4-5 millió euró között lehet a vételár...de inkább az öthöz közelítve!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 8., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 6., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 6., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 6., vasárnap 22:21
Szépen összefoglaltad! Egyet is értek minden szavaddalBBarni írta: Igen viszont minőségi utánpótlás játékosokhoz jó edzők kellenek,itthon ilyenek pár kivétellel nincsenek, külföldről kellene hozni edzőket/vezetőket de ez egyrészt a kluboknak nagyon nagy pénz lenne másrészt szerintem az mlsz előbb robbantja fel a saját székházát mint sem külföldi edzőket hozzon az utánpótlásba ezzel gyakorlatilag beismerve a magyar up edzők csődjét(ugye Pisont?)
Ezért látok nagyobb esélyt a klubok javulására, nehéz külföldről minőségi játékosokat hozni de nem lehetetlen!(ahogy már több klubnak is rengetegszer sikerült) megtartani már nehezebb őket, de egy komolyabb pénzügyi háttérrel és/vagy egy kiugró nemzetközi sikerrel (EL csoportból való továbbjutás pld) nem lenne lehetetlen!Ez sem könnyű feladat de szerintem jóval könnyebb mint a válogatott helyzete...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 6., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 6., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 6., vasárnap 21:27
Ha továbbjutottak volna akkor +600 ezer eurót kaptak volna!A Vidi eddig is szép pénzt szerzett az Európa-ligában, ahol a selejtezőket is beleszámítva 2 millió eurót (561 millió forintot) focizott össze.
Igen viszont minőségi utánpótlás játékosokhoz jó edzők kellenek,itthon ilyenek pár kivétellel nincsenek, külföldről kellene hozni edzőket/vezetőket de ez egyrészt a kluboknak nagyon nagy pénz lenne másrészt szerintem az mlsz előbb robbantja fel a saját székházát mint sem külföldi edzőket hozzon az utánpótlásba ezzel gyakorlatilag beismerve a magyar up edzők csődjét(ugye Pisont?Ez így van! Csak míg minőségi játékosokat ki lehet nevelni olcsón is, addig az ilyeneket megtartani, megszerezni már csak komoly anyagiakkal lehet.
Az a pénz ami a mi focinkban van az nemzetközileg a nullát súrolja. Géci írta a Vidi nyereségét az ELből. Kerestek max 1 millió eurót, az a pénz semmi. Akikkel rivalizálnunk kellene a nemzetközi helyekért jóval több pénzre tesznek szert
Na várj csak még csak most kezdtek ötletelni a 6+5-ös szabályról...Ez az MLSZ szabály meg egy vicc. Attól mert erőltetjük a gyenge fiataljainkat nem lesznek jobbak
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 6., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 6., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 6., vasárnap 21:05
Ez így van! Csak míg minőségi játékosokat ki lehet nevelni olcsón is, addig az ilyeneket megtartani, megszerezni már csak komoly anyagiakkal lehet.BBarni írta:Én (is) úgy látom, hogy pont fordítva, a válogatott javulása az utánpótlástól függ!Vezetők,edzők stb..na most itt akkora javulásnak kellene lennie, hogy max 10-15 év mire valamennyire sikere lehet!A klubok viszont nem függenek ennyire az utánpótlástól hiszen max kevesebb pénzt kapnak az mlsz-től illetve csak 4 saját nevelést kell összeszedni valahogy nemzetközi porondra...Komolyabb pénzügyi háttérrel és komoly szakmai munkával egy klubcsapat hamarabb fog sikereket elérni mint a válogatott!Klubszinten nem leszünk jobbak. Válogatotton lehetne csak javítani
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 6., vasárnap 20:49
Én (is) úgy látom, hogy pont fordítva, a válogatott javulása az utánpótlástól függ!Vezetők,edzők stb..na most itt akkora javulásnak kellene lennie, hogy max 10-15 év mire valamennyire sikere lehet!A klubok viszont nem függenek ennyire az utánpótlástól hiszen max kevesebb pénzt kapnak az mlsz-től illetve csak 4 saját nevelést kell összeszedni valahogy nemzetközi porondra...Komolyabb pénzügyi háttérrel és komoly szakmai munkával egy klubcsapat hamarabb fog sikereket elérni mint a válogatott!Klubszinten nem leszünk jobbak. Válogatotton lehetne csak javítani
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 6., vasárnap 20:41
Szerintem meg pont fordítva. Egy értelmes edzővel, normális csapatépítéssel az euroligában, lehet pénzt keresni, mint pár éve a Vidi. Ha Loki is normálisan csinálná a dolgokat, és nem egy Kondással kínlódna évekig, akkor ott is lehetne elvárás akár egy BL főtábla. Még akkor is, ha ott rommá veri őket mindenki, de egy esetleges x-el is olyan pénzeket keresnének mint 5 bajnoki címmel... Az a pénz, nem az, hogy évente bajnokok vagyunk, az első rossz selejtezős meccsen meg kizùgunk az európai kupákból ahol meg lehet szakítani a nagy lóvét, meg komolyabb pénzt csinálni 1-2 játékosból. Ùgy ahogy van szar az egész struktùra. Jelenleg a fradinál látok hajlamot, és szurkolok is nekik, pedig nem vagyok fradista, sőtt a nagyapám ős dózsás. Elvileg azért lett a család beceneve a Géci...wxyz írta:Dehogy lenne jobb, pár értékelhető külföldi edző nem fog megváltoztatni semmit
Klubszinten nem leszünk jobbak. Válogatotton lehetne csak javítani
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 6., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 6., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 6., vasárnap 6:39
hát azzal nemrm222 írta:magyar focival nem lehet beégni!!!
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. július 5., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 5., szombat 23:10
Akkor nem szóltam.rm222 írta:kb már 10 éve így van.@Sonny írta:Azt figyeltétek,hogy Loki gólok után a stadionban megy a Bayern majmolás?
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. július 5., szombat 23:01
kb már 10 éve így van.@Sonny írta:Azt figyeltétek,hogy Loki gólok után a stadionban megy a Bayern majmolás?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 5., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 21:38
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem