Ja ertem.BlancoMark írta:Nem pont erre gondoltam, hanem ismerosok mondtak, hogy ha (foleg eszaki tipusu) no vagy, akkor szamithatsz sok bamulasra, keretlen kommunikaciora, rosszabb esetben kovetesre.Caraway írta:
Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?![]()
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.
Nekem ferfikent csak a lehuzasra kellett figyelnem.![]()
OFF
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: OFF
- BlancoMark
Nem pont erre gondoltam, hanem ismerosok mondtak, hogy ha (foleg eszaki tipusu) no vagy, akkor szamithatsz sok bamulasra, keretlen kommunikaciora, rosszabb esetben kovetesre.Caraway írta:Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?BlancoMark írta: Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.![]()
![]()
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.
Nekem ferfikent csak a lehuzasra kellett figyelnem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en az asszonnyal megyek + raadasul a kormany oldala szerint brit allampolgarok ellen elkovetett terrorcselekmenyek kockazata magas, szoval jo buli lesz.
- BlancoMark
Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az tok jo. Marokkoval mar szemezek egy ideje. Tetszik is, szoval majd irj beszamolot, miutan megvolt.'shutterisland írta:marokko, most lesz eloszor, hogy elhagyom europat.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e marvalami.
nyilvan nem a legcivilizaltabb orszag, de a hotel patent, az osszes activity getyourguide-n foglalva, a konyhat szeretem, a nap sutni fog.
meglatjuk![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
marokko, most lesz eloszor, hogy elhagyom europat.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
nyilvan nem a legcivilizaltabb orszag, de a hotel patent, az osszes activity getyourguide-n foglalva, a konyhat szeretem, a nap sutni fog.
meglatjuk
volt itt szo arrol, ki mit dolgozik, mennyit keres, ez alapjan a forum nagy resze abba a kategoriaba tartozik, aki siman megengedhet maganak evi 1 het nyaralast 1000-1500 eurokert.Yazid írta: Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
en mar egy Balcsinak is orulok nyaron ha ugy van...Yazid írta: Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
joabulicsak
Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Írj pü-t, ha valahol van releváns tapasztalatom, az New York.nokedli írta:
En New York-i ut tervezesenel vagyok. Hasonlo okok miatt inkabb eltoltam 1 evvel es megszallok kulturaltabb korulmenyek kozott.
Ugyanitt tapasztalatokat,tanacsokat elfogadok.
Atlag utazo szintjet hoznam: 5-6 nap,aterezni a hangulatat a varosnak,felmenni 1-2 magas epuletre, malacca enni magam gusztustalan hamburgerekkel es sarki hot doggal. Csak a szokasos kelet europai utazo lennek. Muzeum,beulos etterem kevesbe vonz.
Szállás, környékek, kajáldák, bármiben tudok segíteni, konkrét ajánlásokkal.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Poznan a múlt héten, bár konferencia miatt.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
Városnézésre sok idő nem volt, este 6-fél8-ig voltak az előadások, szóval csak a főteret és környékét tudtuk megnézni, vacsik/sörözések, kellemes volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
en a ketto kozott szoktam lavirozni, az jott be leginkabb.
hotel az mindig all inclusive, reggelit megutjuk ott, aztan valami 4 vagy max 5 oras progi, ebedre visszaerunk, chill, pool, aztan vacsora es vagy egy seta valahol ha nincs valami erdekes esti musor (buvesz show, tancosok, etc) a hotelben.
az egesz hetes lazitast unalmasnak tartom, az allando porgest es reggeltol estig turistaskodas 30k+ lepesszammal 30 folkban meg annyira lefaraszt, hogy hazaerkezes utan meg kell szabad nap otthon, mielott visszamegyek melozni.
hotel az mindig all inclusive, reggelit megutjuk ott, aztan valami 4 vagy max 5 oras progi, ebedre visszaerunk, chill, pool, aztan vacsora es vagy egy seta valahol ha nincs valami erdekes esti musor (buvesz show, tancosok, etc) a hotelben.
az egesz hetes lazitast unalmasnak tartom, az allando porgest es reggeltol estig turistaskodas 30k+ lepesszammal 30 folkban meg annyira lefaraszt, hogy hazaerkezes utan meg kell szabad nap otthon, mielott visszamegyek melozni.
