Jesé Rodriguez - 20
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Jesé Rodriguez - 20
Ezt a fiataembert nem érdekli hogy mit mondanak róla....teszi a dolgát,látszik rajta hogy a foci tölti ki az életét.A tehetséghez szorgalom és akarat párosul,és ez,ami miatt majdan klasszis lehet...Így,ilyen mentalitással lehet valaki nagy futballista.Önbizalom,szorgalom,sose megelégedni magammal,fejlődni és fejlődni...ez a siker alapja.Nem beszélve a tehetségről...ami önmagában nem elég,és Jesé ezt tudja is.Tudatosan építi fel magát,és ha ezt így folytatja,meg is lesz az eredmény.Engem Ronaldora emlékeztet.Ha egyszer Cé innen visszavonul,nem fogok aggódni hogy betöltetlen marad a posztja,ha a spanyol ilyen töretlenül fejlődik tovább....
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elég durva, hogy Jesének ugyanannyi gólja és gólpassza van a bajnokságban, mint Di Mariának.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csak így tovább!
Valószínűleg nem komoly a dolog, valami olyasmit mondott a meccs után, hogy szerinte egy erős görcs volt csak, már jobban is érzi magát, de majd az orvosok megmondják a tutit.

Valószínűleg nem komoly a dolog, valami olyasmit mondott a meccs után, hogy szerinte egy erős görcs volt csak, már jobban is érzi magát, de majd az orvosok megmondják a tutit.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi van ezzel a gyerekkel? Nagyon megtáltosodott
Nagyon nagyon szorítok neki,hogy továbbra is így éljen a lehetőségekkel és továbbra is így fejlődjön,hogy végül újra lehessen egy saját nevelésű játékosunk,aki megállja a helyét a kezdőben! Folytassad Jesé,bízunk benned!

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon örülök neki, hogy él a lehetőségekkel amiket kap. Remélem nem komoly a sérülése.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem hirtelen azt se tudták jobbra agy balra, Carvajal meg ment fél úton jött rá biztos hogy jajj Benzema lőtte a gólt..áh már nem fordulok visszaCsabi írta:megnézve a tegnapi gólpassza utáni ünneplést elég érdekes dolgokat lehet azért tapasztalni. a gól után egyből elindult balra ünnepelni, benzema jobbra. marcelo és ramos jesé után szaladt, bale benzema után. de ami érdekes, hogy carvajal konkrétan elfutott benzema mellett hogy jesét menjen ünnepelni. azért ilyet ritkán lehet látni, a gólszerzőt szokták ünnepelni, még akkor is ha nem szerez nagy gólt.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért ilyet ritkán lehet látni, a gólszerzőt szokták ünnepelni, még akkor is ha nem szerez nagy gólt.

érdekes, csak ennyi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Modric is ment Karim után, na de mire akarsz ezzel célozni?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megnézve a tegnapi gólpassza utáni ünneplést elég érdekes dolgokat lehet azért tapasztalni. a gól után egyből elindult balra ünnepelni, benzema jobbra. marcelo és ramos jesé után szaladt, bale benzema után. de ami érdekes, hogy carvajal konkrétan elfutott benzema mellett hogy jesét menjen ünnepelni. azért ilyet ritkán lehet látni, a gólszerzőt szokták ünnepelni, még akkor is ha nem szerez nagy gólt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerencsére nem páva, csak ad magára... a lényeg viszont tény! Van mire épiteniBBeno írta:hát igen manapság ha valaki páwa akkor eladható szóval ezt illene nagyon kihasználnia Pereznek.

Páváknak azokat nevezik akik ropi alkatúak, beszartam gatyát hordanak, vagy atom szűk ilyen mustár szinű gatyákat + ilyen hihetetlen stilusú a hajuk... Szerencsére ő még nem tartozik oda, és remélem nem is fog...
SZERK.:Kicsit off, de itt a Páva Dal

https://www.youtube.com/watch?v=ThHAQ-c3xs0
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor már értem miért kell győzikét nézegetem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
hát igen manapság ha valaki páwa akkor eladható szóval ezt illene nagyon kihasználnia Pereznek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát szeret pózerkedni, úgyhogy be kell ajánlani valami jó nevű divatcégnek, aztán hajrá!revolver írta:amúgy ami még jó ebben a gyerekben, hogy eladható szerintem. rá lehetne építeni marketingstratégiát

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
na igen. nem csak jól és eredményesen játszik, de még az egyszer laikusnak is bejön, a tinilányok bugyija is foltosodik tőle. nagyon durván fel lehetne építeni, pár év alatt felzárkózhatna marketingben a top5-be, ha a pályán is úgy teljesít.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
amúgy ami még jó ebben a gyerekben, hogy eladható szerintem. rá lehetne építeni marketingstratégiát
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Igazából lassan ott tartok, hogy fölösleges lenne venni csatárt... Itt ez a srác aki minden meccsen tol vagy egy gólpaszt vagy egy gólt. Meccseket dönt el 20!!!!!! évesen a Real Madridban! Igazából nem tudom mi lenne az ésszerű, de, ha régen meghúztuk azt, hogy Raul ennyi idősen Real Madrid csatár volt (és nem is akármilyen csatár), akkor Ő miért ne lehetne!?
Inkább mint eltoszni 60-70-80-90 millát... Igazából biztos vagyok benne, hogy Zidane se fogja engedni, hogy távozzon, de még Ancelotti sem. Csak azt nem értem, hogy miért Isco cseréje, és miért nem Benzemáé. Annyira meg tudnék nézni egy olyan meccset amin elől CR-Jesé-Bale szaladgál mögöttük meg Isco-Modric-Alonso adogat

Inkább mint eltoszni 60-70-80-90 millát... Igazából biztos vagyok benne, hogy Zidane se fogja engedni, hogy távozzon, de még Ancelotti sem. Csak azt nem értem, hogy miért Isco cseréje, és miért nem Benzemáé. Annyira meg tudnék nézni egy olyan meccset amin elől CR-Jesé-Bale szaladgál mögöttük meg Isco-Modric-Alonso adogat

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jese Rodriguez Best Skills & Goals Ever HD Mai video Romotól.
Rohadt tehetséges srác, gyors, technikás és még az esze is meg van ellenben az argentin vetélytársával. Nagyon remélem azt, hogyha nem is alapember lesz, de ő lesz az első számú csere a támadó pozíciók bármelyikére.
Rohadt tehetséges srác, gyors, technikás és még az esze is meg van ellenben az argentin vetélytársával. Nagyon remélem azt, hogyha nem is alapember lesz, de ő lesz az első számú csere a támadó pozíciók bármelyikére.
bűn elpazarolni egy ilyen penge gyereket. kezdőbe vele. jönnek a gólok gólpasszok, lendületet visz a játékba padról mindig.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igaz,én sem erőltetném. Én fel is tolnám oda iscot.nem feltétlenül baj az sem, hogy köztük nincs klasszikus befejező
---------Vidal-------Alonso------Modric
--------------------Isco
Bale--------------------------------CR
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.