Egyre többször olvasom Ibrahimovic nevét velünk kapcsolatban. Állítólag nagyon szeretne Ancelotti-val dolgozni megint és 20 millió körüli összegért lehetne hozni. Ismerjük Ibra képességeit mindnyájan és tudjuk hogy zseniális csatár, de őszintén szólva nem tudom, hogy a jövendőbeli Real Madridba az ő játékstílusa mennyire illene be. Továbbra is tartom, hogy nekünk egy fullos Benzin kell.numberone1 írta:A profeta szoljon beloled Carvalho, CR maradjon meg 4-5 evig.Ricardo Carvalho: “Úgy gondolom, Coentrao el akar igazolni a Real Madridból. Megértem, mert a jövője szempontjából ez lenne számára a legjobb, ugyanakkor megvannak a képességei, hogy ott folytassa. Idén, amikor játszott szinte mindig jó munkát végzett. Szerintem van még hely számára a Madridban. Cristiano meg fogja újítani a szerződését. Ő egy tipikus győztes, mindig játszani és nyerni akar, ezért nincs kétségem afelől, hogy hol folytatja.”
Erzem, h most minden mas lesz...Ancelottival akar vissza terhet egy uj Bosque korszak is.![]()
CR, Modric, Benzema, a fiatal spanyolok, Varane, Ramos, Marcelo egy jo csapat es generacio van kialakuloba.
Meg 1 kozeppalyas kellene Illa mellett es nagyon erosek leszunk.
Meg tudom, hülyeség, de ahol Ibra van ott nincsen BL győzelem.