Dehát a ronda nők a szar idő meg a középszerű csapat jó neki akkor, pont olyan feje is van mondjuk.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 23., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 23., hétfő 12:59
Az hagyjan, de aki atvette, akkor meg hulyebbenCaraway írta:Kicsit javitok a mondandodon. 2024-ig szol most neki, es ezt hosszabbitanak meg, csak Orstein eleg hulyen fogalmazott.Realista24 írta: Kane kesz meghosszabbitani a szerzodeset a Tottenham 2024-ig, ott akar sikeres lenni.
O tudja.![]()
Amugy hulye lenne maradni, foleg ha nem lesz meg a BL(nem mintha barmi eselyuk lenne megnyerni), igy csak egy Totti szeru palyafutasa lesz klubcsapat szinten.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 23., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. január 23., hétfő 12:50
Kicsit javitok a mondandodon. 2024-ig szol most neki, es ezt hosszabbitanak meg, csak Orstein eleg hulyen fogalmazott.Realista24 írta: Kane kesz meghosszabbitani a szerzodeset a Tottenham 2024-ig, ott akar sikeres lenni.
O tudja.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 23., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. január 23., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 23., hétfő 11:59
Márhogy eladja a tottenhamet, Levy, egy arabnak?nzooli93 írta: Kane esetében nem lehet az a háttérben, hogy voltak pletykak arab tulajdonosrol,es ez miatt marad, mert tud valamit már?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. január 23., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. január 23., hétfő 11:46
jó lenne úgy nevelni a következő bíró generációt, hogy ne öljék meg a focit.Babinho írta: Jó meccs megint ez az arsenal mu.
Sokkal inkább van itt tiszta foci mint a la ligában, jó nézni egyszerűen. Kíváncsi leszek a mi esti rangadónkra megint este, az idegbeteg baszk öntudattal, majd hogy bírkózik meg a bíró meg vinicius, hogy mennyi lesz a tiszta játékidő
Ödegaard játékát meg nekem élmény nézni, én elhiszem hogy egylábas meg arrogáns meg nem tudom miket aggatott rá ez a fórum, de nagy intelligenciával iŕanyítja az agyusokat.
Megértem a real és a norvég érveit is, hogy szakítás lett, de örömmel nézem legalább itt, jó focista ő, nem is kicsit.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 23., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 23., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 23., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. január 22., vasárnap 19:33
Hát sok debil aki "fakupás makizenálozik" nonstop..Anthony írta:Richarlison, az valóban egy nimand, láttam nemrég valami statisztikát róla, 0 gól, 0 minden, és még pökhendi isRemy írta: Gyerekek, ez az Anthony... ha van nulla játékos Richarlison mellett, top team kezdőjében.100 millió.
![]()
![]()
Shutter: szerinted ki a bánat szurkol az MU-nak a City -n kívül?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 22., vasárnap 19:25
Richarlison, az valóban egy nimand, láttam nemrég valami statisztikát róla, 0 gól, 0 minden, és még pökhendi isRemy írta: Gyerekek, ez az Anthony... ha van nulla játékos Richarlison mellett, top team kezdőjében.100 millió.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 22., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 22., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. január 22., vasárnap 18:46
Simán beférne hozzánk is.Remy írta:
Saka is szintet lépett idén.Ügyes gyerek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 22., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. január 22., vasárnap 18:37
Hát, őszintén szólva ötletem sincs, hogy szerinted melyik NB1-es csapat tudná mondjuk a Fradin kívül megszorongatni a Plymouth, Derby, Ipswich, Sheff Wed, Bolton fogatot, de a felcsutnál meg a kisvárdánál szerintem mind jobbak. Nézőszámokat is vicces lehetne összevetni.'shutterisland írta: nem semmi a viking, akarhany centi is a 25 gol ossztavolsaga osszeadva.
a hamarosan kezdodo derbyn meg gondolom ritka pillanatok egyike, mikor egesz manchester a unitednek szurkol vagyis inkabb talan az x-ert, de az arsenal ellen.![]()
mas :
fb-n lattam egy kisebb oldalon, nem tudom mennyire valid, de szerintuk az angol 3. osztalyban bannan a legjobban fizetett jatekos evi 1 millerrel de meg a top 10-be is csak 500k es 1m kozotti fizukkal fernek be.
azert ez brutalis atforintositva.
szerintem maga a bajnoksag sincs tul sokkal az nb2 felett szinvonalban.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem