karakter, vannak igencsak szájhúzós akciójelenetei, a macska-egér harc képes leülni, a japán világ pedig kifejezetten rosszul állt az egésznek. Színtelen, szagtalan, túl steril a látvány, ennek mocskosabbnak (hiába Japán), fém ízűbbnek kellett volna lennie. Nagyon hiányzik egy retro anime-filter az egészről, hogy úgy nézzen ki, mint például a Ghost in the Shell, ha már úgyis a Production I.G-nek köszönhetjük ezt az animét is.
Összességében nincs ezzel nagy baj. Jó, hogy létezik, kapott egy másfajta megközelítést a Terminator-sztori, de talán nem szólt akkorát, amekkorát szólhatott volna.
Ugyanis a Terminator - Vég kapujábannak vannak nagyon jó elemei. A filozófiai része (ami meglepően nagy részét teszi ki a sztorinak) kifejezetten működik. A látvány néhol igencsak brutális, a gore része nagyon rendben van. A gonosz Terminator pedig olykor-olykor képes megidézni az első filmben lévő horrorisztikus gépet, ami elől nincs menekvés. Megvan a parafaktora, jó a zene mellé (Elbírtam volna viselni többet az eredeti dallamokból), hatásos az egész megjelenése.
Ugyanakkor... rém felejthető a legtöbb karakter, vannak igencsak szájhúzós akciójelenetei, a macska-egér harc képes leülni, a japán világ pedig kifejezetten rosszul állt az egésznek. Színtelen, szagtalan, túl steril a látvány, ennek mocskosabbnak (hiába Japán), fém ízűbbnek kellett volna lennie. Nagyon hiányzik egy retro anime-filter az egészről, hogy úgy nézzen ki, mint például a Ghost in the Shell, ha már úgyis a Production I.G-nek köszönhetjük ezt az animét is.
Összességében nincs ezzel nagy baj. Jó, hogy létezik, kapott egy másfajta megközelítést a Terminator-sztori, de talán nem szólt akkorát, amekkorát szólhatott volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A Szilmarilok egészen a teremtéstől a harmadkorig tart, a könyv 4. Fejezete szól a masodkorrol, amiről a sorozat ishalamadrid írta:Ismerem őket, nagyon jó munkát végeznek, de pl. az idóvonalas videójukban is voltak spoilerek, így nem nagyon merek többet megnézni. Azért köszönöm.realbeckham írta: Zöld sárkány podcast yton.
Ott találsz a temaval kapcsolatban magyarázatot. Lore rol, mi a kitaláció es mi irodalom. Jogokról. Kritikarol, evad kibeszélokrol.
Szóval ha utána akarsz olvasni akkor a Szilmarilok alap, utána jöhet a sorozat

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ismerem őket, nagyon jó munkát végeznek, de pl. az idóvonalas videójukban is voltak spoilerek, így nem nagyon merek többet megnézni. Azért köszönöm.realbeckham írta: Zöld sárkány podcast yton.
Ott találsz a temaval kapcsolatban magyarázatot. Lore rol, mi a kitaláció es mi irodalom. Jogokról. Kritikarol, evad kibeszélokrol.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”