Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
valószínűleg neymar kérése volt alves.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Beleolvastam a Barca-Real topikba, és láttam, hogy valamelyik nap felmerült a PSG védelme. Nekem egy valami szúrná nagyon a szemem a PSG-drukkerek (van olyan egyáltalán Mo.-on?
... majd most lesz 1 pár
) helyében. Még pedig az, hogy odavittek a kezdőbe egy 34 éves a pályája csúcsát már elhagyó jobb bekket a kezdőbe. Oké, hogy támadásokban még mindig elég hasznos tud lenni, de könyörgöm, Aurier pár balhén kívül miért olyan nagy szálka a szemekben? Simán TOP-kategóra, én sosem láttam még gyengén játszani. Illetve Meunier sem egy elveszett gyerek, és ráadásul fiatal is. Nálam Alves leigazolása a logikátlanság határát súrolja. És ahogy írta valaki, T. Silva is erősen kifelé megy már a szakmából, minek kellett nekik még egy "őskövület" hátra? Aurierrel meg nagyon nagyot fog húzni, aki diszkont áron elviszi.
Egyébként valamelyik nap olvastam velük kapcsolatban, hogy Seriért bejelentkeztek, vele már tényleg brutál lenne az a középpálya- Így, hogy Matuidi/Motta alap kezdő, azért bele lehet kötni.

Egyébként valamelyik nap olvastam velük kapcsolatban, hogy Seriért bejelentkeztek, vele már tényleg brutál lenne az a középpálya- Így, hogy Matuidi/Motta alap kezdő, azért bele lehet kötni.
A menete majd kifinomodik. Viszont legalább helyes döntés született és ez a lényeg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mariano faszagyerek, remélem gólkirály lesz. Aztán 70 millióért megveszi vmi nagycsapat.

- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
sneijder -> ogc nice
hiszem hogy bappe itt lesz. kulonben oriasi visszaeses lenne elol. mariano es morata helyett egy gyenge mayoral.... edeskeves.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha nem jön Mbappé, akkor morci leszek hogy Marianot eladtuk.
Így is kezdek az lenne, kiszórtuk a problémás embereket (kivéve Bale) már csak el kéne hozni a faszagyereket.
Így is kezdek az lenne, kiszórtuk a problémás embereket (kivéve Bale) már csak el kéne hozni a faszagyereket.
Nem illik.
Megy hollandia-dania noi Eb donto, 30p utan 2-2, ha valaki akar egy jo meccset nezni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A Bild a jól értesült lap, nem? Mert most nézem, hogy szerintük Emre Mor kedden már orvosin lesz az Internél. Az szép lesz, ha őt is meg Dembelét is elpasszolják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az arab mondta a bemutatason.Donát írta:Mennyi? Hiteles a forrás?Realista24 írta:Sztem meg van ra. Azt is mondtak sokan korábban hogy a franciáknál nincs kivasarlasi ár, Neymarnak most megis van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mennyi? Hiteles a forrás?Realista24 írta:Sztem meg van ra. Azt is mondtak sokan korábban hogy a franciáknál nincs kivasarlasi ár, Neymarnak most megis van.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A Unitednak van Depayra visszavásárlási opciója, szóval a franciáknál is lehetséges.dannen írta:úgy ahogy írod, nincsen. franciában alapból illegális valamiért a visszavásárlási ha jól tudom.BBeno írta:asszem nincs. csak a kovi eladasbol a 40% a mienk. en erre emlekszem. termeszetesen oltari bakloves volt ha tenyleg ez az igazsag es nincs benne visszavasarlasi opcio.
de amúgy ha mi vennénk meg tőlük akkor mondjuk 50 milláért abból is jönne 40% vissza hozzánk?![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A PSG meccsről sikeresen lemaradtam, de a Monaco meccs jó volt az 5 góljával, hiányzott ez nekem is.tibi18 írta:Így van! Ma este 20:30tól Bayern - BVB; holnap délután Chelsea- Arsenal! Aztán kedden mi is nyomjuk végre! ;) hiányoznak már a meccsek..

Nem lehet mindenki James, hogy 1 hét alatt csak a mezekből megtérüljön az ára...Realista24 írta:Neymar mezbol csak 10ezer fogyott egy nap alatt Párizsban. Hogy lesz ebből 1,5 millio ket nap alatt?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem meg van ra. Azt is mondtak sokan korábban hogy a franciáknál nincs kivasarlasi ár, Neymarnak most megis van.dannen írta:úgy ahogy írod, nincsen. franciában alapból illegális valamiért a visszavásárlási ha jól tudom.BBeno írta:asszem nincs. csak a kovi eladasbol a 40% a mienk. en erre emlekszem. termeszetesen oltari bakloves volt ha tenyleg ez az igazsag es nincs benne visszavasarlasi opcio.
de amúgy ha mi vennénk meg tőlük akkor mondjuk 50 milláért abból is jönne 40% vissza hozzánk?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
asszem nincs. csak a kovi eladasbol a 40% a mienk. en erre emlekszem. termeszetesen oltari bakloves volt ha tenyleg ez az igazsag es nincs benne visszavasarlasi opcio.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Van visszavásárlási opciója a Realnak rá?
Az itt is látszott, hogy Mariano nem szarral gurigazok, remélem eredményes lesz egész évben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha nem jon Bappe, akkor igencsak gyengultunk a Mariano-Mayoral cserevel, foleg Morata eladasaval.