Süti írta:
Nem kell ezen meglepődni, nyilván bekkel egy kiesőjelölt csapat ellenünk idegenben. Volt 30+ kapura lövés, el is találtuk többször, ilyen győzelmi széria után simán vannak ilyen meccsek. Ha egy ilyen beakad, 1-0, és jönniük kell, simán nullázzuk őket. Most nem akadt be, nincs ezzel baj.
A kardomba és se dőlnék, csak mocskosul remélem, az ilyen szart toló csapatok úgy esnek vissza a másodosztályba, ahogy kell..
Egy 0-0-t nem kell túlelemezni. A védekezés nyilván kit érdekel, elöl meg be kellett volna kotorni valahogy egyet. Én inkább kicsit ott kapirgálnék.
Jellemző szerintem, hogy az első ht 2 legszebb jelenete (nekem) 9:40kor volt, amikor Karimnak énekelték, hogy boldog szülinapot

, meg amikor Case nyomott egy F8-at és kapott érte egy sárgát. LV a komplett első félidőben egy labdatemető volt. Nem is értem, minek jöttek a beadások, ha mondjuk lenne 2 olyan emberünk, mint anno Becks, érteném. DE NINCS!!

Tolták be folyamat a pontatlan labdákat az 1 szem?? Benzre középen... Vagy el se jutott középre, vagy ment ki a hosszún bedobásra..
Kicsit szerintem rossz volt a felállás, túl kevés ember volt elöl. Vagy maradni kellett volna a 433nál és akkor a 4 védőn Vinyó-Karim-Haz. osztoznak, a vonalakon a 2 szélsőbekk, vagy akkor 424, hogy kényszerítve legyen az ellen, hogy a 4 védő 1az1-ben legyen Vinyó-Benz-Haz-Fede-vel.. De nehéz okosnak lenni, amikor 10 emberük volt 15-20 méteren, 4 védővel a 16os vonalán és 6 másikkal azok előtt..
Szóval a Cadiz távozzon sátán, de sírni nincs ok szerintem. A 11 vesztett pont kb. a bajnokság felénél nem vészes (maradjon is így csüt. reggel is!!!), szvsz a 2 sevillai klub irracionálisan áll úgy ahogy, fognak még bukni..
Ha a bilbao szerdán akar focizni (tegnap betis ellen akartak) az nekünk jó lehet, de akkor viszont húzzuk be.. 2 pontvesztés a végére nem esne jól..