- Remy
- Kapcsolat:
Persze, mind mind szubjektiv dontes. Szerencsere mindenki tud is donteni sajat belatasa szerint, mert megvannak a lehetosegek mindket oldalra is.
Haverom is, naszut, Mauritius. 2 hetig fekudt sorrel a parton. 1 napot voltak szervezett programon.
kis tulzassal egy forintot nem adtam volna egy ilyenert. Plane nem annyit, amennyibe fajt nekik. De pont ez a lenyeg. Ha neki jo volt, akkor megerte.
Haverom is, naszut, Mauritius. 2 hetig fekudt sorrel a parton. 1 napot voltak szervezett programon.
kis tulzassal egy forintot nem adtam volna egy ilyenert. Plane nem annyit, amennyibe fajt nekik. De pont ez a lenyeg. Ha neki jo volt, akkor megerte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennek is megvan a hattere sok esetben.'shutterisland írta:ez a minoseg vs mennyiseg kerdese.Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
En az alapjan hozok dontest, hogy legyen egy szamomra elfogadhato szallas, elfogadhato helyen. Aztan inkabb a helybol, kulturabol, emberekbol lassak tobbet. Tehat a kulonbozetet amit kifizetnek egy kenyelmesebb, jobb szallasra, azt atcsoportositom egy masik utazasra.
a masik veglet, mikor valaki egy orszagba, kifizet mondjuk 3000 eurot 8 napra egy all inclusive hotelbe, 90%-ban a pool mellett sorozik amig az asszony napozik es a gyerekek lubickolnak, este tancikalnak a pool mellett a discoban es az orszagbol es kulturabol szinte semmit sem latnak.
ismerek par ilyet, foleg angolok.![]()
En is ismerek tobb ilyet. Egyszeruen semmit nem akarnak csinalni 8 napig, mint lazitani, leszarni mindent, mert a mindennapok meg suruek, zurosek es rohanosak.
Valaki full unalomban van egesz evben, es nyom egy hosteles, hatizsakos, improvizativ turat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
ez a minoseg vs mennyiseg kerdese.Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
En az alapjan hozok dontest, hogy legyen egy szamomra elfogadhato szallas, elfogadhato helyen. Aztan inkabb a helybol, kulturabol, emberekbol lassak tobbet. Tehat a kulonbozetet amit kifizetnek egy kenyelmesebb, jobb szallasra, azt atcsoportositom egy masik utazasra.
a masik veglet, mikor valaki egy orszagba, kifizet mondjuk 3000 eurot 8 napra egy all inclusive hotelbe, 90%-ban a pool mellett sorozik amig az asszony napozik es a gyerekek lubickolnak, este tancikalnak a pool mellett a discoban es az orszagbol es kulturabol szinte semmit sem latnak.
ismerek par ilyet, foleg angolok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem ez pont olyan, mint mikor R24 kibassza innen meccsnapokon, gondolom valami fontos dolga volt, Remy-t meg elküldte a halál faszára.Caraway írta: Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?![]()
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem vagyunk osszenove csak mert egy par vagyunk.
o nem kapott szabit. Birta, de azert nem lett kedvence a hely tavalyrol, jott ez a lehetoseg h ennyibol kb kihozhato. Szoval mindenki ment a dolgara.
15 ev utan mar nyugodtan lehet ilyeneket csinalni.
15 ev utan mar nyugodtan lehet ilyeneket csinalni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?Remy írta: Mondjuk New Yorkban lehet en se jatszanam ezt be. Ott azert van esely, hogy nem csak kirabolnak.![]()
Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk New Yorkban lehet en se jatszanam ezt be. Ott azert van esely, hogy nem csak kirabolnak.
Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots