szerk.: alapbol amugy 25 dollar lett volna csak black friday van. Lehet szamit?
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 25., péntek 20:58
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 25., péntek 20:57
$7 sales tax egy 12 dollaros termeken? Egyetlen allamban sem haladja meg a 10%-ot.lestat írta:uh koszi. nagy kiraly vagy.Halfkey írta: Alapvetōen %os volt, de amikor kivezették az ingyenest, a posta kitalált ilyen sávokat.
https://www.posta.hu/static/internet/do ... szabas.pdf
kozben megtalaltam az aprobetus reszt. 16dollar shipping es 7 dollar taxes.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. november 25., péntek 20:55
Egyébként nem szűnt meg.Halfkey írta: Már hogy lenne vámmentes csaba? A 22 eur alattiak voltak azok, de tavaly nyáron ez is megszűnt. Lesz azon vám biza, van olyan értékesítő oldal ami intézi, és van ahol neked kell. Nekem nfl shop pl intézte (fel is számolja), de Packers pro shop nem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 25., péntek 20:46
Itt annyi szint van elképesztő
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 25., péntek 20:46
uh koszi. nagy kiraly vagy.Halfkey írta: Alapvetōen %os volt, de amikor kivezették az ingyenest, a posta kitalált ilyen sávokat.
https://www.posta.hu/static/internet/do ... szabas.pdf
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 25., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 25., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 25., péntek 20:23
csababarca írta:egyéb kötelességek alatt mit ír?lestat írta: Hulye kerdes lesz lehet sracok.
Baratnomnek rendelek ajandekot az Usabol.
összvissz 12 dollár ( kártyajáték)
Most fel van tüntetve hogy az egyéb kötelességek és adó miatt az plusz 24 dollár. Eddig nincs is gond.
adót mennyit tett rá?
egyébként vámmentesnek kell lennie, úgyhogy ennyi az annyi.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 25., péntek 20:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. november 25., péntek 20:16
egyéb kötelességek alatt mit ír?lestat írta: Hulye kerdes lesz lehet sracok.
Baratnomnek rendelek ajandekot az Usabol.
összvissz 12 dollár ( kártyajáték)
Most fel van tüntetve hogy az egyéb kötelességek és adó miatt az plusz 24 dollár. Eddig nincs is gond.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 25., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 23., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 23., szerda 10:46
Belgium mindig a top nemzetek közé volt sorolva fociban? Szerintem nem egy kategória a kettő.MVPP írta:Például ott van a FIFA ranglista második helyezett Belgium, ahol egy Lukaku az első, és semmivel nem jobb játékos, mint Giroud.Tjacks írta:
Újra alágyújtok a témának ( VB2022 topikból) : Ki az aki annyira utálja Remyt hogy folyamat downvote-ot kap tőle? Nem vagyok hópihe, sem sensitive vagy mi a bánat, de komolyan kérdezem hogy az idézet Remy posztban mi érdemelt downvote-ot?Miért nem tiltja le a pics*ba?
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. november 23., szerda 10:19
Például ott van a FIFA ranglista második helyezett Belgium, ahol egy Lukaku az első, és semmivel nem jobb játékos, mint Giroud.Tjacks írta:Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
Karimnak még így is lett volna esélye, ha nincs ez a sérülés...![]()
Újra alágyújtok a témának ( VB2022 topikból) : Ki az aki annyira utálja Remyt hogy folyamat downvote-ot kap tőle? Nem vagyok hópihe, sem sensitive vagy mi a bánat, de komolyan kérdezem hogy az idézet Remy posztban mi érdemelt downvote-ot?Miért nem tiltja le a pics*ba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 23., szerda 9:59
Szamomra ez pont egy olyan hsz lenne egyebkent, amire megy a minusz. Nem Remy szemelye ellen, hanem mert nem ertek vele egyet.Tjacks írta:Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 23., szerda 9:42
Általánosságban észrevehető hogy tökmindegy mit ír, megy a downvote. Ettől még nyugodtan fogok aludni, csupán meglepődöm a gondolkodás módon. Én pl. elég régóta nem néztem be f1 topikba, a max magömléshez + "hamika" alázáshoz nincs hangulatom( lehet azóta már nem téma ez), Remy + alexoxy kollégától néha kiborultam annoHalfkey írta: A felvezetés után azthittem van 15 downvote rajta és látom hogy van 1Az lehet Barcás, Karim hater vagy Giroud fan (:D) is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 23., szerda 9:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 23., szerda 9:31
Egyszerű, így nem látni.nmate írta: Amúgy meg, akit zavar, Stylebot chrome extension-be code menüpont alatt írja be ezt:
Kód:
div.mdr_forum_reactions.mdr_desktop_reaction { display: none; }
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 23., szerda 9:27
Es en?Tjacks írta:Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 23., szerda 9:20
Remy írta: Top válogatottak leggyengébb csúcstartója. Hasznos játékos, de engem is az éget ki, hogy nem egy felső polcos játékos tartja a csúcsot.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem