Arra utal, hogy Perez nem folyt bele a dolgokba Olmo és Victor regisztraciójakor a Szuperliga miatt. Mondjuk ezt úgy interpretálni, hogy Perez miatt játszhat Olmo, szokásos Tebas.Faust írta:En ezt a mondatot nem tudom ertelmezni.Pad'em írta:
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."![]()

Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
En ezt a mondatot nem tudom ertelmezni.Pad'em írta:
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."

Alighanem egyebkent klubszimpatia nelkul is ki lehet jelenteni, hogy Tebas egy ocska gyoker, egyszeruen nem szabad elengedni ezt a bajnoksagot amig nem egyertelmu. Rohadjanak meg.
- ateeemadrid
Mé?If Barça were found guilty we would not be able to relegate them.
Az ég világon semmivel nem jobb, amit ők csinálnak, mint amit mi, de előadják mekkora szabadságharcosok és el is hiszik...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tebas ugyanolyan nevetséges mint azok a klubok akik beleallatak a Realba és a liga mellett voltak a bírókat illetően. Azóta pedig megállás nélkül sírnak a közösségi oldalakon meg hivatalos közleményeket adnak ki sorra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Javier Tebas: "We believe that there are indications and evidence to condemn Barcelona for sporting corruption due to the Negreira case. If Barça were found guilty we would not be able to relegate them."
"Real Madrid is a club that cries all the time. About last weekend, about the next weekend and blames everything on a conspiracy. I know many Madrid fans who don’t agree with the club’s stance."
"We’ve had a lot of refereeing controversy in recent weeks, but no solutions are being sought at the federation level. RMTV and Real Madrid fuel the controversy, creating a false narrative and questioning everything in football."
"We want to change the refereeing system. If you survey other clubs, they will say that Madrid and Barça benefit the most, but they don’t have a TV channel to say it. RMTV is the only media pushing this narrative."
"I can’t imagine La Liga without Real Madrid, it’s impossible. Florentino is stubborn and tenacious, he never loses."
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."
"Real Madrid is a club that cries all the time. About last weekend, about the next weekend and blames everything on a conspiracy. I know many Madrid fans who don’t agree with the club’s stance."
"We’ve had a lot of refereeing controversy in recent weeks, but no solutions are being sought at the federation level. RMTV and Real Madrid fuel the controversy, creating a false narrative and questioning everything in football."
"We want to change the refereeing system. If you survey other clubs, they will say that Madrid and Barça benefit the most, but they don’t have a TV channel to say it. RMTV is the only media pushing this narrative."
"I can’t imagine La Liga without Real Madrid, it’s impossible. Florentino is stubborn and tenacious, he never loses."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
2006-07-ben így lettünk bajnokok, pontegyenlőség, a Barcának sokkal jobb GK, viszont az otthoni Clasicót nyertük, idegenben X.dzsi91 írta:Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint őkLosMerengues írta:
Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.![]()
0-4-es el classico utan ugyanaz a helyzet.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint őkLosMerengues írta:Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Remélem szépen szól majd a Bernabeuban holnap a Corrupción en la Federación induló.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Sandrot megtaposták 1-0nál de ugye itt nincs semmi. mi meccsek óta szopjuk az ilyenért a tiziket. a gólt is olyan lövi aki nem is játszhatna. majd április végén beböfögnek valamit addig meg köszönték szépen. hányadék ez a szar
Szóval meg kell csapni őket 5-0ra...LosMerengues írta:Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.

-
Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
Igen, ez a baj.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
Jó lenne a Barca elleni meccsre vhogy pontelőnyben menni, akár eggyel is.
- Pad'em
Érdekes az az ügy is milyen szépen elhalkult. Valahogy senki nem tajtékzik. Most is egy olyan játékos lött gólt akinek játszania se lenne szabad a liga szerint.ferni írta: Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
Félelmetes ez a szint.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.
Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Az elmúlt 3 meccsünk után ezt kijelenteniLosMerengues írta:Lehet most bátor leszek, de én ki merem jelenteni, hogy nincs olyan bíró, aki ezt elvette volna bármelyik csapattól, még akár tőlünk sem.ferni írta: https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
https://i.ibb.co/wF1KmypB/Gka-7j5-Xc-AAKRc-S.jpg
Pedri leshelyzeten áll és mellette lövi el a labdát Olmo.
Van esély, hogy zavarta a kapust.![]()
![]()
Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet![]()
Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt![]()
Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()

-
Lehet most bátor leszek, de én ki merem jelenteni, hogy nincs olyan bíró, aki ezt elvette volna bármelyik csapattól, még akár tőlünk sem.ferni írta: https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
Van esély, hogy zavarta a kapust.![]()
![]()
Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet![]()
Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt![]()
Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
Azt gondolhattuk innentől kezdve pláne semmilyen kétes szitut nem fognak ellenük fújni, erre nagy pénzeket mernék rakni ha lenne.
https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
Van esély, hogy zavarta a kapust.
Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet
Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt
Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...
Van esély, hogy zavarta a kapust.

Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet

Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt

Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. február 22., szombat 22:51-kor.