Ha már ennyire belejöttél, akkor remélem téged is.miró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.Szerintem ne tápláljunk hiú reményeket, már 3-4 éve itt van és egyáltalán nem sikerült berobbannia itt. Mitől változna a dolog most?
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 17., szerda 13:55
Ha már ennyire belejöttél, akkor remélem téged is.miró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.Szerintem ne tápláljunk hiú reményeket, már 3-4 éve itt van és egyáltalán nem sikerült berobbannia itt. Mitől változna a dolog most?
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 17., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 13:53
Üdv újra ittRealista24 írta:Atom lesz a kozeppalyank, van egy CRunk...de valakiknek semmi nem elég.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 17., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 17., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 13:51
Legalább belátodmiró írta:erről pofázok..
Így tovább csak úgy dőlnek belőled a szép hsz-ekmiró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:50
ezt ki fejtenéd kérlek?Ibra maximum almodban lő mindenhonnan gólt.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 13:47
Még az orrával is. Soha nem felejtem el, amikor 4 éve a 92. percben Tímár alászaladt a labdának...ibra mindenhonnan gólt lőni,leszarom a statisztikákat,de ő mindenhonnan mindennel veszélyes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 13:47
senki nem mondta, hogy jobb, csak itt sokan álomvilágban élnek...itt mindenki szar, és bármelyik más csatár 90%-os helyzetkihasználással rendelkezikSzerintem csak a legelvakultabb Benzema fanok látják úgy, hogy a francia a jobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 17., szerda 13:47
És ha éppen zlatannak nem lesz kedve futni 1 km-t sem? Akkor mi van? Atom lesz a kozeppalyank, van egy CRunk...de valakiknek semmi nem elég.realistahuni írta:Nem akarok belemenni a vitába, de mindenképp kell egy csatár, nem mehetünk neki egy Benzema-Morata kettőssel a szezonnak, arra alapozva, hogy hátha a franciának most lesz kedve focizni, mert itt van Zidane.
+1Kisfiu írta:Miró drága: Megpróbálom neked vázolni a helyzetet. Azt írtad, hogy "ő 10ből 8 helyzetet bevág,nem szórakozik."
Erre én alátámasztottam neked, hogy 23 kaput eltaláló lövéséből 3 lett gól, ami bizony nem 10-ből 8-as arány. Aki szerint igen, az bizony mehet vissza az iskolapadba.
Miért kezdesz el személyeskedni? Miért kezdesz el köpködni? Miért hozol fel egy El Clásicót? Miért hozod fel C. Ronaldót?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 13:45
Ezt én is ugyan így gondolom!madridronie írta:Moratanál és Jesénél jóval nagyobb tehetségeket (Cristiano, Iniesta, Messi) is szépen fokozatosan építettek be más giga kluboknál!De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...Továbbra is meggyőződésem, hogy minimum 1 év folyamatos játéklehetőség, jóval kisebb nyomással és rengeteg játékperccel a La Ligában szükségük lenne ahhoz, hogy itt valós alternatívaként egyáltalán számításba is jöhessenek (főleg Morata esetében érzem túlzónak ezt a nagy bizalmat
)!
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:43
mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.Szerintem ne tápláljunk hiú reményeket, már 3-4 éve itt van és egyáltalán nem sikerült berobbannia itt. Mitől változna a dolog most?
persze,ezek azok akik az ollózos góljánál is bemondták hogy ez igazából nem is nehéz mert üres kapu volt..betegek.Szerintem csak a legelvakultabb Benzema fanok látják úgy, hogy a francia a jobb.
persze,erről van itt szó,látom valaki látja is..Nem akarok belemenni a vitába, de mindenképp kell egy csatár, nem mehetünk neki egy Benzema-Morata kettőssel a szezonnak, arra alapozva, hogy hátha a franciának most lesz kedve focizni, mert itt van Zidane.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 17., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 13:38
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:38
erről pofázok..Perez tuti akar egy igazán komoly igazolást, ismerjük mi őt milyen.... főleg most, hogy Neymar ment a Barcába...
Bale úgy néz ki esélytelen és idén rohadt sokba is kerülne...
és Ibra azért nagyon nagy név és a múltja miatt is komoly húzás lenne Pereztől és nem is kerülne annyiba, a fizetése lenne egyedül több Bale-nél.
Ha valami hatalmasat akar robbantani Perez, akkor leigazolja Ibrát, úgyis kell egy csatár és ott sincsen most túl nagy választék... Pereznek most ő tökéletes lenne erre a célra
Én csak attól félek, hogy nem igazolunk csatárt... Akkor már inkább jöjjön Ibra, minthogy nekimenjünk a szezonnak egy Morata- Benzema kettőssel...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 17., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 13:33
és most akkor cr is szar, mert nem vágta be valdesnak a 100-as ziccerben? felhozol egy meccset ibra mellett, meg 38-at benzema ellen, ebben hol az ésszerűség?ronaldonak volt kb 15x annyi kapuralövése,és aztán nem ment be arányában annyi,akkor most mi van?
hagyj már ezekkel a statisztikákkal,a futballt nem könyvekből kell megtanulni te...nem mondták még?
én ezzel azt akartam írni hogy ő berúgja a helyzeteit.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 17., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 13:32
én a tavalyi psg-barca meccsre emlékszek a kocsmában, ahol a barcások sírva röhögtek azon, hogy miket hagy ki.10-ből 8. Ja.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:31
Ja, nem is lett gólkirály...
Vagy várj!
tényleg azóta a milánt és a psg-t is ő vitte..Igen, csak az a meccs 4 (!!!) evvel ezelott volt. Tudod, amikor Kaka volt a meccs legjobbja.
Jelenlévő fórumozók: 94 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem