Máskor is szokott ilyet, például már ma Bale góljánál kb ugyanezt megcsinálta, csak akkor is észre kell ezeket venni, amikor a támadás végén nem ő lő gólt, és a kommentátor nem hívja fel a figyelmet rá.Ez most szép volt Benzema, egy dolog tetszett ma, 2. gól előtt lebirkózta az emberét, ez kell egy csatártól. Nem kell mindig gól/gólok, de az akarás az a minimum amit el lehet várni valakitől.
Szerintem továbbra sem az akarásával van a gond. neki ilen a stílusa, tisztán játszik, nem szokott csípni, rúgni, harapni. Ilyen jellegű "akarást" soha nem fog mutatni. Régen voltak akarásbeli gondjai, amikor látványosan sétálgatott a pályán, de én már jó ideje nem látom ezt rajta, sokat védekezik, sokat fut.
Agüero-t oda lehet tennoi Suarez mellé, ő is nagyon kemény dolgokra képes. És lehet jobban focizni Benzema helyén, konkrétan benzema is tudna jobban focizni ennél. Ami CR, Bale mellett nem menne, az az, hogy ugyanolyan termelékeny legyen valaki, mint egy másik csapatban, ahol ő van középpontban.Az egyetlen Suarezen kívül,se Falcao,se Lewa,se Agüero(aki amúgy sem az a klasszik center,csak szólok,mert jobban szwret szélebbről indulni,a válogatottban meg kifejezetten szélső),,nem futballozna jobban a helyén egyik sem...
Én írtam ezt többször is már.valaki annak idején remekül megfogalmazta: